29
 • hangulati
  #29
  elgondolkoztam, milyen is az a feldiktatura? majdnem teljesen diktatura, vagy maga a szabadsag, kis korlatokkal? vegulis mindegy.
 • lammaer
  #28
  Hát, a Beatrice biztos nem csinálhatott lemezt a hungaroton studióban :)
 • Amergin
  #27
  Éljen a cenzúra!
 • Balintos
  #26
  Úgy általánosságban a kommentekre reagálva: áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!
 • fade2black
  #25
  Azért még a Kádár féle féldiktatúrában se volt ilyen.

  Ment a nyaljuk a fagylaltot a mézes madzag rég elfogyott....
  No meg a Beatrice.....

  Mondjuk oké a Kádár féle ÁVHs diktatúra nem volt vérkomoly... ezek szerint Kiában ennél szarabb.
 • Pharaoh
  #24
  Nehogy már az is baj legyen hogy a pedofil oldalakat korlátozzák nálunk.
 • slickboy
  #23
  Nem hiszem, hogy a nyugati modell tökéletes. Nem is akarom eldönteni, hogy mi az ízléses és mi nem. Szándékosan nem írtam konkrétan pl a Maunika sót, mert akkor rögtön azzal vádolhatnának, hogy ugyanúgy kijelentem valamiről, hogy értéktelen, vagy káros, mint valami központi hivatal.
  Ugyanakkor biztosra veszem, hogy megváltozna a véleményed ha hirtelen nálunk is ilyen kínai cenzúra kezdene működni. Mert lehet a délutáni beszélgetőshow-k maradnának, mert politikailag teljesen közömbös a műsor, míg a politikai töltettel rendelkező zenekarok (Asian Dub Fundation) tiltólistára kerülne, aztán büntethető lenne aki azt hallgat, vagy ne adj isten helyet biztosítana a zenekar koncertjéhez, stb...
  Kicsit olyan ez, mint a valószínűségszámításban az első meg másodfajú hiba. Ha szűkre veszem a kritériumokat, hogy biztosan ne maradjon hibás dolog a rendszerben, akkor lehet hogy pár helyes dolgot is kirostálok (elsőfajú hiba), vagy lazítok, hogy biztosan ne essen ki helyes érték, akkor viszont néhány rossz is bentmarad (másodfajú hiba).
 • Utokverek
  #22
  egyébként meg ki beszélt itt társadalombiztosításról, annak mi köze van a sz*r kilapátolásához?
  De abban van valami, hogy ha kevés ember dönt sokak dolgáról, az visszaéléseket meg hülyeséget is szülhet, de ami most van, az kezd nekem tarthatatlannak tűnni.
 • Utokverek
  #21
  Fejleszteni az emberek értelmi színvonalát?
  De ha egyszer a sok hülye így is beszélgetősókon meg sznúpdogon(nem hagyhattam ki :D ) hülyül, akkor mit akarsz még fejleszteni? Normális, igényes szórakoztatóműsörök, ismeretterjesztők, olyan dolgok, amik gondolkodtatnak legalább jöhetnek, de nem értem, hogy ezt a sok szennyet miért kell engedni, csak a helyzetet rontja.
  Egyébként sok politikai töltettel rendelkező zenekar, előadó van, csak nem jutnak el nagyközönséghez. Jó ellenpélda Asian Dub Foundation.

  "de az általad emlitett nyugati szabadság epic fail...az már bebizonyosodott:( "
  Teljesen és százszázalékosan egyetértek, hülyén fogunk kipusztulni!
 • cateran
  #20
  "Inkább fejleszteni kellene emberek értelmi színvonalát, meg ízlését"
  Hisz pont azt akarják tenni..:D Csak az irány nem mindegy (előre vagy vissza..)illetve izlésről nem lehet vitatkozni (az magasröptü arrogancia,ha azt mondod, hogy csak az izléses amit te szeretsz,aztám más szemére veted,hogy miért akarja eldönteni helyetted,hogy mi izléses)
  Hogy az ő életvitelük milyen,azt nem tudom,de az általad emlitett nyugati szabadság epic fail...az már bebizonyosodott:(
 • Narxis
  #19
  Te nem vagy normális, nehogy már te mondd meg mi alkalmas emberi fogyasztásra mert még letépem a fejed.
 • tntmax
  #18
  Á íí á íí á ííí!

