Az első képek a Radeon HD 5870 kártyákról

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább a vinyok teljesitményével foglakoznának!hiába van hiper vasa az embernek ha a vinyoja csiga lassu
Vevõszopatás,csak kevés ember az aki egy ilyen kártyát megvesz.....
Ez már szerintem a túlzás kategória.Meg mekkora ház kell majd neki....
A pc nem konzol...
Az én gépem kb 300e ft volt (monitor nélkül)
Nem nagyon tûnt fel hogy sokkal többet enne mint egy régebbi típusú gép.
Amúgy a konzolok sosem érik el azt a felbontást amit egy pc már most biztosít stabilan.

+ az ilyen videokártyák többnyire arra vannak, hogy megveszed és marha jól megy rajta a játékok 90%. 10% meg az amihez még eszközt sem csináltak, hogy jól menjen.

Szerintem megéri beruházni egy drágább számítógépre mint venni egy laptopot és még mellé vagy 6 konzolt. Mert akkor már ugyan ott tartasz pénzügyileg is.
300e ft kb egy laptop + jó konzol + egy jó tv. Hanem több.

Amúgy nem azért van ilyen gépem mert dúskálok, hanem azért mert 3d animációkat is készítek (3ds max 9)

Nem paraszvakítás, sajnos. Amúgy te géped minden szempontból egy elavult szerkezet, ez van. Mellesleg a tiéd is eszik rendesen áramot, bár valószinûleg nem te fizeted, ezért neked tökmindegy.

A legjobb megoldás, ha az ember vesz egy notebook-ot, azt ráköti a monitorra, bill-t, és egeret rá, és azzal netezik, filmezik külsõ vinyoról usb-n, ilyesmi. Játékra meg vesz valami konzolt, ami a felét eszi csak ennek a kártyának...

Az oké hogy eszik, mert akinek újonnan van pénze rá annak szerintem a villany számla se gond.. De milyen hangja lesz egy idõ után ennek a hûtõnek?😄
"Nagy kérdés, hogy a 40 nanométeren készülõ RV870 chip mennyit fogyaszt majd, hiszen ha csakugyan brutális adatokról van szó, kérdéses, hogy milyen módszerrel passzíroznak majd két vezérlõt egyazon kártyára, márpedig ez is szerepel a cég tervei között."

A szokásos: visszavett órajel+fesz.

Azért szerintem elég komolyan néz ki. Azok a beömõnyílások... Pedig nem szokott túlzottan meghatni a videokártyák kinézete.

Egyértelmûen parasztvakítás mindenhol a tápigény. Nekem core2duo e8500, 260gtx(szépen húzva), 2 közepes vinyó, és 115 watt desktopon kis terheléssel, maxon hajtva meg 260 watt. Ehhez jön még 35 watt a 22es monitor miatt. A core2duo és quad között van egy szép ugrás fogyasztásban, de persze nem száz meg ezer wattok😊
jobban örülnék, ha ezt a teljesítményt 300-400 össz Wvel tudnák hozni... <#nemtudom>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

ja és elfelejtettem mondani hogy bár inkább ati felé húzok, de a fenti kártya már gusztustalan... ráadásul a 4870-is nagyon durva fûtõtest de ez mégrosszabb lesz..bár az alapjárati fogyasztása csábítóan hangzik. Persze úgy néz ki új házat kell vennem ha ilyent akarok mert a 4870 is éppen csak elfér a gépben. Azért igazán visszafoghatnák magukat mint méretben mint hõmérsékletben. Csinálhatnának valami szabványt arra hogy X méretnél nagyobb nem lehet, inkább ne legyen 2szer olyan gyors mint az elõzõ de nagyobb se meg ne is fogyasszon többet. Növeljék úgy a teljesítményt.
Lassan már ott járunk hogy külsõ VGA-t csinálnak mert mind hûtés terén mint méretben nem fér el a normál PC házakban... majd mikor jön hozzád a haver és meglepõdig hogy két géped van akkor mutatod neki, hogy nem...az balra a kisebb az a PC jobbra az a nagy pedig a VGA...
Szóval túlzás már ez az egész...elmegy az atitól a kedvem....de az a baj nvidia sem csinálja másként 😞
4 magos 9450 CPU, 6 giga ddr3, 3HDD, 4870 VGA, és 28-as monitor összesen 320W körül eszik terhelve...igaz a cpu-ból akkor csak 2 volt kihasználva mikor néztem.
Ebbõl a 320W-ból kb 70-80W volt a monitor, ~15W a router 😊
Mikor nem használom a routert akkor is 10W fölött fogyaszt....szal' nem ajánlott napi 24-ben áram alatt hagyni ha nem használja az ember...

ami amúgy a szégyen hogy a fenti konfig terhelés nélkül....csak annyi hogy bejön a windows és nem csinálok semmit akkor is 240W körül fogyaszt...pedig igazán visszavehetné magát 1-2 dolog ilyenkor.
Ja. Ráadásul egyre jobban nem éri meg erõgépet építeni otthonra. Egy ilyen kártya+4magoscpu+8GBram+2vinyó+26v30"monitor már eléri a 1500-1800W/órát, ami egyszerûen iszonyat pénz. 1kWh amúgy 35 Ft(energiapersely.hu kalkulátor szerint), tehát napi 10 órás játékkal 10*35ft áramdíj... megéri, hogy szupergyors legyen a Crysis very high-ban?

