22
  • Skyline
    28 héttel késöbb zombijainak gőze köze nincs a valódi zombi elképzeléshez,az "igazi" zombi nem rohangál nem gondolkodik. Halott,hullamerev (ezért illeg billeg lassú) és egyetlen megmaradt ösztönze/érzése az éhség.

A resident evil filmek a Jovovics féle sztorival rakás szarok,a RE játékok pofánköpése.
    Csak remélni tudom hogy ha csinálnak ujra filmet akkor az vérbeli túlélő horror lesz és nem ilyen akció horrorKA...
  • kalapos01
    Öt? Az sok? Ejha!m Bárki megszámolja egy kezén. Számold azokat, amik nem kaptak, amik videón folytatódtak.
  • czyi
    "Az elmúlt években nem sok horrorfilm büszkélkedhetett azzal, hogy mozis folytatásokat kapott."
    Hm. És ezekkel mi a helyzet?: 28 nappal később, Fűrész, Motel, Sziklák szeme, épp készül a Barlang folytatása, stb....
    (De tényleg; de jó lenne, ha a szenzációhajhászó mondataid még igazak is lennének! legalább lényegüket tekintve!.....)
  • cateran
    Tiszta szerencse,hogy azok nem zombik...jó hogy láttad a filmet...(emberek, akik megfertöződtek "dühvel"..aztán egy idő után éhenhalnak..amit 1 rendes zombi ugyebár nem csinál...)
  • Balintos
    Horrorfilm? Egy gagyi akciófilmet attól még hogy vannak bent zombik nem kéne horrornak hívni...
  • azirafael
    Eddig a leg nézhetőbb a CGI anime változat volt azt mindenkinek meleg szívvel ajánlom! Véleményem szerint a filmek szarok voltak.

Ettől függetlenül nem értem minek reboot egy "töretlenül sikeres sorozatnak". ?
  • tmk
    Nekem a játék tetszett, az első film is először.
    Aztán a napokban megnéztem a 28 héttel később cimű filmet, majd utána volt a RE3 is a TV-ben. Hááát mit mondjak, elég kiábránditó volt RE illegő billegő zombijaival, vicces volt. 28 héttel később c filmben fényévekkel jobbak a zombik! Igazából egyik rész sem fogot meg annyira RE-ben, nekem a zombik nem tetszenek, nem félelmetesek, igy a filmen sem tudtam izgulni. Bukfencezve is elmenekülhetnének előlük. Remélem a reboot ezt majd helyre rakja és valami iszonyat jó adrenalin szintet emelő filmet hoznak össze.
  • Jubei
    Mint ahogy az első részben is volt, néhány kommandós bemegy a házba (megy inkább szaladnak a kutyák elöl) és egyre többet tudnak meg arról hogy mi is folyik ott.
  • skodatuning
    Rendben.
  • Chocho
    Kár, hogy a "lesz" nem két sz...
  • skodatuning
    Egy kicsit hülyén fogalmaztam.Szóval a Sztori gerincét az Umbrella Corp és a Zombik adják...
  • skodatuning
    Kár hogy nem lessz Milla.Nálam sokat dobott a hangulaton.Az 1. és a 3. tényleg jó volt.A középső elég "érdekes" volt.
    Még egy R.E. játékkal sem játszottam és lehet ezért nem akadok fent azon, hogy kik ölik a zombikat.A sztori gerince úgyis az Umbrella Corp.-on és a Zombikon van.A többi részletkérdés.
  • cateran
    Ami azt illeti,igen volt a filmben is kúria,sőt a kommandó be is hatolt (ha nem rémlene,ott kapják el Jovovich kisasszonyt az 1. részben) Másrészt se katonai,se rendőri megnevezés nem megfelelő, lévén az Umbrella Corp. kommandósai...inkább exkatonák,jelenleg amolyan zsoldosok..(hacsak nem tévedek orbitálisat:)
  • Chocho
    Mármint Wolfi24-nek van igaza. :D Bocs, kicsit szétszórt vagyok ma. :)
  • Chocho
    Skyline-nak van igaza, a játékra gondoltam. :) Bocs.

Amúgy én is pont így gondolom! Az elsőt olyan sokszor láttam, hogy tyűha, és Manson zenéje is élénken él az emlékezetemben. :D A 3. meg nagyon tetszett, főleg, hogy volt benne egy kis Wesker is. ;) Várom a negyedik rész!
  • Johnny Maize
    A kaptár: Kezdődik!
  • bmw
    Nem vallalta vagy nem akarjak, hogy Ő jatsza?
  • Wolfi24
    A kúriát a Resident Evil játékra értette Chocho (gondolom :D ). Mert ott volt egy ósdi régi épület tele zombikkal és a szereplők ahogy Chocho is mondta speciális rendőri alakulat. De szerintem a rendőr és a katona átmenete inkább a jobb szó.
  • Skyline
    Jovovics eltűnik hurrá a szuperhős komédiának vége.
    Esély hogy egy Resident evil-hez hű filmet is kapunk? Vagy csak egy újabb szemét lesz mint az eddigiek.
  • winnie
    1. és 3. ász volt. a 2.-at meg sem vettem dvd-n. pedig abban két csaj is volt:) ki érti ezt? az 1. részben valami föld alatti hitech labor volt, nem? a 3. részben is visszautaltak rá. a kúria régies lenne ehhez:)
  • Chocho
    Amúgy meg nekem tetszettek a filmek. Egyedül a második nem jött be.
  • Chocho
    "A Resident Evil Begins története azonban inkább remake-re hajaz, hiszen nagyjából megegyezik az első részével, itt is egy katonai egység hatolna be a mutánsokkal teli laborba."

Ugye zombikkal teli kúriát és speciális rendőri alakulatot akartál mondani?