  Nagyon jó. :)
 • slickboy
  #17
  Aki itt követendő példának tartja a kínai modellt az gondolkozzon el. Egész addig támogatná, amíg ő mondhatná meg, mi az ami kiadható és mi a káros és tiltandó. Aztán ha őt tiltanák be, mindjárt másképp állna a szája.
  Nem szorosan tartozik ide, de Kína csak azért fejlődik olyan dinamikusan mert csomó területen spórol. Mint például társadalombiztosítás, nyugdíj, ilyesmi. Egyszerűen a nagy többség nem részesül ilyenben. Nincs individualizmus meg önmegvalósítás, mindent a nemzet érdeke alá rendelnek az emberek. De nem is érzik túlzott szükségét annak a nyugati típusú szabadságnak, mint ami errefelé van. Teljesen más mentalitás. Hogy ez jó vagy rossz, azt mindenki döntse el maga.
  Mindenesetre jobban örülnék ha nem ízlésrendőrségben gondolkodna a többség, és központilag döntenék el, mi az ami megjelenhet, adásba kerülhet...
  Inkább fejleszteni kellene emberek értelmi színvonalát, meg ízlését, hogy ha xarral találkozik, lehúzza a vécén és ne megegye.
  Ez a kínai rendelet viszont ösztönözni fogja szövegírókat a virágnyelven való fogalmazásra.
 • hangulati
  #16
  szerintem meg te vagy hulye. gondolj csak bele, miert akarjak ezt. ha sikerult, gyere vissza. ja, es szerintem igazuk van. (ez volt torreadorz-nak)
  asdasdasd... senki sem beszel a zenerol. a szovegekrol van szo. szivem szerint magam is betiltanam pl. a sznupdogot. nem is a szoveg miatt igazabol. csak az egesz...tudod. "emberi fogyasztasra alkalmatlan". pont.
 • asdasdasd
  #15
  Te szeretnéd ha valami ideológia alapján valaki eldöntené, hogy milyen zenét hallgathatsz? Mondjuk holnaptól csak Máté Pétert, mert az magyar.
 • roliika
  #14
  A lányok aranyosak de nem bírtam végignézni. :DDD
 • proof18
  #13
  Hát ez így nem frankó. Ennyi erővel ne engedjük be a kínai termékeket a többi országba, akkor megnézném mi lenne velük...
 • JL666
  #12
  hát nemtom, mondjuk általában szerintem nem a szövegekért hallgat egy ember egy zenét, vagy legalábbis nem az ami elsőként megragadja.
  És kevés olyan dalt lehetne mondani, aminél egyértelmű, hogy miről is szól...
 • bakagaijin
  #11
  Jaja, ők legalább nem álszentek hanem megmondják.
 • torreadorz
  #10
  Szerintem meg hülye aki szerint ez egy jó dolog.
  Itt nem arról van szó, hogy ki akarják szürni a káromkodást, hanem hogy ne jöhessenek be olyan zenék amik valamilyen módon pengellérre állithatják rendszerüket.
 • hangulati
  #9
  pontosan. egy ujabb pont Kinanak.
 • atis78
  #8
  Ilyen itt is van Magyarországon csak nem verik nagy dobra, inkább ilyen titkosszolgálati technikákat használnak és letagadják hogy korlátozzák a netes tartalmakat
 • lammaer
  #7
  Hasonlokeppen erzek en is. Mondjuk a kinaiak a masik veglet... valahol a ketto kozott kene mozogni, mert ez a marha nagy liberalizmus (mindenkinek szabad mindent) is van olyan karos mint a total cenzura.
 • zola2000
  #6
  A készítők célja ennek kínába való bejtásának az akadályozása:

 • barret
  #5
  A kínaiak meg onthatják az obszcén szövegeket? : Kivételt egyedül azon tartalmak képeznek, amelyek kínai előadótól származnak és kínai nyelven kerülnek fel a világhálóra - ez a jelek szerint nem annyira érdekes most a hatóságok számára.
 • Narxis
  #4
  "A stílus, valamint a származás ezúttal nem számít, minden egyes anyagot be kell nyújtani az illetékeseknek, legyen szó hazai, avagy külföldi alkotásról, a lényeg annak szövegén van."
 • readswift
  #3
  tényleg ontják a (...)-t , és az ilyen tokio hoteleket ki az aki nem tiltaná be??...?.....??
 • Utokverek
  #2
  Nekem meg egyre szimpatikusabb, amit a kínaiak teszenk. Persze, én lázadnék ellene, de azt veszem észre, hogy annyi hülye van a világban, akiknek a liberalizmus még aláteszi a lovat, hogy nem lenne gond, ha valaki megmondaná, hülyék vagytok bazz...
 • Dark Angel 666
  #1


  Ezek hülyék