Beépített Wi-Fi az Xbox-ban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"miközben 60.000Ft-okat kidob évente még pluszban csak arra hogy neten halozhasson." a gold elõfizetés 60 euró egy évre, "durván" 15-16 ezer forint. Ez hogy ki 60 ezerre?

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

GulaSoft
Hát igen a ps3 a kezdetektõl tartalmazza a wifit, a blueray lejátszót, a vezeték nélküli kontrollert, a kamerát, a kamerával irányítható játékokat, az ingyenes netet és netes játékot. De sok bárgyú vegyen csak xboxot, és cserélgesse havonta, miközben 60.000Ft-okat kidob évente még pluszban csak arra hogy neten halozhasson.
Meg is érdemlik!
narumon
Amiket elmondtál az mind kiegészitõ. A HDDVD lejátszó bármelyikre rádugható a legelsõ szériától kezdve a legutolsóig. A HDD szintén, Wifi szintén.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Viszont a legrégebbi legelsõ változattal is pont ugyanazokat tudja futtatni ugyanolyan minõségben, szóval messze nem PC. Ráadásul ez minden konzolnál igy volt és igy van most is.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

de kezdetben volt a RROD, amit a második szériával kijavították, most jöttek az egyre nagyobb vinyók, most a wifi, volt hozzá kiegként HDDVD lejátszó.. szal azért nem egy db vinyó volt itt a változás..
Narxis
Akkor nem HD-ban nézed.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"online áruházának, a Zune Marketplace-nek a frissítésével, amely az Xbox-on is elérhetõvé válik, lehetõvé téve a nagyobb sávszélességet igénylõ HD-videók közvetlen, letöltés nélküli megtekintését."
Ezt nem egészen értem..hogy lehet valamit online megnézni,hogy az nem töltödik le valamilyen formában?:S Arra utal,hogy streamelve meg lehet nézni,nem kell letölteni? No,de ha nekem pl. 1 Mbites netem van,akkor ez miben változtatja az adatátviteli lehetõségeket?
Narxis
De itt nincs rákényszerítve, illetve én itt csak különbséget a HDD méretében látok.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

hehh.. a konzolok is kezdenek pc-sedni.. ennyiféle x360 típust..😄 és folyton csak frissülnek, ha van olyan aki a legfrissebb boxot szeretné a tulajdonának tudni az ugyanúgy veheti az újakat mint a pc-s az alkatrészeket 😄