1537
A nap kérdése
  • PesSim
    átdobnám a szomszéd telekre
  • Motoroj
    Nálunk van csősz.
  • sjani1995
    hhmmm milyen ügyes....
  • Lacee86
    Megenném.
  • byzhouse
  • tigerbácsi
    temetőbe friss holtest mellé temetném. az nem feltűnő. friss fölkaparás, virágok laza talaj (könnyebb ásni) s hol keresik utoljára hullákat? temetőben! nem is értem mért! :-)
  • tigerbácsi
    hétfői hangulat kb. :-)
  • F1re
    dunábavele..
  • Daza500
    Megpróbálnám lehúzni a klotyón, hátha beszippantja...esetleg a WC-pumpát is igénybe veszem.
  • ba32107
    Ruhástul, mindenestül elégetem, ahogy van. A hamvakat vegyszerrel összekeverem, hogy ne lehessen megállapítani, mi az, és utána elszórom a legkülönfélébb helyeken, városi kukától az erdei sétányig. A csontokat, fogakat sósavban feloldom, a maradékot szintén kiöntöm különböző természetes vizekbe. Az esetleges megmaradt ékszert / tárgyat lehetőség szerint megsemmisítem / elégetem, hogy semmi nyom ne maradjon.

A valóságban persze már ott elhánynám magam hogy a hulla mellett állok :D De a filmekből felszed az ember egy-két dolgot :D
  • tommygear
    bükkbe felvinném és elásnám esetleg betonnal felöntöm a lyukat de azt meg honnan szednék hirtelen?
    életben nem találja ott meg senki
  • N o N a m e
    beledobnám a folyóba... úgyis ásványvizet iszok :D
  • alcotb
    om nom nom nom...fincsi emberpaprikás.
  • alcotb
    megenném
  • Marci0115
    élve nemigen menne mi? xd
  • byzhouse
    +1
  • byzhouse
    ha nő akkor megdugom
  • Marci0115
    ha c*gány lenne az illető akkor kiakasztanám egy villanypóznára hogy lássák a többiek mi lesz a sorsuk :D, amugy elégetném és a hamvait vizbe szornám vagy lehuznám a wc-n igy nemigen marad nyoma, bár ehhez nemis tudom milyen lelkiállapot kéne megtenni
  • Lyukasbogrács
    A halottakat el kell temetni: eltemetném.
  • Ability
    Új kérdés: Ha megölnél valakit, mit tennél a holttesttel?
  • Daza500
    Vén munkás fószer, tipikusan az a fajta, akinek minden szúrja a szemét, ami nem az övé, szót érteni nem lehet vele.
    Egyszer egy gyereknek törte össze a rollerét, mert idegesítette.
    Már többször meg lett dorgálva, az említett eset miatt általam is, de hiába, nem komplett az ürge.
  • Ability
    de mi baja volt a kertitörpéddel? és miért pont légkalapáccsal? :D
  • Daza500
    "Vidám élet a falusi élet. Mindig valami új kaland vár reád." :)
  • Ability
  • Daza500
    A szomszéd néha légpuskával lövi a rigókat, de volt hogy a másik meg légkalapáccsal kezdte szétverni a kertitörpémet.
  • tigerbácsi
    fősulin egy hegy mellett ébredtem. azaz buliban igencsak kicsaptam magam. nem emlékeztem jópár órára.teleportal értem vissza a kóterbe. reggel mikor felébredtem egy 150 cm es s kb ugyanannyi kilós csaj feküdt mellettem. félve néztem a takaró alá, de volt rajtam alsógatya :-D ám gyorsan felöltöztem, majd elmentem a helyszínről. este mikor visszamentem, a csaj már nem volt ott. viszont a hűtőt kizabálta, de szerencsére nem csak az én kajám :-D

• N o N a m e
    az ablakom elott a fan van egy egy varjufeszek, minden reggel karognak es arra ebretek, a tokom kivan mar az egesz varjucsaladdal! :@
  • Lacee86
    Olyan másnapos vagyok, h olyan a fejem, mint akit fejbevertek. :D
  • Marci0115
    hétfön és pénteken jön 6 körül a kukásauto a zutcánkba , és olyan hangos hogy felver mindenkit az álmábol:D
  • CoolX
    Szembe van velünk egy zeneiskola,reggel 7-től délután 5-ig trombitálnak,esetleg népdalokat énekelnek meg dobolnak. Szóval minden 7-kor trombita szóra ébredek :DDDDD
  • dartonita
    Mikor a fekete sereg nekiall hajnali 7-8korul fuvet nyirni a kornyeken,en meg ejszakas muszak utan aludnek.
  • ba32107
    Általában sosem tudom magam kialudni (most is fél órája neten lógok...)
    Ezen kívül a reggel nekem áldás, én ilyenkor vagyok a legaktívabb, most mindjárt folytatom is a szakdolgozatomat :)
  • Motoroj
    Amikor 1-2 órát alszom, na az kimondottan rossz élmény.
  • Lyukasbogrács
    Már nincsenek. Régen volt, hogy arra keltem, csupa vér a párna, de csak az orrom vérzett.
  • tommygear
    a felkelés nálam már rossz élmény mert utálok korán kelni
  • byzhouse
    reggel kivertem és f*sz szagom volt egész nap :DDD

ám izé: előző nap rízses húst ettem és hajnalban alvás közben kihánytam magamra :S nah az nagyon rossz volt :( azt hittem megfulladok
  • Rage47
    gimis koromban, mentem suliba, reggel 6 körül, kimentem az utcára, és egy részeg emberke az utca végén az árok mellett guggolt letolt gatyával. szerencsére messze volt, nem okozott maradandó károsodást a látvány. visszamenekültem a házba.
  • Ability
    Kezdem én: szomszédban építkezés, már többszöri alkalommal ablakom alatt betolatnak vascsövekkel jól megrakott teherautóval, aztá' bammm, lezúditják az egészet, én meg arra ébredek hogy A FEJEMBE ORDÍT és remeg alattam az ágy. :]
  • Ability
    Új kérdés: Reggeli rossz élmények?
  • Ability
    Ühüm, szóval boldogot nekünk! :D

Tigerbácsi: köszi :)