22
  • Seth74
    " Tarentino új filmje, a Becstelen brigantyk "

Ki az a Tarentino????????
  • Jubei
    Ja arról nem is beszélve hogy kibaszottul rühellem a szinkronos filmeket.
  • Jubei
    A másik meg az hogy inkább költöm kajára vagy bármire másra mint mozira.
  • Jubei
    Igen a másik az igazad van én utálom az embereket, alig várom már azt a napot mikor büntetlenül lehet majd embert ölni.
  • Jubei
    Hajrá egészségedre, én nem fogok egy jó filmre várni 1-2 hónapot hogy moziban megnézzem.
  • Jubei
    Még nagyon régen mikor jól kerestem de már elmúlt az az időszak, inkább a moziban van a sok tirpák akik film közben is telefonálnak a mobiljukkal + popcorn dobálás és mások hajába köpködés ez nem kell nekem. Na meg a tahó pénztárosok akik odaadják másoknak az előrendelt jegyet.
  • Szolnokboy1
    thx. van más találat, nem szóltam.
  • winnie
    keress rá hivatalosan szövegezett szövegrészletekre és, ha kidob más találatot, akkor sima sajtóközleményről van szó, amit kiküldenek lapoknak.
  • Szolnokboy1
    nem igazán értek az újságíráshoz, de az baj, hogy egy az egyben ugyanez a cikk volt az ehavi Voxban?
  • akyyy
    Nálam nem tűrhtő és az 1-el értek egyett. 200 esetleg 300-át, de 400nál többet nem adnék arra a kuplerájba amit miskolcon mozinak mernek nevezni:D pedig megnéztem volna 2 filmet, de ennyiért nem éri meg.
  • torcipepe
    550Ft még épp a tűrhető kategória. ha mindig ennyi lenne, akkor megérné moziba járni. még úgyis, hogy én is az otthon este nyugodtsággal filmnézés híve vagyok.
  • Vanek úr
    Nem tudom, máshol hogy van, de nálunk Balassagyarmaton nincs ilyen kuponozás.
  • zaki
    te voltál már moziba? vagy csak simán ekkora tirpák vagy?
  • CaptainRumi
    Hát ja...másfél órát nem lehet kibírni bagózás és szarás nélkül, meg 550 ft-ot is lehet értelmesebb dolgokra költeni, mint mozira...például cigarettára.
  • PokerFace
    Meg legább emberek közé se kell menned...
  • blitzy
    Bocs az elírásokért. :S
    "auz" helyett "az" és minusz "megnéz"
  • blitzy
    Igaz, hogy csak kuponnal lehet auz ünnepen jegyet venni, és csak akkor kaphat az ember kupont, ha a moziünnep előtt megnéz vesz egy teljes árú jegyet???
  • ZeGa
    Úgy érzem te vagy az emberiség legalja. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én szent vagyok, de ez azért már túlzás.
  • vmiki88
    na ahhoz gratulálok -_-
  • matt taylor
    20 colos kijelzőn meg a 70 centis TV-n tényleg élvezhetőbb...
  • Atkamon
    Köszönjük MSE.
  • Jubei
    550ft a mozijegy inkább otthon letöltöm a filmet és megnézem a gépen, másrészről rá tudok gyújtani és még ha wc-re kell mennem le tudom állítani a filmet