16
  • Nazir
    Akkor azt ajánlom, hogy ne űljünk soha egy teremben mert ha meghallom, utánnad megyek és azonnal elveszíted a fonalat.

Mind a 3 tetszett bár nem vagyok filmkritikus. Annyit tettem hozzá amennyit tudtam. 3 mozijegy árát.
  • Nagira
    Viszont most is sokan emlegetik Edwardot, te is, pedig majd 20 éves film, úgyhogy én nem gondolnám, hogy elfelejtődne. Ráadásul Tim Burton keze is erősen benne van, szóval...:) De elfogult is vagyok, mert ez a kedvenc Depp filmem, úgyhogy ne is törődj velem.:)

Nekem nagyon bejöttek a Karib-filmek, ezt is várom szeretettel. Johnny nekem is nagy kedvencem.:)
  • Chocho
    Nekem se voltak életem filmjei ezek hárman, de elvoltam velük. Mondjuk a 3.-at annyira untam, hogy mikor megszólalt a telóm, simán kimentem a moziból beszélgetni, és 15 perc után se vesztettem el a fonalat... szal no comment.
  • winnie
    "Kérlek, mond el, mik a kedvenc filmjeid, mi az amit szeretsz? Kéééérlek..."

ennyire szíven ütött volna, hogy nem tetszett a karib? istenem.

sok film nem tetszik. és sok tetszik. nyilván sok helyre írtam ezekről is. de ha ennyire érdekel az ízlésem, akkor írj magánba és elküldöm a dvd-s polcaim fényképét.
  • winnie
    tiszta sor, lehet, hogy ez az old school nem jött be, anno sem nagyon kalandfilmeztem, valahogy kimaradtak. én akartam szeretni, de valamiért nem kapott el. van ez így. a második rész után rájöttem, hogy nem nekem való a műfaj.
  • pixx
    Az első rész teljesen jól hozta, a régi kalandfilmek hangulatát, és eléggé jövedelmező volt, és ráadásul a kedvenc kategóriádba tartozik, ahol 0 mondanivaló van, viszont 100%-os a kikapcsolódás...
  • Lalee1
    Elég sok helyen lehetett már olvasni, hogy a The Usual Suspects(Közönséges Bűnözők) a kedvenc filmje, ami azért tényleg nem rossz. :D
  • nessboth
    Kérlek, mond el, mik a kedvenc filmjeid, mi az amit szeretsz? Kéééérlek...
  • azirafael
    Én mind a három részt moziban néztem meg, és mindegyik nagyon tetszett. Viszont nem olyan régen kedvesemmel megménztük DVD-n egymás után a három részt és sokkal nagyobbat ütött. Rengeteg olyan poén van a filmekben, amik visszautalnak egy korábbi részre, a moziban (1-2 év kihagyás miatt) nem emlékezett az ember az ilyenekre, frissen egymás után megnézve viszont rögtön levágja.

Szóval nagyon egymben van a három rész érdemes egyben megnézni őket!
  • mindero
    Nekem az 1 kedvenc filmem, elképesztő hangulata van. A 2, 3 meg valami iszonyatosan gyenge lett szerintem. Az összes poént hallottam már valahol, a karakterek egysíkúak, a motiváció mondvacsinált, néhány esemény teljesen fölösleges, túl sok benne a misztifikáció, tele van képtelen dolgokkal, jellemek visszafejlődtek az elő részhez képest, stb...
    Egyszóval nagyon csak a pénz hajtotta őket h mindenből többet, jobbat nagyobbat csináljanak. Ez egyeseket nem zavar, én azonban nagyon éreztem a "lélek" (meg az ötlet) hiányát a filmből. Úh a 4. lehet tőlem bármilyen, nem fogom megnézni.
  • Loverman
    lol
  • cS6Szi
    Nálam az első rész volt minden idők legjobb kalózos filmje. Nagyából 8-10 alkalommal néztem már meg. A második rész a sok cselekmény szállal már nem volt az igazi, de azért nézhető. Nagyából 3x láttam. A harmadik viszont hozta az első hangulatát,(2x láttam) de itt is a sok cselekmény szál elvitte az élményt, de mivel az elöző részben inditották a cselekmény szálakat erre is számítottam, hogy ebben a részben is így lesz, ezért nem csalódtam akkorát. Viszont Jack Sparrow minden részben ott volt. Az összes részben bírtam az ő jeleneteit. Alapból nagy Johnny Depp rajongó vagyok, de minden ő általa eljátszott szerep közül ez a legjobb. Szerintem 10-20-30 év múlva senki nem fog emlékezni Olló kezű Edwardra vagy a démon borbélyra de Jack Sparrowra tuti.
    Bízom benne hogy a további részekben főleg az ő karakterét erőltetik és akkor felőlem 100 rész is lehet. Persze akkor ha Johnny Depp játsza.
  • winnie
    felőlem is lehet. bár a közepesen gyenge 1. rész és a gyenge 2. után a 3.-at már passzoltam. viszont hátha a 4. részre kap valami várátömlesztést a film. bár mondjuk disney, szóval nem reménykedem.
  • Nasedo
    Csak legyen hó is a markáns szerepnek szánnal!
  • ALDO
    Ha tartja az első három rész színvonalát, akkor felőlem lehet 5. és 6. rész is
  • Lipi1980
    Kíváncsian várom!

Nekem tetszettek az eddigi részek is...