Ütős Alkonyat 2. előzetes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Blöff magyar szinkronja tényleg szuper lett. Nagyon ütõs és élvezetes vele a film.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ennyire érdekfeszítõ az epilált-mellû csini farkasemberes új hold<#taps>
Amúgy nekem harmadikra sikerült végignéznem az elsõ részt, miközben TV néztem, ettem, neteztem és játszottam a görimmel<#banplz>
Szóval teljesen képben vagyok vele!
Csak kérdezzetek!<#vigyor2>
Tetsuo
en se lattam meg szinkronnal.. de allitolag jo lett, keresem is a szinkronost khm.. bizonyos oldalakon, dehat nem talalom 😞

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ne feledjük: "jó a kutya,de a lakókocsi még jobb!" illetve"utálom a cigókat!" valamint "a súly a megbizhatóság jele"😄
Ugye most viccelsz? A Blöff szinkronja enyhén szólva is zseniális (amit Brad Pitt magyar hangjaként produkálnak az fergeteges😄 Illetve Tommy magyar hangja jobban bejön,mint az eredeti,szerintem jobban passzol a karakterhez az a kissé nyafogós hang😄)
Egyike azon kevés filmeknek,ami must see kategória szinkronosan😊
Egyrészt csávókámat öröm nézni, hogy beégettétek😊 Másrészt Blöfföt szinkronnal nézni...? Hú. Egyszer bepróbáltam, de rosszabb volt, mint a Ravasz, az agy... szinkronnal. Annyira durva jó itt a két film angolja, hogy kár a magyarért.
Magiszter
Aki nem tudja mibõl van az általam említett "Kuta" szó, annak ajánlom sok szeretettel a Blöff címû film megtekintését. Véleményem szerint alapmû Rövid részlet.

Amúgy gratulálok. Sikeresen minõsítetted magad.

Dynamic: <#nyes><#eljen>

Dynamic
Errõl kérdezd meg õket is:

Kuták???Kutya.Így írják.Te ostoba gyökér.
Dzsékob rendesen odafog baszni...
Tetsuo
Utos, brutalis, durva.. LOL teljesen Blikk szintre sullyedt az SG filmrovata.. gratulalok.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

az elso resz szerintem is igen nyalas volt, es hianyossagokkal volt tele, olyan szemszogbol h vampiros film akart lenni. amugy ez a trailer igen jora sikeredett de a fent latott kepsorokbol arra lehet kovetkeztetni h a fo cselekmeny szal meg mindig a ket tini kozti hatalmas nagy lamurra osszpontosit. elvalik majd h mi lesz belole.

minden rosszban van valami jo, csak meg kell keresni

Magiszter
Dejó! Lesznek benne kuták is... <#vigyor> Csipom a kutákat. <#eljen>

Dynamic
Hehh, most látom, hogy sikerült leírnom ugyanezt.<#idiota>
Dynamic
Na, ez az újabb rész már érdekesebbnek tûnik. Remélem hanyagolják a "kacagva virágot szedünk a réten" vámpírokat. Bár kíváncsi vagyok, ha tényleg komolyabb hangvételû lesz, vajon az a szerelmes szívû tiniréteg aki eddig éltette a filmet, vajon milyen véleménnyel lesz(lenne), ha egy akciódús, igazi vámpír filmet kap. Mondom, HA ilyen lesz...
Látszik, hogy kicsit több pénz van ebben. Nem tûnik annyira nyálasnak sem, úgyhogy még akár jó is lehet. Kérdés, hogy igy be fog-e jönni az elsõ rész után olvadozó tinilányoknak?

Teenager mesefilm, izgalom nélkül, bõ nyállal. Feltehetõleg a cikk szerzõje is kinõtt már abból a korból, amikor az efféle délután matiné mûsorok lázba hozzák.
Hát az Alkonyat elsõ részét csak az ebédmeghivásos részig tudtam nézni... ott egyszerüen kikapcsoltam...nem jött be.A sztori helyel közzel rendben is lett volna de a vámpirsrác annyira idegesitõ és tehetségtelennek láttam ... nem birtam a látványát se.. ebben a bemutatóban se.Város... nekem nem.Majd meglátjuk Én vámpirfilmnek mindig addok második esélyt.Bár csinálna már valaki egy jó Vampire: Masquarade filmet...pl A Város Hercegét..az 300évet ölel fel kb
😊
Seth
"imádom õt nézni"

Miközben alszik, ugye ? XD

PSN ID.: Beegabor

am ezt mér nem lehetett leszinkronizálni? amúgy az a csaj aki alice-t alakítja az nem az aki az 1. részbe vagy csak én látom szarul?
30kg+vasagyal egyutt tenyleg az eh:S
Az andventureland-ben elegge fogyi volt.
kivancsi vok az uj reszre.
Kristen Stewart egyre szebb lesz, ahogy "öregszik". Nekem pont az ilyen lányok tetszenek, imádom õt nézni. Tökéletes az a csajszi. 😊 Bár az Alkonyat elsõ része egyáltalán nem tetszett, de miatta biztos megnézem majd.

Csöppet sok ez a fél pucér csóka. Bezzeg fél pucér csajt nem mutogatnak. 😄 Amúgy nekem az elsõ résszel csak az volt a gondom, hogy egy picit nyálas volt nekem.
Szerintem is teljesen jó volt az elsõ rész, viszont a trailer alapján (amibõl soha nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni) ez is ott lesz!

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

mi volt elrontva az elsõ részen? szerintem jó volt a rendezés