14
Michael Basset Solomon Kane-je a vásznon
  • Tyler1
    sztem jó lett, a sztori kicsit idétlen és a közepe elég üres, viszont a CGI a költségvetéshez képest elég fasza lett. B kat. filmnek simán jó, csak a sztorit megnitrózhatták volna jobban.
  • shaba23 #13
    Megnézte már valaki? Érdemes megvárni a mozit, vagy elég lesz TV-n?
  • Inquisitor
    Hát persze, a Warhammer meg a WOW-ból lopta a karakteket mi?
    A Solomon Kane a harmincas évek óta így néz ki, ezt a Van Helsinget (akinek kb. semmi köze az eredeti Draculában lévőhőz!) meg pár éve agyalták ki.
  • sandor8206
    vagy inkább ő hasonlít Solomon Kanere
  • kakaoskalacs
    a föhös hasonlit valakire de nemis tudom kiree :))
    KÉP
  • ProGabe #9
    angolul:

"de rohadt ismerős ez a név :D valahol hallottam már róla...vagy láttam... :D de nem ugrik be sehogy :D"

ezzel én is így vagyok. szerintem arról van szó, hogy egy másik filmben egy erre hajazó neve volt valakinek. szinte hallom, ahogy egy érces hang iáltja "solomon kane!!!!!!" :S
  • Metalmilitiakid
    Há ez gyönyörű , valaki összerakta a Gyűrűk urát meg a Van Helsing et és kiadta . NC
  • PetruZ
    Ehh, most volt csak időm megnézni a trailer-t. Hát... a forrásanyag kicsit szabadon lett értelmezve... megint. Az eredeti Kane történetekben tizedennyi mystic fantasy elem van (az afrikai vándorlást leszámítva), inkább XIV-XV. századi gonosztevők, kísértetek, és sátáni praktikákkal foglalkozó kocamágusok a fő ellenfelek. Emellett Kane túl fiatal a filmben, a novellákban sokkal öregebb, ergo a főhőshöz köthető romantikus szálak sincsenek.
    Nem panaszkodom, a sword & sorcery átdolgozás bejövős lesz így is, de szvsz az eredetivelg sem lett volna semmi gáz. A köpeny, a kalap, a ruházat, a hosszú haj és a két kard egyébként is stimmel. :)

Az imdb adatlap szerint Torontóban és Cannes-ban már bemutatták, de hivatalosan ez év szilveszterkor kezd az oroszoknál (talán ezért is van csak orosz trailer eddig).
  • Bulykin
    +fav, nézős lesz
    időpont van már?
  • Frayer
    Jah... jóhogy ismerős, ha már láttad a Solomon Töke filmet.
    Ez annak a feldolgozása lehet.
  • LasDen #4
    de rohadt ismerős ez a név :D valahol hallottam már róla...vagy láttam... :D de nem ugrik be sehogy :D
  • PetruZ
    Kane egy angol puritán, csak Istenben és a kardjában hisz, de azokban megingathatatlanul. Szintén Robert E. Howard karakter, talán tavaly jelent meg magyarul is egy összefoglaló gyűjteményes könyv a novellákból, ami még a töredékeket is tartalmazta, de korábbi kiadványokban is voltak már Kane novellák. Idén az év első felében a Dark Horse-nál egy hatrészes képregény-epizód is megjelent, ami az egyik ilyen töredékből lett írva. :)
    A GyU-tól azért meglehetősen távol áll...
  • JagFater
    El nem tudom képzelni, hogy varázslós pokolfajzatokat hogy nyírja ki kardforgatós himihumival, de mindenesetre tuti megnézem. :-)
    Bírom ezt a gyűrűk ura stílust.
  • Inquisitor
    A Conan a barbár alkotójától, Michael Basset-től egy új hős került a mozivászonra, Solomon Kane.
    Ennek az arcnak a pokol kitakarítása is délutáni matiné ...
    Jóféle orosz(!) nyelvű trailer.
    Ha lest más nyelven, jobb felbontásban linkelem.