BNah, én is megkaptam a büntiket 😄😄😄😄😄

Am..nem mindenkit érdekel, h 1000 dolcsi a prockó...mondjuk a desktop júzerek pár %át csak... 😄

azt nem számolod bele, h ezt is lehet húzni...+memó <#eplus2>

Zsoltika 007
Meg kell venni az olcsóbbat és kis tuninggal simán megy ennek az órajelén...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

240 rugóért? D: inkább nekiállok kézzel kihajtani 😄
bertino
ehh, béna.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ez KIHAJTJA b+ 4G-n neféjjéattól <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Sanyix
LOL 😄DDDD ez a fórummotor mindig új bugot tud mutatni XD

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Zsoltika 007
Az az igazság hogy pont fordítva sült el a dolog: Te vagy buta õ meg okos hogy ki satírozta. Ha nem érted miért akkor inkább no comment. <#lama><#taps>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Pontosan így látom én is. Teljesen értelmetlen az egész. A legerõsebb egy magos veszem én is ha esetleg valamikor fejlesztenék. Pár játéknál pl ki kell kapcsolni az sli-t hogy szebben fusson különben 5-10 fps. (még szerencse hogy nv control panelben lehet profilt adni minden játékhoz külön)

Zsoltika 007
Vegyél konzolt! Ott tényleg azt kapod és úgy ahogy azt a készítõk akarták. Kompromisszum nélkül. Ráadásul anyagilag is bõven jobban jársz.

Sanyix
Na de KIHAJTJA-E?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Elég ocsmány ezekkel a LEGO nyílásokkal a végén 😄 De majd úgyis gyártók vátoztatják... Állítólag idle-ben nagyon jó lesz a fogyasztása, memóriákat is visszaveszi, meg kártya egyes részeit lekapcsolja. Szóval majdnem biztos vagyok benne, hogy jobban megéri, mint pl egy 4870.
tenkenorman
hát jah elég ormótlan egy darab. a 8800gts em se kicsi na de ez...

http://www.tenke.hu

Törölt felhasználó
jó ronda mit ne mondjak😊
minimum 1 600-as vagy 700-as táp kell neki biztos😄
csak az a gond hogy elektromossággal fûteni sokkal drágább mint gázzal vagy távhõvel
másrészt nyáron még ennél is sokkal többe kerül, ha a légkondival hûti a szobáját az a vadbarom aki ilyeneket vesz
A 11 Ft/óra az szerintem ok
Mert ha 1000W/óra 40-50 Ft
és a kártya 200W-ot fogyaszt, ki lehet számolni. 😄
Wááá, aki ezt megveszi, annak lehet, hogy több lesz az áramdíja, de tuti kevesebbet kell majd költsön a télen fûtésre <#eplus2>

Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack

<#integet2> elõbb tájékozódj <#nezze><#szomoru2>
"Az a fekete folt mi lehet az alján?"

Ott van az a kod ami alapjan azonosithato a peldany es az, hogy kinek volt kiadva tesztelesre. Valoszinuleg nem akar lebukni az aki lefotozta.
kisgabo
11 ft/kwh óra áramdij hol? ember valami 40-50 ft már...

Sanyix
Nem mintha néhány eddigi nv kártya nem fogyasztana ennyit...
Amúgy nekem ez a 190w a fullos gépem fogyasztása 100% terhelve mindent, monitorral, erõsítõvel 😄

De elbírja, de a 190 W maximális, 26 W üresjárati fogyasztása a kártyának azért már vicc. A 190 W az úgy 11 forint/óra áramdíj. Brutális.

megrágta az egér

Az a fekete folt mi lehet az alján? Ejnye-ejnye, jobban kellene figyelni mielõtt kiadjuk a Photoshop alól ezt a képet!<#eplus2> Szvsz hamis.
azirafael
Remélem az Ati akciós vízerõmûvet is ad majd a kártyához amivel elég áramot termelhet majd a mezei játékos mert a kettõhúsz sem fogja már ezt elbírni...

[NST]Cifu
A két chipes megoldással csak az a bajom, hogy továbbra sem mûködik. Például én mostanában fõleg az EVE online-al meg az Arma2-vel játszom, amelyek mindössze egy VPU-t használnak. Irtó jó látni, hogy az egyik VPU izzad, de kegyetlenül, a másik meg üresjáratban fut...

Lehet a deveket szídni, de engem, mint felhasználót nem ez, hanem az érdekel, hogy a két chipes videókártyám kegyetlenül nem ér többet egy egychipes kártyánál...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

barret
Ki kell lógatni a gépbõl,jó lesz vizet forralni.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Engem nem nagyon erdekel menyit fogyaszt es mekkora de remelem a karacsonyi szezonra valami irdatlan allatot epit vagy az NVIDIA vagy az ATI, fel eve sporolok hogy vegre igazi jatekgepet vehessek es nem akarok kompromiszumot csak oriasi teljesitmenyt. A ketcsipes megoldas biztos mar csak az a kerdes kia lesz a legerosebb. Ez meg kimondottan tetszik 😊. F*** energy efficiency 😊))