Hol ismerkedjek Budapesten?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ki a fenének kell olyan nõ, aki egybõl észreveszi? megmondta, hogy nem kupiba menni, meg dugni akar.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Na asszem azt a Fat Mo-t megnezem. Kepek alapjan jol nez ki. Azt hiszem voltam is mar ott egyszer regen. Es nem is olyan draga a többihez kepest.
Mutogatni kell, veszel valami piát, tökmind1 mit, akár ásványvizet aztán ott számolgatod, egybõl észreveszik, hidd el.
érzik
a nõknek erre külön érzékük van
belép egy pali 100 pénzzel a zsebében, és egybõl elkezd bizseregni minden nõnek 20 méteres körzetben <#zavart1>#zavart1>
a nõknek erre külön érzékük van
belép egy pali 100 pénzzel a zsebében, és egybõl elkezd bizseregni minden nõnek 20 méteres körzetben <#zavart1>#zavart1>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Hehe, nyóckert ismerem, azzal nem vaditotok be :-P
Amugy köszi az eddigi tippeket.
Hat 100 ezerrel nem megyek sehova. Max 20k amit rá szánok.
Amugy köszi az eddigi tippeket.
Hat 100 ezerrel nem megyek sehova. Max 20k amit rá szánok.
Ja...beküldenéd szerencsétlent a gettó kellõs közepére:DDD
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Gubacsi út, vagy szemétégetõ.
Najó viccen kívül: Hajógyári, Bed Beach, lemész 100 ezerrel és tuti csomó csajjal megismerkedsz.
Najó viccen kívül: Hajógyári, Bed Beach, lemész 100 ezerrel és tuti csomó csajjal megismerkedsz.
igen ott van! a többi hely is ugyanaz a vonal amiket írtam.
ha az bejött akkor a többi is tetszeni fog!
oldmans.hu, jampub.hu stb ;)
ha az bejött akkor a többi is tetszeni fog!
oldmans.hu, jampub.hu stb ;)
a VIII. kert tudom ajánlani,este 10 után,nagyon hangulatos,és remek társaságt is kapsz,akik megszabadítanak a fölösleges anyagiaktól :)
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Ez most vicc?
Ha tippet adtok, legyszi irjatok mar cimeket is, mert mint mondtam, nem pesti vagyok, igy nem ismerem öket. Hiszen ha ismernem öket, nem kernek segitseget.
Ha meg csak szorakoztok, akkor miert nem szorakoztok mashol?
Ha tippet adtok, legyszi irjatok mar cimeket is, mert mint mondtam, nem pesti vagyok, igy nem ismerem öket. Hiszen ha ismernem öket, nem kernek segitseget.
Ha meg csak szorakoztok, akkor miert nem szorakoztok mashol?
Christiansen, azt az Alcatrazt azt hizsem ismerem...az van ott a Blaha Lujza ter es a Dohany utca között a kis utcaban, nem?
A többinek van valami honlapja, vagy tudsz irni cimet? Igy ez eleg keves info :-)
Esetleg a stilusukat is leirhatnad.
A többinek van valami honlapja, vagy tudsz irni cimet? Igy ez eleg keves info :-)
Esetleg a stilusukat is leirhatnad.
Pilvax kávéház

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
KupiKUpiKUpi:D:D
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
hát ezek alapján pedig mélyen bele kéne nyúlnod a pénztárcádba...
Hat csak ugy atlagos penztarcahoz merten :-)
Nem az Atriumba akarok menni es nem is kuplerajba :-)
Normalis emberek köze akik nem a penzre mennek, hanem a szorakozasra.
Nem is dugni akarok, hanem ismerkedesi opcioval szorakozni :-)
Nem az Atriumba akarok menni es nem is kuplerajba :-)
Normalis emberek köze akik nem a penzre mennek, hanem a szorakozasra.
Nem is dugni akarok, hanem ismerkedesi opcioval szorakozni :-)
mennyipénzed van?
Kellene nekem valami jó tipp ma estére, milyen szórakozóhelyen lehet ismerkedni Budapesten.
Színvonalas szórakozóhelyet keresek színvonalas publikummal. Ha lehet inkabb a 30+ korosztály képviselõivel. Szal ne valami techno disco legyen büdöslábú diszkópatkányokkal tele :-P
Mivel nem sûrûn járok Budapesten, így ez inkább turistainformáció lenne.
Gondolom sok másoknak is nagy segítség lenne néhány infó.
Elõre is köszi.
Színvonalas szórakozóhelyet keresek színvonalas publikummal. Ha lehet inkabb a 30+ korosztály képviselõivel. Szal ne valami techno disco legyen büdöslábú diszkópatkányokkal tele :-P
Mivel nem sûrûn járok Budapesten, így ez inkább turistainformáció lenne.
Gondolom sok másoknak is nagy segítség lenne néhány infó.
Elõre is köszi.
← ElőzőOldal 2 / 2