Scooby-Doo! The Mystery Begins
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom hogy nem ide tartozik de láttam hogy te suffering irtál a SAW cikkhez egy olyasmit hogy a játékban neked piros a tv plusz a karakter teljesen fekete.. nekem is ez a problémám, sikerült neked megoldást találni rá?:P
Feliratért köszönet Balays88-nak a feliratért.
Megnéztem a filmet. Szerintem az 1.-2. részhez képest jobb volt. Sokkal jobban átadja a scooby-doo-s hangulatot jobban köthetõ az eredeti rajzfilm sorozathoz
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
még Vilma talán, nagyon erõs jóindulattal, de a többi EPIC FAIL :C

<#wilting>#wilting>
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
best
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
az a durva, hogy már a kisgyerekek is érzik, hogy ez gáz.
a régi 70s design Scooby Doo sokkal hangulatosabb mint az ilyen szirszarok..
Viszont a 2002-es sorozat nekem jobban bejött. :)
amúgy én nem hiszem láttam az összes rajzfilm részt, de szívesen megnézném, csak nem találom sehol.
de valóban nem kell erõltetni, én egy szóval se mondtam, hogy kell :D.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mikor behozták a sorozatba a kis kutyát, Scooby rokonát, vagy talán gyerekét? LOL. nem hiszem, hogy gyerekét, de volt egy kis kutya ott, na õ mindent elrontott és azok már nem voltak az igaziak. a kis kutya mindig harcolni akart és kergette a bûnözõket, Scoobyék meg mehettek utána.
a régiek voltak a legjobbak, ezek a filmek sztem se nyerõk, de tûrhetõ. elsõ kettõt lehet láttam is. csak már nem emlékszem rá :D.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Infok: http://www.imdb.com/title/tt1258157/
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=JXM8k0xRJ60