Virtuális töréstesztek terhes nőknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nem külön terheseknek gyártott autóban gondolkodnak, hanem úgy terveznék karosszériát, kormánykereket, hogy terheseket IS jobban védje.
Majd a kölcsönzõk megveszik ezeket az autókat, a kismamák meg kikölcsönzik arra az idõre ameddig aktuális.
azért az oké hogy ilyen teszteket csinálnak.. de csak nekik tervezni.. kismama ruhát sem 5-6-több évig hord egy nõ.. vagy ha igen akkor azért mert simán csak kövér
Brit tudósok...
Sörhasú pasik számára mikor indítanak új "fejlesztést"?
Sörhasú pasik számára mikor indítanak új "fejlesztést"?
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Nanemár. Ezek jódolgukban nem tudják már mit fejlesszenek. Most akkor lesz terhes buzuki swift, avagy mi?! És ha az én kocsimban sosem fog terhes nõ vezetni, de a kormányt/övet egy "relatíve kisméretû terhes nõ"-höz igazítják, az nekem miért jó és miért fizetnék érte többet?!?!?! Most tényleg... Akkor tervezzenek a kutyáimhoz is megfelelõ gépjármûvet, mert modellezni kell, hogy hogy szálldosnak össze-vissza a közepes méretû farkaskutyák a beltérben egy 160km/h-ás ütközésnél. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3