The Witcher2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
A kiszivárgott videó alapján nem lesz semmi, grafikailag és fizika tekintetében nagyon üt, pedig ez még nagyon korai verzió a fejlesztõk szerint.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
"Az hogy mi történt és hogyan szivárgott ki a netre, az nem publikus vita tárgya, nincs mit hozzáfûznünk." - nyilatkozta Thomas Gop producer. "A visszajelzések, amiket a videó után kaptunk egy dologra ébresztettek rá minket: tömegek várják a játékot. Ez egy kicsit keserédes számunkra. Egyrészrõl nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen sokan érdeklõdnek utána, másrészrõl viszont nagyon nagy nyomást gyakorolnak ránk a hatalmas elvárásokkal."

De legalább nem szart fognak csinálni!

Next PC upgrade: 2022

Új Infók

The Protector
Majd élesben kiderül.Nekem csak a witcher hajával van a gondom.Olyan mint egy takarítónõ.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Esplanade
csak kár hogy dark hangulata van, nekem a optimista feeling jobban bejött

armageddon666

A videó alapján ugyan olyan kurvajó lesz mint az elsõ része :D

Fixed.

@

Mike at home
<#bdead>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mr_no_NaMe
A videó alapján ugyan olyan gány lesz mint az elsõ része :D
The Protector
Több is van?Baz pedig kerestem.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wedge31
Vazze hány witcher2 topic van ? én is nyitok egyet...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

"urrently we are looking for a potential publisher (or publishers) for this title," biztos ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bardocz
Jó lenne:)
The Protector
CD projekt adja ki.Szóval sztem ez is full magyar lesz.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

blackcalibra
Az EE kiadással próbáltad? Annak már bagatell a töltési ideje az "alap" hoz képest.
Desiderata
remélem magyar lesz
Matt07
az elsõ örök kedvenc, nagyon várom már ezt :)

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

<#szeret><#csodalk> kemény grafja lesz,az 1-et párszor végig toltam

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Hegi90
már van ilyen topik nem?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

w77d
nna ez jónak ígérkezik... anno megvettem az elsõt Collectors ediitonban, de még el sem kezdtem XD ma délután fölrakom...

Pretorian
Hát csúnya nem lesz az biztos. Én anno két éve elég sokat nyomtam az elsõt, de nem vittem végig soha, mert "megette" az akkori gépemet, aztán egy idõ után eléggé felhúzott a rohadt sok töltögetéssel, meg a grafikai ronyókkal...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

The Protector
Elbasztam a videóbeszúrást.

Az elsõ gameplay videó.NAgyon durva lessz.

The Protector
http://www.youtube.com/watch?v=JciyoGmnGyo&feature=player_embedded

The Protector
Riviai Geralt kalandjai folytatódnak.
Újdonságok:A jelentõsen módosított grafikus motor az eddig látottaknál is szebb dolgokra képes.
A napszakok váltakozása, valamint a dinamikus idõjárásváltozás csak profitált a fejlesztésekbõl. A párbeszédrendszert sem hagyták változatlanul, különbözõs kameraállások variálásával igyekeznek filmszerû élményt nyújtani.
Jópofa azt is látni, hogy geralt tetteire reagálnak a közelben tartózkodó NPC-k. Elvileg mindegyik szereplõnek, legyen az bármilyen jelentéktelen, megvan a maga élete, a maga célja, a számára kellemes, vagy kellemetlen napi rutin, s attól függõen, hogy ezek mennyire egyeznek Geralt terveivel, lesz belõlük barát vagy ellenség, segítõtárs, vagy eltakarítandó akadály.A harc mozgalmasabb és véresebb lesz, mint az elsõ részben, ráadásul a The Witcher 2: Assassins of Kings már a Havoc fizikai motorját is igénybe veszi, minek köszönhetõen akár egyetlen energialökettel több ellenfelet is a tátongó mélységbe taszíthatunk. A bossfightok során reflexeinkre támaszkodó ún. quick time eventek színesítik az összecsapást. Ha idõben reagálunk, akkor látványos kombót kapunk jutalmúl, ha hibázunk, akkor pedig szívunk, ennyire egyszerû. Egyébként ez a fõként konzolos berkekben elterjedt játékelem arra enged utalni, hogy a második rész nem lesz PC-exkluzív.
Sem a támogatott platformokról (PC biztos), sem a megjelenés várható idejérõl nincsenek információink, ellenben sárkány az lesz a játékban.