26
-
Hoz_Hun #26 A Blöff magyar szinkronja tényleg szuper lett. Nagyon ütős és élvezetes vele a film. -
boomsly #25 Ennyire érdekfeszítő az epilált-mellű csini farkasemberes új hold
Amúgy nekem harmadikra sikerült végignéznem az első részt, miközben TV néztem, ettem, neteztem és játszottam a görimmel
Szóval teljesen képben vagyok vele!
Csak kérdezzetek! -
#24 en se lattam meg szinkronnal.. de allitolag jo lett, keresem is a szinkronost khm.. bizonyos oldalakon, dehat nem talalom :( -
cateran #23 Ne feledjük: "jó a kutya,de a lakókocsi még jobb!" illetve"utálom a cigókat!" valamint "a súly a megbizhatóság jele":D -
cateran #22 Ugye most viccelsz? A Blöff szinkronja enyhén szólva is zseniális (amit Brad Pitt magyar hangjaként produkálnak az fergeteges:D Illetve Tommy magyar hangja jobban bejön,mint az eredeti,szerintem jobban passzol a karakterhez az a kissé nyafogós hang:D)
Egyike azon kevés filmeknek,ami must see kategória szinkronosan:) -
kalapos01 #21 Egyrészt csávókámat öröm nézni, hogy beégettétek:) Másrészt Blöfföt szinkronnal nézni...? Hú. Egyszer bepróbáltam, de rosszabb volt, mint a Ravasz, az agy... szinkronnal. Annyira durva jó itt a két film angolja, hogy kár a magyarért. -
#20 Aki nem tudja miből van az általam említett "Kuta" szó, annak ajánlom sok szeretettel a Blöff című film megtekintését. Véleményem szerint alapmű Rövid részlet.
Amúgy gratulálok. Sikeresen minősítetted magad.
Dynamic: -
#19 Erről kérdezd meg őket is:
-
algost #18 Kuták???Kutya.Így írják.Te ostoba gyökér. -
algost #17 Dzsékob rendesen odafog baszni... -
#16 Utos, brutalis, durva.. LOL teljesen Blikk szintre sullyedt az SG filmrovata.. gratulalok. -
Csumbi #15 az elso resz szerintem is igen nyalas volt, es hianyossagokkal volt tele, olyan szemszogbol h vampiros film akart lenni. amugy ez a trailer igen jora sikeredett de a fent latott kepsorokbol arra lehet kovetkeztetni h a fo cselekmeny szal meg mindig a ket tini kozti hatalmas nagy lamurra osszpontosit. elvalik majd h mi lesz belole. -
#14 Dejó! Lesznek benne kuták is... Csipom a kutákat. -
#13 Hehh, most látom, hogy sikerült leírnom ugyanezt. -
#12 Na, ez az újabb rész már érdekesebbnek tűnik. Remélem hanyagolják a "kacagva virágot szedünk a réten" vámpírokat. Bár kíváncsi vagyok, ha tényleg komolyabb hangvételű lesz, vajon az a szerelmes szívű tiniréteg aki eddig éltette a filmet, vajon milyen véleménnyel lesz(lenne), ha egy akciódús, igazi vámpír filmet kap. Mondom, HA ilyen lesz... -
nkmedve #11 Látszik, hogy kicsit több pénz van ebben. Nem tűnik annyira nyálasnak sem, úgyhogy még akár jó is lehet. Kérdés, hogy igy be fog-e jönni az első rész után olvadozó tinilányoknak? -
Ajnasz #10 Teenager mesefilm, izgalom nélkül, bő nyállal. Feltehetőleg a cikk szerzője is kinőtt már abból a korból, amikor az efféle délután matiné műsorok lázba hozzák. -
bladesoft #9 Hát az Alkonyat első részét csak az ebédmeghivásos részig tudtam nézni... ott egyszerüen kikapcsoltam...nem jött be.A sztori helyel közzel rendben is lett volna de a vámpirsrác annyira idegesitő és tehetségtelennek láttam ... nem birtam a látványát se.. ebben a bemutatóban se.Város... nekem nem.Majd meglátjuk Én vámpirfilmnek mindig addok második esélyt.Bár csinálna már valaki egy jó Vampire: Masquarade filmet...pl A Város Hercegét..az 300évet ölel fel kb -
Athor #8 :) -
#7 "imádom őt nézni"
Miközben alszik, ugye ? XD -
mynameisbence #6 am ezt mér nem lehetett leszinkronizálni? amúgy az a csaj aki alice-t alakítja az nem az aki az 1. részbe vagy csak én látom szarul? -
FuryAlpha #5 30kg+vasagyal egyutt tenyleg az eh:S
Az andventureland-ben elegge fogyi volt.
kivancsi vok az uj reszre. -
Csak77 #4 Kristen Stewart egyre szebb lesz, ahogy "öregszik". Nekem pont az ilyen lányok tetszenek, imádom őt nézni. Tökéletes az a csajszi. :) Bár az Alkonyat első része egyáltalán nem tetszett, de miatta biztos megnézem majd. -
Wolfi24 #3 Csöppet sok ez a fél pucér csóka. Bezzeg fél pucér csajt nem mutogatnak. :D Amúgy nekem az első résszel csak az volt a gondom, hogy egy picit nyálas volt nekem. -
Chris05 #2 Szerintem is teljesen jó volt az első rész, viszont a trailer alapján (amiből soha nem lehet messzemenő következtetéseket levonni) ez is ott lesz! -
EckertB #1 mi volt elrontva az első részen? szerintem jó volt a rendezés