Twin Sector

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Na ezt én is kipróbáltam.
Nem a csúcs, az biztos.A hangok fõleg nem a legjobbak.Ugrálni viszont nem nagyon szeretek.A biztosítékhoz visszaugrani sehogy sem sikerül. 😞

Qwerty4

patchaou
Ha jól emlékszem ott irányítható a lézer, csak le kell rakni jó helyre a palackot és a lézert ráküldeni. Ha ez nem lehet rakj be egy képet hogy pontosan hol van ez.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Az a liftes buli engem is szívatott. Állj a lift nyílása és a fal közé szemben a fallal, úgy hogy a két vastag csõ tõled balra legyen nézz fölés enyhén a csövek felé, de még mindig arr a falra célozz aminek neki vagy lapulva. Miközben ugrassz, nyomd a balra haladáshoz rendelt billentyût (A).

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Shep
A 4. vagy hanyadik órában mikor úgy kezdünk, hogy ki kell mászni a liftbõl, na ott utána megállt a tudomány, a közelebb lévõ csövekre még fel tudok ugrani, de a távoliakra már nem pedig többféleképpen is próbáltam. Hogy lehet akkor továbbjutni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Valaki segítsen, aki tud?! köszi elõre is
Húú nekem is ugyanez a gondom és egyszerûen nincs hol begyújtsam a palackokat, amik a másik teremben vannak? szóval nem tudom mivel lehetne berobbantani
Nekem nagyon bejött a játék, mert szeretem az ilyen logikai + ügyességi játékmenetet.
Sajna elakadtam a 8. Munkaállomás résznél. Sikerült kirobbantanom az elsõ falrészt, de utána van egy újabb közvetlenül a szemközti falon. Nincs mivel begyújtani a robbanó palackot. A lézerrel próbáltam de az rögtön felrobbantja.
Mi a megoldás?
De már tölthetõ....nagy köszönet Rapidnak a munkáiért.....
Linkaztán a Rapid hsz-ben ott a két link...

jahh .... csak még nem tölthetõ😊
balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wedge31
Löd bele a rácsba a ládát.

Egyébként nem rossz játék ,minimalista de egynek elmegy.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Na, akkor ha már van, aki tolja:
teljesen elakadtam már a 3. (Water Pumps) rész elején. kijövök a liftbõl és csak egy üres terem, a földön egy ráccsal... hogyan tovább???
Calver
na, kipróbáltam, most tartok 6. küldetésnél, eddig határozottan bejött, jópofa kis puzzle platformer. a történet eddig nem nagy szám, szinkronhangok se nagyon, de sebaj. az egyetlen dolog ami gáz az...
.
.
.
Loading...
.
.
.
...az engine. egyszer sokkal szebb játékok röccenés mentesen szoktak futni a gépemen, itt össze-vissza ugrál az FPS, sokszor a kesztyûk használatánál 20 alá is csúszik. valamint ofc a betöltési idõk. iszonyatosan sok ideig képes betölteni egy gyorsmentést, ami kellemetlen tud lenni, mivel nem túl nehéz csöppet elmérni valamit és szétkenõdni/feldarabolódni/esetleg cafatokra robbanni. ezt leszámítva eddig jópofa, a fizika is jó (bár 2009-ben ez alap szvsz), perpill nálam olyan 7/10-en áll, majd meglátjuk ez fel vagy lefelé mászik.

"The trees move. Do you not see it?"

balee4
Mint írtam, engem az eleje alapján nem nyûgözött le, de ha lesz idõm még tolom.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Calver
na egy rövid vélemény valakitõl? vagy még senki sem esett neki?

"The trees move. Do you not see it?"

balee4
Akkor esetleg majd nekiállok, belenéztem, de nem egy nagy eresztés.

És már készül a magyarítás is Rapid neki esett....már 11%nál tart...
Köszönjük neki!!
<#worship><#worship>

Evin
Én láttam róla egy videót, de az alapján nem tûnik nagy számnak. Ettõl függetlenül még kipróbálom, mert ez nem jelent semmit, ha a játékmenet és a hangulat jó.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Shep
Tegnap megnéztem a demot és nekem nagyon bejön, hogy végre nem csak gyilkolászni kell hanem ésszel megoldani a feladatokat. Azt hiszem a teljeset is megnézem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
na majd délután meglesem a fullt, nem tûnik rossznak😊

bannernek...
Optimus Prime
Engem kapásból a Portal, Prey, Mirror's Edge játékokra emlékeztetett. A demóból viszont az derült ki számomra, hogy szörnyen nehéz és idegesítõ vagy épp rossz passzba voltam.
A computer egyébként engem Hal-re emlékeztet. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

BB7
Most volt lehetõségem megnézni a trailert és...
Kicsit nevettem rajta!
- Utolsó ember vagy a földön... <1000+1 címet bírnék mondani...>
- Egy számítógép beszél hozzád...
- És van egy kesztyûd amivel tárgyakat bírsz mozgatni...
Nem mellesleg... nincs HUD, csak középen egy kör ami körül van egy piros és egy kék csík... ez is a Portalra emlékeztetett! 😄
Evin
Soha az életben nem hallottam róla, de szerintem a demót megnézem.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Hm nem tûnik rossznak debüt trailer alapján.

Next PC upgrade: 2022

BB7
Egy újabb Post-apocalyptic okosság! 😄
Optimus Prime
Twin Sector
A Headup Games és a DnS Development közös játéka a Havok fizikai motorral karöltve. A játék sztorija egyszerû: egy világméretû katasztrófa után játszódik egy a Robinson Corporation által épített hibernációs bázison. Ám fõhõsnõnket OSCAR, a központi computer felébreszti, mert akad egy kis gond a generátorral. Ha nem javítjuk meg az egész bázisnak és a fagyasztott túlélõknek annyi. Fegyverünk egy kísérleti kesztyû, melynek két funkciója van: piros tárgyak felemelése vagy önmagunk magasabbra húzása, csak a falat kell kijelölnünk. A kékkel taszíthatunk tárgyakat vagy magunkat, ez esésénél hasznos. A játék lényege: használjuk a kesztyût és a környezetet, hogy túl jussunk a szinteken ahhoz az elromlott generátorhoz. Persze az út nem könnyû, csapda-szerû akadályok, melyrõl OSCAR barátunk persze semmit nem tud és lekapcsolni sem tudja õket.

Elõzetes és demó

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"