9
-
pixx #9 "miközben 60.000Ft-okat kidob évente még pluszban csak arra hogy neten halozhasson." a gold előfizetés 60 euró egy évre, "durván" 15-16 ezer forint. Ez hogy ki 60 ezerre? -
#8 Hát igen a ps3 a kezdetektől tartalmazza a wifit, a blueray lejátszót, a vezeték nélküli kontrollert, a kamerát, a kamerával irányítható játékokat, az ingyenes netet és netes játékot. De sok bárgyú vegyen csak xboxot, és cserélgesse havonta, miközben 60.000Ft-okat kidob évente még pluszban csak arra hogy neten halozhasson.
Meg is érdemlik! -
#7 Amiket elmondtál az mind kiegészitő. A HDDVD lejátszó bármelyikre rádugható a legelső szériától kezdve a legutolsóig. A HDD szintén, Wifi szintén. -
#6 Viszont a legrégebbi legelső változattal is pont ugyanazokat tudja futtatni ugyanolyan minőségben, szóval messze nem PC. Ráadásul ez minden konzolnál igy volt és igy van most is. -
Szefmester #5 de kezdetben volt a RROD, amit a második szériával kijavították, most jöttek az egyre nagyobb vinyók, most a wifi, volt hozzá kiegként HDDVD lejátszó.. szal azért nem egy db vinyó volt itt a változás.. -
#4 Akkor nem HD-ban nézed. -
cateran #3 "online áruházának, a Zune Marketplace-nek a frissítésével, amely az Xbox-on is elérhetővé válik, lehetővé téve a nagyobb sávszélességet igénylő HD-videók közvetlen, letöltés nélküli megtekintését."
Ezt nem egészen értem..hogy lehet valamit online megnézni,hogy az nem töltödik le valamilyen formában?:S Arra utal,hogy streamelve meg lehet nézni,nem kell letölteni? No,de ha nekem pl. 1 Mbites netem van,akkor ez miben változtatja az adatátviteli lehetőségeket? -
#2 De itt nincs rákényszerítve, illetve én itt csak különbséget a HDD méretében látok. -
Szefmester #1 hehh.. a konzolok is kezdenek pc-sedni.. ennyiféle x360 típust..:D és folyton csak frissülnek, ha van olyan aki a legfrissebb boxot szeretné a tulajdonának tudni az ugyanúgy veheti az újakat mint a pc-s az alkatrészeket :D