1582
  • Zetorg
    lvl3-on az unbounded megaplex-ig építhetsz, ha van annyi pénzed.

ha nem unlockolta az épületeket, akkor megszívtad.
  • sonajdoba
    a love az olyan mint a motyo es a motyo az olyan mint a penz :D

nekem van rendes karton papiron es frocsentet olom figutrakkal es a pezt elneveztuk "DM"-nek az az "MonoDoly" :D
  • htom95
    nem csak egy utcám van ,szal a hellyel nincs gond
    és van utcám még az is biztos:D
    a love az nemtom mi, de pénzem is van
    és level 3 vagyok bár ezt se tom h mit jelent
  • sonajdoba
    mert nincs loved vagy hely az utcadban vagy az mar nem a te utcad en mar azon sem csodalkoznek :D
  • htom95
    de nekem mért csak az első 6 épületet engedi megépíteni?
  • sonajdoba
    na arra a valaszra en is kivancsi leszek :D
  • Hungaroplan
    A másik ami vicc, hogy az első két háztípuson kívül a többit nem érdemes építeni, mert nem éri meg. Főleg a 100 milliós monopoly towernél van ez. 5milliót hoz naponta, amit ki lehet váltani 100 db legolcsóbb házzal, ami 5 millióba kerül... Vagyis megspóroltál potom 95 milliót. Vannak itt gondok az arányokkal rendesen...
  • Hungaroplan
    Írtam egyébként nekik emailt, kíváncsi vagyok hogy mit válaszolnak. (ha egyáltalán válaszolnak)
  • sonajdoba
    hat igen az a franya toplista en is mar kapaszkodtam volna fel a fokalis utolso helyere :D de igy ? igy igazi kihivas lett :)))
  • Hungaroplan
    A monopoly blog oldalán pont az ellenkezőjét látom most. Mindenki sír az új szabályzat miatt, hogy 1 órával a rent kiosztása előtt bejelentés nélkül hirtelen megváltoztatnak mindent és elég sokan abbahagyják emiatt a játékot. Ha így marad, akkor ezt a játékot el is felejthetem, pedig ennek a játéknak a célja végülis a toplistára kerülés VOLT.
  • sonajdoba
    mar csak az hianyzik hogy nyomjanak be meg egy restart-ot :D:D:D:D
  • sonajdoba
    hogy az a sok idiota geaci maszodna szajba :(

na mind egy azt mondjak minden kezdet nehez. en meg egy darabig kitartok hatha lessz belole valami okos dolog :)
  • n3whous3
    tök szar mert eddig volt értelme legalább kutatni a sok hosszú utca után.....
  • n3whous3
    nem javítanak rajta, ugyanis az eredeti rent szabályzat pont azért lépett életbe, mert rinyált a sok buzi. EZ a javítás sajnos.
  • Hungaroplan
    Nekem ennyi volt egyelőre a játék, a többmilliós utcáimat dobhatom ki a kukába, ha ugyanannyi a rent akármilyen hosszú is az utca. Amíg nem javítanak ezen, addig lehetetlen lesz utolérni az elsőket, akik a szabályok megváltoztatása előtt jól megszedték magukat. El lett rontva a játék, el is ment a kedvem tőle. A stratégiám úgy néz ki használhatatlanná vált.
  • sonajdoba
    elvileg a 6 millas utcaig en tudok epiteni ha van eleg motyom es helyem

• htom95
    sziasztok!
    van egy problémám,
    már level 3-as vagyok, de nem építhetek másfajta épületeket,csak azokat amiket már alapból lehet
    most akkor mit kell tennem?
    köszi
  • sonajdoba
    amugy valaki a hivatalos forumokon olvasot utana hogy amit csinaltak miert csinaltak ???

en utana olvasnek de nem ertek inglishul :( ha valaki esetleg olvasta ossza meg a tobbivel is a hivatalos magyarazatot mar ha van ien elore is koszi
  • sonajdoba
    ertem akor meg a csalassal is csalnak :))

hova fajul igy ez a vilag :(((
  • n3whous3
    olvass már vissza, az egy kamu.
  • sonajdoba
    azt a lentebb emlitet csalokast valaki pobalta ki ???

en kiprobalnam csak poenbol egy alreggel de nem tudom vagy valamiert nem mukszik vagy buta vagyok :(

