7
-
#7 xD -
#6 2 MegaNewtonnal emelkedni szokott nem lejönni. -
egyember1 #5 lol, stabil 2MN/sec -el lejott masfel perc alatt. Semmi terheles... Na igen, akinek van penze.. :) -
seltorin #4 Valóban. Nem először fordul elő, hogy kalandjáték első részét ingyen játszhatóvá teszik, hisz ha megfog a történet, talán kíváncsi leszel a többire is. Kicsit félrevisz a cím. -
Cat 02 #3 Még 1 óráig :p
Ám a játék 5 részre lett feldarabolva, ez az első része, nézd úgy mint egy demót :) -
FoodLFG #2 Ezt nem értem. Új játék és ingyen adják oO? Itt valami nem kerek ebben a történetben... Hol van a csapda ?
Egyébként meg nem ártana összeszedni, hogy melyek azok a régi játékok, amiket ingyenesen letölthetővé tettek. Azt tudom, hogy van a C&C meg valamelyik Red Alert, aminek egyébként semmi köze a C&C univerzumhoz. Nem is értem, hogy miért hívják úgy. Illetve igen, jobban el lehet adni azzal a névvel...
Aztán még valami olyasmi is rémlik, hogy MechWarriort is ingyenessé tették... Volt valami cikk is itt az esgén róla.
Ebből a szempontból tömény FAIL az oldal "Kapcsolódó cikkek" része, mert a fent említettekből egyik sem szerepel ott, pedig volt róluk cikk. Akkó minek van ez a rész ? -
#1 há'! má le is szedtem. 2 perc volt kb. állat.
Még jó, hogy korán kellett ma kelnem, ki tudja milyen terheltek lesznek a szerverek napközben.
Szedje mindenki aki tudja, kihagyhatatlan ajánlat! :)