22
-
Seth74 #22 " Tarentino új filmje, a Becstelen brigantyk "
Ki az a Tarentino???????? -
Jubei #21 Ja arról nem is beszélve hogy kibaszottul rühellem a szinkronos filmeket. -
Jubei #20 A másik meg az hogy inkább költöm kajára vagy bármire másra mint mozira. -
Jubei #19 Igen a másik az igazad van én utálom az embereket, alig várom már azt a napot mikor büntetlenül lehet majd embert ölni. -
Jubei #18 Hajrá egészségedre, én nem fogok egy jó filmre várni 1-2 hónapot hogy moziban megnézzem. -
Jubei #17 Még nagyon régen mikor jól kerestem de már elmúlt az az időszak, inkább a moziban van a sok tirpák akik film közben is telefonálnak a mobiljukkal + popcorn dobálás és mások hajába köpködés ez nem kell nekem. Na meg a tahó pénztárosok akik odaadják másoknak az előrendelt jegyet. -
#16 thx. van más találat, nem szóltam. -
winnie #15 keress rá hivatalosan szövegezett szövegrészletekre és, ha kidob más találatot, akkor sima sajtóközleményről van szó, amit kiküldenek lapoknak. -
#14 nem igazán értek az újságíráshoz, de az baj, hogy egy az egyben ugyanez a cikk volt az ehavi Voxban? -
#13 Nálam nem tűrhtő és az 1-el értek egyett. 200 esetleg 300-át, de 400nál többet nem adnék arra a kuplerájba amit miskolcon mozinak mernek nevezni:D pedig megnéztem volna 2 filmet, de ennyiért nem éri meg. -
torcipepe #12 550Ft még épp a tűrhető kategória. ha mindig ennyi lenne, akkor megérné moziba járni. még úgyis, hogy én is az otthon este nyugodtsággal filmnézés híve vagyok. -
Vanek úr #11 Nem tudom, máshol hogy van, de nálunk Balassagyarmaton nincs ilyen kuponozás. -
#10 te voltál már moziba? vagy csak simán ekkora tirpák vagy? -
CaptainRumi #9 Hát ja...másfél órát nem lehet kibírni bagózás és szarás nélkül, meg 550 ft-ot is lehet értelmesebb dolgokra költeni, mint mozira...például cigarettára. -
PokerFace #8 Meg legább emberek közé se kell menned... -
blitzy #7 Bocs az elírásokért. :S
"auz" helyett "az" és minusz "megnéz" -
blitzy #6 Igaz, hogy csak kuponnal lehet auz ünnepen jegyet venni, és csak akkor kaphat az ember kupont, ha a moziünnep előtt megnéz vesz egy teljes árú jegyet??? -
#5 Úgy érzem te vagy az emberiség legalja. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én szent vagyok, de ez azért már túlzás. -
vmiki88 #4 na ahhoz gratulálok -_- -
matt taylor #3 20 colos kijelzőn meg a 70 centis TV-n tényleg élvezhetőbb... -
#2 Köszönjük MSE. -
Jubei #1 550ft a mozijegy inkább otthon letöltöm a filmet és megnézem a gépen, másrészről rá tudok gyújtani és még ha wc-re kell mennem le tudom állítani a filmet