8
-
Wittgen #8 Nem tudom, Ti hogyan vagytok vele, de én a slasher-filmeket azért nézem, hogy minél változatosabb, brutálisabb trancsírokat lássak. Ezek a filmek erről szólnak, nem pedig az oscart érdemlő sztorikról és színészi játékokról. Ha ezekből a filmekből kivágják azon jeleneteket, amik miatt slasherek, akkor azzal a műfajt temetik. -
ikszD #7 De jó Kannibál szikla 2... Vagyis legalább olyan szintű lesz -
#6 Tegyük hozzá, hogy ez csak a Warner lépése, a többi nagy stúdió nem lépte ezt meg, és a horrorfilmek többsége amúgy is max rajtuk keresztül jön ki, de kisebb stúdiók készítik. -
kalapos01 #5 Ez mekkora hülyeség, hogy DVD-n is korhatáros...
---
OFF, de ez a komment megfogott.
Most vetted észre, hogy egy ideje nincsenek kint a cikkírók nevei az sg-n? (És azt, hogy ki írja a filmes rovatot?) A poén az, hogy a kommentelőké kint van. Meg az is, hogy ki, mikor regisztrált, hogy lehessen tudni, ki az, aki BAN után újra próbálkozik:)
Remélem te is láttad a topikot, ahol mindenki rajtad, az iqbajnokon röhög: "Kuták???Kutya.Így írják.Te ostoba gyökér."
:DDD -
#4 Már DVD-n sem engedik az Unrated horror filmeket? Ez kb a műfaj kiherélése... -
#3 Már nem azért, de a horror a korabeli viszonyok közt mindig is durva műfaj volt.
Igen, valószínűleg SZV írta, mivel ezeket ő szokta, de most semmi faszságot nem írt, nem kell azért törökké, csak ha megérdemli. -
algost #2 Köszönjük Szekeres Viktor! Látom még nem tüntél el, csak nem írják ki a neved...Attól még tudom, hogy te vagy az álarc mögött... -
#1 Hát baszák meg pedig megnéztem volna unratedben