10
  • Balumann
    Ha jól sejtem (vagy legalábbis valami egoldás biztos van ,ha letiltották) támogatja a TrackIR -t a játék. Kell egy olcsó webkamera (persze minél jobb, annál jobb, de nekem a legolcsóbb geniussal 30 fps-el ment, teljesen jó), meg egy led a fejre ami változtatja a helyét (tehát homlokodon vagy előrébb van), és máris meg van oldva a nézelődési probléma. Meg kell egy ingyenes progi, a FreeTrack. Ha összebütykölsz egy 3 ledest, akkor kihajolni, zoomolni meg ilyesmiket is tudsz. ^^
  • kissssss
    figyú ebbe inkább ne menyünk bele én már a legelső nfs óta játszok a sorozattal így talán jogal mondhatom el hogy a carbon szagtalan íztelen része óta úgy zuhan az nfs széria mint egy kurva meteor a föld felé.

(Az elődök szvsz nem voltak valami szimulátor jelleműek) ehh na ne mond vajon miért nem talán mert nagy rész arcade jelegű volt a legtöbb nfs de ha már itt tartunk hogy szimulátor vagy nem szimulátor-e az nsf én azt mondanám hogy inkább nem legalábbis az undeground elötí nfs részekre nem jellemző.

tulajdonképpen 2 részre lehet osztani az nfs történelmet a régi klasszikus részek amik a Need for Speed Porsche Unleashed értek véget ezekkel a régi részekkel mindenki nagy részt jól el volt csomó újdonság szebbnél szebb grafika minden ami kell. a második része az undeground 1 kezdődőt és egészen a most wanted-ig minden rendben volt igaz szerintem már a most wanted-en is érezhetö volt hogy a sorozat készítői már kezdenek kifogyni az ötletekből saját véleményem szerint a wantednél kellet volna egy kis szünetet tartani és néhány évet várni pihentetni a szériát közben agyalni hogy milyen is legyen a következő rész. részletesebben nem akarnék bele menni hogy mik voltak a carbon pro street meg undercover részek nagy hibái úgyis le ugatnának legyen inkább ennyi elég :)
  • Healbacsi
    Aki azt allitja, hogy ez szimulator lesz, az probalja ki a Live for Speed-et.. az szimulator, ez sose lesz az.
  • zedow
    A nezelodest beallitod a jobb feloli analog-ra s kesz :)
    Ugy hallottam hogy a boxos verzioban az iranyitas eleg gagyi, remelem hogy csak realis es nem ert hozza...
  • emp
    Az a helyzet, hogy ez a belsőnézet halott ügy. Annyival valósághűbb, mint amennyivel korlátoltabb is, mint a valóság. Ugye aki vezetett már kocsit, az tudja, hogy bizonyos mértékig körbe tud nézni. Itt meg megy az egy szögben előrebámulás. Nem, vagy csak baromi körülményesen tudok balra, vagy jobbra kinézni, hogy tisztességesen rápillantsak, mi folyik mellettem. Na mindegy, ez szubjektív, nekem nem gyere be.

A másik, hogy biztosan nagyon jó lesz, haláli élethű, ki is fogom próbálni, de nekem pont az 5 gombbal irányítható, nem kimondottan az autó vezetésével történő bíbelődés az unlockolható pályák és cuccok illetve a jobb-rosszabb sztorik tetszettek az NFS sorozatban (főleg Underground 1-2 és Most Wanted) Ha meg még finomhangolni is lehet a kocsi beállításait (felfüggesztés, fékek, áttétel stb..) a Magyar Autószerelők Ajánlásával, akkor biztosan meg fogok csüngeni vele...

Maradjunk annyiban, hogy meglátjuk.
  • rezsid
    Race Driver Grid, aki játszott már vele, tudja miről beszélek. A Shift is valami hasonló lesz
  • visnait
    Én valahogy pont ettõl félek. Ahogy néztem a videókat nekem az jön le belőlük, hogy nagyon reális a fizika és profik segítségével készült. De hát a magamfajta amatőrök pont azért szerették az NFS sorozatot, mert olyan volt amilyen. Ha valósák kellett, ott volt a TOCA, a GRID (jó bár ez nem annyira), vagy a Racer07. És volt story. Itt nincs. Nembaj keresek magamnak valami másik arcade-os, falról visszapattanós autós gammát! :D
  • motyodlee
    nos, ez esetben próbáld meg az eddigiek (undeground, carbon, pro street, undercover) és a mostani műfaját hasonlítgatni. Az elődök szvsz nem voltak vmi szimulátor jelleműek, storyt adtak hozzá, meg sok kioldható cuccot, amit akkor kapsz amikor már megérdemled.
    Ez viszont szimulátor, ami valósághűbb versenyeket jelent. Nem kéne még szerintem leköpni meg hasonlók.
    szerintem
  • kissssss
    nfs shit kösz nemkel már ki ábrándultam a sorozatból.
  • Gyuszopapa
    Remélem szuper lesz.Igaz hogy ez nem a reklám helye de az egyik magyar játékokkal foglalkozó újság féléves előfizetéshez ezt a játékot adja ingyen az előfizetés mellé.Pc-sek hajrá.Kicsit dobjuk fel a pc-s eladásokat.