10
-
#10 Látott már vki lottószelvényen ÁFA-t? :P -
nextman #9 Hát akkor ne lepődjenek meg, ha egyszer arra járok, és véletlenül felgyújtom őket a g*cibe.... -
#8 Lehet, hogy ez így nem túl érthető. Tehát ha bukod a lóvéd az senkit sem érdekel, de ha nyersz és nem adózol rendesen az már gáz. -
#7 Nincs, mert az másnak meg jövedelem. Adóztatni meg nagyon nehéz egy mondjuk kanadai ellenfelet ;)
Na ez szúrja a hatalom szemét igazán... Érdekes, hogy Kanadában is... -
torreadorz #6 "Önként és dalolva fizetünk, hetente megvesszk az álmainkat, akkor már a haszon legyen mindenkié."
Ez azért igy elég hülyeség. Egyrészt ha megnézed, pl. a lottó esetén a haszon nem mindenkié lesz hanem 1 emberé mivel az 5 találatoson kivül kb. az összes nyeremény lóf@sz.
Másrészt meg a leadozott 40% szintén nem mindenkié lesz, hanem megy a 100 milliós bkv végkielégitésekbe... -
nextman #5 Csakhogy a szolgáltatásuk fényévekkel szarabb az online bwin és társaitól. Én pl. szeretek online pókerezni, nehogy már megtiltsák.
Nincs jogom arra költeni a pénzem, amire szeretném??
-
JYeti #4 Huj
Lenne egy kérdésem, tanulmányaim során ugyanis nem találkoztam "Európai Legfelsőbb Bírósággal", tudomásom szerint ilyen nincs is.
Van strassbourgi Emberi jogok európai bíróságai (Európa Tanács), ill. Európai Uniós szinten Elsőfokú Európai Bíróság (Europäisches Gerichtshof erter instanz), és Európai Bíróság (Europäisches Gerichtshof, ala EuGH), mint másod, ill. harmadfokú bíróság.
Y -
caprocorno #3 Szerintem meg a szerencsejáték pont hogy állami monopólium kell hogy legyen. Ne is legyen másképp! Önként és dalolva fizetünk, hetente megvesszk az álmainkat, akkor már a haszon legyen mindenkié. Na jó tudom, ebből is lopnak, és van aki zsebretesz egy csomót belőle. De mégsem egy magáncég nyeli be az összeset, és nem csak pár ember, pár család keresi hülyére magát a haszonból. -
#2 a monopolhelyzet sosem jó
persze ha az állam van monopolhelyzetben, az már rgtön nem olyan nagy baj -
Etinger #1 Jó dolgukban már nem tudnak mit csinálni. Itthon is csak a Szerencsejáték Zrt az úr és a oddsokat úgy teszi meg, hogy még véletlen se legyen haszna senkinek belőle, csak nekik, mindamellett a meccseket se lehet önállóan megtenni (amit érdemes lenne) és lerí az egészről h monopolhelyzetben van... >.<