16
-
Nazir #16 Na ezekért csípem Winniet mert a rengeteg adat között én is eltévedek és Sz.V nem könnyíti meg a dolgom, viszont ő helyrerakja. Azt nem tudom h ha valaki mint én aki csak hírekért jár fel ide meg mozifan akkor honnét kéne megértenie azt a sok fszságot amivek körítenek az írók. Én nem lógok a neten egész nap h aláássam vagy egyetértsek a cikkekkel. -
winnie #15 ja, hogy. a bevételt a mozik és a gyártó stúdió kapja, nem a rendező, max keveset, ha van belőle részesedése. hollywoodban a filmesek közül kábé jerry bruckheimer, steven spielberg, tyler perry és talán will smith keres 100 milliót évente, így értendő szerintem. -
gulyasandras #14 idézet: "Hollywood legnagyobbjait söpri le éves 100 milliós bevételével"
-
winnie #13 el vagy tájolva egy kicsit, ha 100M-t vársz egy tyler perry-filmtől:) az lenne csak igazán durva, ha az urban afroamerikai közönségnek akkora mozis jelenléte lenne. -
gulyasandras #12 Hol vannak a 100 milliós filmek? -
vmiki88 #11 akkor először te nézzél körül, mert december végéig nem fiogjál leadni a palacer mozik ;)
Várható premierek -
torcipepe #10 http://opensubtitles.org/
ide biztos feltöltik.
a filmet meg akármilyen külföldi torrentoldalról lekaphatod. -
#9 És mégis mikor kerül nálunk bemutatásra a 9? Mert erre semmilyen infot nem találtam. Minden más országnak a bemutatója le volt irva, Mo-é nem. -
proof18 #8 Remélem a 9 azért nem lesz akkora csalódás mint a Coraline. Mondjuk kár érte, egyike volt annak a kevés filmnek, amit moziban terveztem meglesni, de ez is előbb jön ki dvd-n mint az itteni mozikba. -
pixx #7 Ennél már csak az a jobb, mikor egy fél- egy év késéssel mutatják be a filmet, és csodálkoznak, hogy nincs bevétel :) -
atis78 #6 Meg pl nem adják ki Magyarországnak a vetítési jogot mert nem produkál elég bevételt a mozikban, mert a magyarok nem mennek megnézni a reklám ellenére sem most minek rontsa a statisztikát (ha jók leszünk kapunk csokit, ha nem leszünk jók akkor nem kapunk csokit) -
atis78 #5 Ja pl. nem engedik a magyar feliratot feltölteni sokszor van ilyen -
czyi #4 a 9-et fogod látni, az lesz a magyar mozikban. olvasni kellett volna kicsinyég megtanulni: Sz. V. a lista első helyezettjéről írta cikke címét: azt nem fogjuk látni a hazai mozikban! -
Wittgen #3 Mit értesz ez alatt? Mit szabályoznak? Hogy mely filmeket hozzák be, esetleg, a feliratos oldalak baszogatását érted ez alatt? -
atis78 #2 Ezért jó a torrent, meg így nem tudják korlátozni hogy mit nézünk meg, remélem lesznek feliratok is a filmekhez amit hazánkban nem mutatnak be, de erős a gyanúm hogy felülről ezeket szabályozni fogják ahogy eddig is tették -
vmiki88 #1 engem a 9 érdekelt volna
Mindegy majd beszerzem valahogy :P.