Brit kisfilm a vezetés közbeni SMS-írás veszélyeiről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SMS-ezni vezetés közben? Ha ilyet meglátok akkor jut eszembe hogy miért nem büntetik tarkólövéssel a dolgot? Telefonálni Headsettel egy dolog, de hajtû kanyarban gyorsítva bal kézzel váltani miközben a jobbal a telefont szorítja? Nah az volt a csúcs.
Szerintem minden olyan dolgot tiltani kellene ami eltereli a figyelmed a vezetéstõl. Én még haverokra is rászólok hogy ne dumáljanak mikor vezetek, vagy éppen õk vezetnek. Elfogadják a dolgot és megértik. Kibírunk 20-30 percet ami alatt elérünk a-ból b-be. Max ha dugó van akkor anyázunk, de dugóban nem is száguldozik az ember, akkor lehet dumálni, mert jó ha mész 10-el.
Amúgy ez a videó inkább vicces mennyi logikátlanságot foglal magába. Kezdve a nem mûködõ biztonsági övtõl a vak autóvezetõkig bezárólag.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nem neztem meg az emlitett filmet, de, ahogy olvasom, jo szaftos lett. Van rajta korhatar figyelmeztetes? Inkabb vinnek el az iskolasokat egy vagohidra, vagy akar egy hagyomanyos disznoolesre, hogy fingjuk legyen rola, milyen az, amikor tenyleg elszall egy elet. Akkor valoszinu tobb felelosseggel vezeto es elo ember maszkalna. A problema nem az autoban kezdodik.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Mondjuk az nyilvánvaló, h a telefonálás, sms-ezés növeli a a balesetveszély kockázatát, de én idesorolnám a fagylaltozást, meg a dohányzást is, a sminkelésrõl már nem is beszélve. Már többször volt szerencsém olyan soförhöz, aki azért bénázott elõttem, mert épp nyalogatta a lecsordogáló fagylaltot a tölcsérrõl...
Ezek szerint a hozzászólok zömének már volt frontális balesete, több halottal megtunningolva. Király...
Vagy - ami a valószínûbb - megint okosítani kell, és nagyobbat kell mondani a másiknál.
A filmet nem olyan embereknek készítették akinek a lételeme a brutalitás és ez már nekik nem is az. Pl. az anyám nem bírta végignézni, és a spanom kislánya sem (12 éves). Ezeket a filmeket nem csak 20 éves arcoknak mutatják be, hanem fiatalabbaknak is, hogy a sokk mûködjön.
Olyan indok, hogy gyorsütemben kutálnak, kit érdekel. Utáljanak. Bár az igazat megvalva, a gyerekek még buták ebbõl a szempontból. Õk nem így gondolkodnak, ezért kell nekik ezt a videót megnézni. Egybõl másképpen gondolnának a kiutálás fogalmára. Sztem.
the world is mine
Ilyen baleset nagyon-nagy sebességnél fordulhat elõ, de az olyan utakat szalagkorlátok védik pl.:autopálya, autoút.
ui: tele van Forddal a videó 😊
Brutál film.
Én egy-két koccanás után, már kétszer körülnézek a keresztezõdésben, szépen betartom a sebességhatárokat és örülök, hogy eddig ennyivel megúsztam.
Hát ez az én véleményem.
Ja! Jut eszembe! Akkor most azért sikerült a csajnak elküldenie az sms-t?
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
inkább kéne vk aki nem adja meg neki az elsõbséget, zebrán átszaladó kisfiú, leszakadt ág az úton, kanyarban stb...
mindegy ilyesztegetésnek nagyon jó, de a balesetek nem ilyen helyzetekben következnek be.
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
A fiatalok körében azaz életérzés amit egy mobiltelcsi, egy kocsi, egy jó ruha, stb... vállt ki, felül ír minden józan cselekvést. Megnéznén azt a fiatalt, vagy idõssebbet, aki egy társaságban nem úszik az árral. Nos, gyors ütemben kiutálnák. Vezetés közben telcsizni, sms-elni muszály ha itt az ideje! Mert olyan ciki nem felvenni a telefont ha csörög és a társaságnak azt mondani a kocsiban, hogy "vezetés közben nem szabad telcsizni, mert az veszélyes!" Néznének is a többiek, hogy hol a lazaság. Görbülne lefelé a szájuk rendesen!
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
A gáz ezzel csak az, hogy másokat is veszélybe sodor.