Disney Channel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
jó ötlet lenne hogy gyakran egész estéseket adjanak, esetleg kicsit komolyabbakat is
De am jó csatorna 😄
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
de a könyök klub...öhm akarom mondani kölyök klub szerintem is gáz volt kicsit. Lui élete az fasza volt és még gondolom most is az csak nem nézek már ilyen gagyesz mese csatornákatxD
Én kiskoromca az angol nyelvû carton networdsöt néztem, sõt emlékszek hogy vártunk mindig a vasárnapot, mert akkor volt az egyesen a mesedélután vagy délelõtt, nem igazán emlékszek😄
csak az megszünt, akkor jött dragonball, az jó volt, majd bejött a kölyök kluibb, de számomra az valami ultra gyagyi voltmár akkor, pedig az összes korosztályombeli azt nézte mindig<#wilting>#wilting>
aztán jetixet nétem (minimaxot is néztem elõtte, de egyre ritkábban, tulságosan átment dedóba😄 vagy csak én nõttem😄)
Jetixen votl valami Lui élete, amit néztem, meg valami hülye rajzfilm asszem 4 gyerekrõl szolt aféle lágyabb South Park. emékszek bene mikro valami srác menekült valami darázs elõl, majd levadászta és azt monjda Dögöly bögöly, msot meghalsz: 😄SA😄SA😄A:SDAS:
aztán egyre jobban kinõttem mesékbõl, már be se állítom ezeket a csatornákat. filmeket se szeretem... nem nekem valók már😊 max shrek, az jöhet, meg south park, simsons, de a többi, jégkorszag, és társai nem nekem valók😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
jack a kalózba vissza állhatok seedbe ha kell mert azt leszedtem 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
REAL MADRID
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
de még nekem a Nyekk a macska volt a kedvencem
Jack a kalóz

REAL MADRID
Ha esetleg a jövõben valamikor a csatorna befejezné a fent említett hótgagyi sorozatait, kíváncsian várom hogy tudnak-e majd valami jót is mutatni
egyébként a mostani Jetix adóval olvad össze majd, mert eddig az volt adta hazánkban ezeket a sorozatokat