20
-
Fbn Lx #20 nekem sem lehetett több, talán 4, maximum 5 óra, pedig sokat pöcsölős játékos vagyok. Gyakran voltak olyan részek, ahol percekig csak nézelődtem körbe-körbe.
Pl. ahol Dinoszaurusz legeltek és pitypangok nőttek a sivatagban, na ott is tíz percig csak bolyongtam ide-oda és nevettem az elcseszett beteg dinoszauruszokon.
Nagyon rövid volt. Ez ennek a játéknak az egyetlen létező negatívuma számomra -
Fbn Lx #19 Ez valami ESZMÉLETLENÜL-HIHETETLENÜL NAGY játék, csak ennyit tudok mondani.
Mindenkinek ajánlom, aki egy elmebeteg, absztrakt, kreatív agymenést akar... Én végigmosolyogtam és csodálkoztam a egész játékot. Látványvilága gyönyörű, nem hasonlítható semmihez. Nem is akar reális lenni, és nagyon szép. A sztori, a játékmenet meg... soha nem monoton. Ezt a játékot úgy írták, hogy bélyegre szívtak nap mint nap, ebben biztos vagyok.
Év eddigi legjobb alkotása, csak azért utálok visszagondolni rá, mert nagyon rövid volt, és hiányzik... :] -
Indigo #18 Köszi :)
Jó írás, és korrekt! -
#17 Íme. -
#16 Pedig nagyon is jó :) -
#15 hát nem tudom így képről, nem valami vonzó a grafika :S
-
Indigo #14 Szivesen elolvasnám az ismertetődet, link? -
#13 Igen, bár azt nem oda írtam... -
Indigo #12 Ok, nem probléma, végülis így is tetszett :) Ezen nem veszünk össze.
OFF: akkor te a PC Guru-s Chocho vagy? -
#11 ...
Nekem ez munka volt, nem nyers szórakozás. Ennek ellenére nagyon élveztem, és MINDEN kijött a 4 órában, mert a harc nekem már nem volt különösebben kihívó. Én is nézelődtem, hisz képeket is lopnom kellett sokat, úgyhogy jó lenne, ha megértenéd végre, hogy így is, úgy is szerettem és tetszett a Zeno Clash. -
Indigo #10 Akkor te inkább csak néztél, mint láttál. Én sokszor megálltam nézelődni, ebben az "elborult" világban volt mit :)
18 fejezetből áll a játék, ha 4 órás játékidővel számolunk, akkor durván 13 percre jön ki egy fejezet, és ebben benne vannak az átvezető jelenetek is... Ilyen rohanva képtelenség játszani szerintem, illetve nincs is értelme. -
#9 Mit kell benne annyira nézni? Láttam, ami volt és kész. A pályák meg lineárisak, szóval hiába is forgatod a szemed...
Indigo: Ja, hajnali 3 akart lenni. Nem volt amúgy nagy rohanás, olyan rövid a játék. -
Indigo #8 30:00-kor végeztél? Merrefelé laksz, ahol olyan hosszúak a napok? :D
Ha pedig 03:00 akart lenni, akkor... hát, ok, hogy rövid, de azért 4 óra alatt... az már tényleg "rohanás" lehetett... -
#7 Lol... Hogy tudtad te megnézni részletesen a világot mikor csak végigrohantál? -
amitakartok #6 Megjegyzés: a ZC tartalma felhasználható a Garry's Modban (ezt köszönhetitek Garrynek, aki Left 4 Dead helyett Zeno Clasht választott, mondván hogy nem hajlandó L4D-hez átírni a motort). -
#5 Én "végigrohantam" rajta egyetlen este alatt (2300-kor kezdtem, és 3000-kor végeztem), de engem is elvarázsolt. A hangulat, a művészi grafika (mivel imádom a szürrealista festészetet, ez különösen megragadott), a jó történet és az egyedi karakterek... zseniális. Állítólag esélyes a folytatás, noha nem hiszem, hogy jó ötlet. Ez a sztori így kerek, nem érzem, hogy hozzá kéne adni akármit is. -
Indigo #4 Nekem is nagyon tetszett a Zeno Clash, igazi unikum az utóbbi idők felhozatalában. Az sajnos igaz, hogy eléggé egysíkú és önismétlődő lett a játékmenet, ilyen esetekben rendszerint 1-2 óra után megy az unistall, de ennél valami mégis megfogott... A különleges, nagyon hangulatos világa, az eléggé morbid, ám mégis "aranyos" történet, amibe nem szégyelltek némi tanulságot és nevelő célzatot is belecsempészni, no és maga az ökölharc, ami annyira profin lett kivitelezve, hogy az valami eszméletlen. Ha már bunyó, akkor így szeretném ezt más játékokban is látni, hogy szinte érezzem a pofonokat és beleszédüljek :))
Ami még a monotonitása mellett negatívum, hogy rövid. Én magam olyan 8-9 óra alatt végeztem vele, de hozzá kell tennem, hogy kissé "molyolós" játékos vagyok, aki csak végigrohan rajta, annak nem lehet több 5-6 óránál. Igaz, ezt ellensúlyozza, hogy a játék eleve a büdzsé kategóriában startolt, elég barátságos áron hozzá lehet jutni.
A bemutató cikket nagyjából korrektnek tartom, egy-két dologgal nem értek csupán egyet. A grafikára simán megadtam volna a 4 csillagot, csak rá kell nézni a képekre. Nagyon stílusos, ízlésesen kivitelezett, szép a garfika. A Source engine-t elég szépen kihasználták.
Ja, és lehet csak én maradtam le róla (angol felirattal játszottam), de hol derül az ki, hogy Daedra a testvérünk? Én nem emlékszem ilyenre. -
#3 xDlolxD -
#2 Hát nem is kicsit késtek vele. Elég vicces, hogy van képük ilyenkor kitenni, de hát végül is az SG nem egy gamer site. A játék meg tényleg nagyon jó. -
#1 Kicsit késön jön ez az ajánló... mivel pár hónapja kintvan már.
Egyébként jó játék.