segitsetek hogy tanuljak en is :D
  • vass17
    Én ki sem próbáltam, plusz pénzzel nem lenne már sok értelme az egésznek. A gond az, hogy a sok csaló elrontja a mi szórakozásunkat is..
  • n3whous3
    hogy is működne, a nyomógomb egy szaros alert, nincs is a kódban rá sehol semmi, hogy csinálna valamit
  • tenkenorman
    nem műkszik kipróbáltam. eddig nem is kerestem és nem is akarok keresni ilyen ökörségeket. sokkal jobb minden nap agyalni egy pár percet hogy osztod be a pénzed. ez a játék egyetlen értelme. mint egy társasnak. ha ezt is elcsiteljük csak elcsesszük az egészet. Ráadásul közben a bunkó kapja a pénzt a hirdetésekért... ne próbáljátok ki.
  • n3whous3
    tudom, hogy lehet, de valahogy úgy tűnt legutóbb, hogy nem v olt jogom azt se dózerolni már, de most jövök rá, hogy rossz helyen kerestem a dolgot
  • VRSDM
    de értitek ezer meg egy működő ilyen játék létezik.
    erre a hasbro elkúrja
    hát úgy néz ki a kartonpapírtábla meg a fröccsöntött műanyagfigurásdihoz értenek
    de kódolni most próbáltak először :|
  • vass17
    fasza...
  • a.carkey
    Bónusz épületet lehet dózerolni. :) Átestem ezen én is, és itt világosítottak fel. :)
  • n3whous3
    hát mondom én, még aki nem is csalt! még az is előrébb jutott azzal, hogy most változott épp a játékszabály. Szopás szar az egész.
  • VRSDM
    szori a dupeért
    de lényeg a lényeg.
    az elején a túlterheltségtől eltekintve (fogjuk rá tényleg nem számítottak ekkora érdeklődésre)
    de az hogy a világ legnagyobb társasjátékgyártó cége.
    akik a valaha legtöbbet eladott társasjátékot hozták létre
    nem voltak képesek egy olyan szabályrendszert kialakítani, ahol a mérlegelv nem hogy tökéletes, de legalább elfogadható az számomra érthetetlen.
    aztán ez a mostani szabálymódosítás.
    kúrhatom az eddigi taktikám alapját. meg úgy az egész játékot is...

most az lesz hogy még telerakom ezt az utcát kecókkal, aztán két három naponta felnézek, egykét kisház dózer, helyébe egykét nagyobb.
    aztán szépen lassan leszokok az egészről mert ez így egy rakás tehénfos
  • Strangereister
    egyébként, faszság volt visszaállítani az alaprenszert, inkább finomítani kellett volna pl: utcaérték-milliónként 10%-al növelni a bérlemények jövedelmét, pl egy 10 millás utca már +100% hozott volna, 20 millás +200%-ot

mondjuk az tényleg faszság volt, hogy egy 30 millás autopályán épült legputtingerebb lakóház 1.500.000.- hozott, pont annyit mint egy 300e-es után épült Monopoly-torony... nonszensz...
  • VRSDM
    a mai 220milliós bevételem helyett lett 20millió
    dejó. nyugodt szívvel szophatnak keresztbe.

ezzel most megint azt sikerült elérni hogy aki eddig megszedte magát így / úgy azt mostmár soha ne tudjam utolérni, a hosszú utcájából eddig meggazdagodott.
    gondoltam veszek méghosszabbat és utolérem.
    na ja vagy mostmár mégsem.
    ergó aki eddig jó volt mostmár verhetetlen lesz.
    a százmilliós vételeiből vesz ezernyi utcát kicsit/nagyot, telerakja házakkal és sose érem utol

okos kis húzás Hasbro...
  • Strangereister
    sokan így csinálják, és valószinüleg akit visszatámadsz sem főreg... :)
  • sonajdoba
    nem rossz otlet :D
  • n3whous3
    nekem van direkt alregisztrációm erre, aki kibaszik velem, annak visszavágok busásan egy másikkal, és így nem nekem fognak ugrani csak az álregnek.
  • sonajdoba
    igaz csak tudod az emberek nagy resze az olyan hogy latja hogy ott a hazard es tovabbal. mar csak magambol indulva ki :D igaz amiota megy a jatek en 2 hazardot tettem azoknak akik nekem tettek
  • Strangereister
    védett utcában nem lehet dózerolni, kivéve a bónuszépületeket, próbáld ki

sonajdoba: amit írsz azzal az a gond, hogyha ezek után ledozerólják a bónuszt, akkor automtikusan életbe lép a hazard bünti, ha meg leveszitek ezeket, akkor még mindig fel kell tenni a támadónak egyet, és lehet hogy nem kap ilyen kártyát
  • sonajdoba
    akkor nem tudom :(
  • n3whous3
    2. tippet már reset előtt használtam is :)

De ami azt illeti, 1 bónusz esetén se tudom most bontani az enyémet, már ki van írva, hogy minden ellen védve van az enyém, ha rámegyek az utcámra :-|
  • sonajdoba
    erre van egy elmeletem :D en egyszer 3 bonusz epulatet raktam az egyik utcamra es egy masik felhasznaloval probaltam hogy le tudok-e bontani vagy tudok-e epiteni. de nem tudtam tehat ha tobb bonusz epulet van akkor nem lehet bantani legalabbis ezt tapasztaltam

es meg valami :D ha van egy hazard az utcatokon ne bontsatok le !!!! epitsetek melle egy bonusz epuletet es az semlegesiti es a sok okor azt hiszi hogy az mar nem ad lovet :D