Hat monitort kezelnek az AMD új grafikus kártyái
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://althir.org
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
A bemutatóban egyébként 2D felhasználáshoz egy kalap kombót mutattak.
Azért ami nekem tetszett a DIRT2 3 megjelenítõs demoja ... 3db projektorral. 😊
"Previously the fastest processor was the ATI Radeon HD 4890 graphics processor capable of 1.36 TeraFLOPS of raw compute power. Internal calculations show that processors in the newst ATI Radeon processor family can achieve upwards of 2.5 TeraFLOPS."
Szóval, nem egészen 2x gyorsabb (legalábbis ami a shaderteljesítményt illeti), ez elég ehhez? (Vagy majd a kedves vevõ rájön, hogy menni megy, csak épp lassú, és jobb lesz, ha betesz még a gépbe 1-2 kártyát...? Végülis, ha van pénze ennyi drága monitorra, akkor legyen erre is.)
Valami össze kell, hogy tartsa a pixeleket, de akkor csinálják vasból a keretet, ne szar mûanyagból.
Kara kánként folytatom tanításom.
Ez semmit sem jelent, a mai kártyák nagy részére is ráköthetõ 3 monitor/tévé, de egyszerre csak kettõ használható, mert maga a chip csak két képernyõt kezel. Szerintem ez most sem fog változni -- ehhez a 6-monitoros felálláshoz 3db kártyát használtak CrossFireX-ben. (Ha ez mond valamit a cikkírónak. 😊 )
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ex fõnököm is 3 megjelenítõt használt. A beépített TFT-t, egy külsõ TFT-t, meg egy USB-s Samsungot.
Ami a DX10-et illeti, azt elfelejtitek, hogy a játékokat elsõsorban konzolra írják és jelenleg melyik konzolban van olyan HW ami támogatja a DX10.x-et? Csak a PC-sek kedvéért nem fogják átírni az egész játékot.
No igen, monitor még nem nagyon van hozzá...
Meg tudnák csinálni, mert ha felszorozzuk egy jobb telefon kijelzõjének felbontását ekkora méretre, bizony sok ezer pixel jönne ki.
Csak valszeg túl drága lenne.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
Kár hogy a monitorok peremei belevágnak a képbe (gagyi), hogy szart sem ér már ekkora felbontás de cserébe atomerõmû kell hozzá, és kár hogy kb tized ennyi pénzért fullhd felbontásban (bovenbõven elég) gyakorlatilag ennyi (sõt még több-->nincsenek peremek) élményt nyújt tizedekkora fogyasztás mellett egy mezei gamerpc-t 100 fölötti lcd/plazmára rakva...😄DDD
Grat....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
DX10.1, hát még a DX11 pedig nagyon is hasznos dolog. Nem kicsit. Hallottál talán a botrányról, ami egy bizonyos játék kapcsán robbant ki mikor a csak az ATI által táûmogatott 10.1-est használta? Sebességben igencsak leverte a csak a 10-es directX-et támogató nVidiákat aki kiverte a botrányt? éS kérelmezte hogy vegyék ki a 10.1 támogatást?
Értesz Te a 3D programozáshoz??? Tudod milyen elõnyöket vezet be a DX11?? Halvány fogalmad sincs róla, ez kiderült a hozzászólásodból. Mielõtt beszész nézz utána a dolgoknak.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha a játéktervezõk ésszel használnák ki a sok monitor nyújtotta képességeket, akkor tök jó lenne ez. De arra még nincs szoftver.
Azért elfogadnám... fõleg azokat a monitorokat.
Tetsuo: azok szerintem nem TN paneles LCD-k, és a jobb paneleknek nem mászik el a színe, ha oldalról nézed sem. Lásd SPVA panel például.
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
mar alig varom a 6 kijelzos hordozhato gepeket,az lesz az igazi.
G400-as kor után a videokártya részleg már csak a baromi drága többmonitoros átalakítókból élt, ezekután annak a piacnak is annyi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként tényleg teljesen felesleges.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hát, most õszintén, ez nagyon szép, és jó, de biztosra veszem, h 4-5 éve létezik ez az Eyefinity-nek nevezett technológia. Kapásból rengeteg dolgot tudnék mondani, ami használta eddig is. Például TV mûsorokban voltak ilyen monitorok falra szerelve, és sok mozgóképet mutattak úgy, h egy "nagy képnek"hasson. Ha meg még ilyen játékoknál nem volt, akkor is sztem biztos, h ilyenre 5 évvel ezelõtt is képesek lettek volna.
A dx10, ill. 10.1 is egy nagy baromság, és illethetném még sok dologgal...igaz, h nekem is hd4670-em van, de akkor is hülyeség, mert semmi nem használja ki(játékok terén)...erre dx11...nem is normálisak, az egész a pénzre megy...ezen pl ki mondaná meg, v Cryengine 3 -ról ki mondaná, h dx11-es ránézésre? Senki, mert tul.képpen nincs különbség. Pár effekt kicsit színesebb, és kész.
Nincs akkora különbség, mint dx8 és dx9 között volt...
Ez most olyan, mint az Assassin's Creed játékmenete, tudták, h direkt gyatrára kell csinálni, mert ahhoz képest nagy újítás lesz a 2. Nem azért lett olyan, mert nem sikerült jól megcsinálni...nem is akarták...Nevetséges..
Es biztos elbirja fullos grafikaval a kartya..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
De azért elég szép teljesítmény ez is 😊
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P