Az idei Moziünnep filmkínálata és jegyárai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" Tarentino új filmje, a Becstelen brigantyk "
Ki az a Tarentino????????
Ki az a Tarentino????????
Ja arról nem is beszélve hogy kibaszottul rühellem a szinkronos filmeket.
A másik meg az hogy inkább költöm kajára vagy bármire másra mint mozira.
Igen a másik az igazad van én utálom az embereket, alig várom már azt a napot mikor büntetlenül lehet majd embert ölni.
Hajrá egészségedre, én nem fogok egy jó filmre várni 1-2 hónapot hogy moziban megnézzem.
Még nagyon régen mikor jól kerestem de már elmúlt az az idõszak, inkább a moziban van a sok tirpák akik film közben is telefonálnak a mobiljukkal + popcorn dobálás és mások hajába köpködés ez nem kell nekem. Na meg a tahó pénztárosok akik odaadják másoknak az elõrendelt jegyet.
keress rá hivatalosan szövegezett szövegrészletekre és, ha kidob más találatot, akkor sima sajtóközleményrõl van szó, amit kiküldenek lapoknak.
nem igazán értek az újságíráshoz, de az baj, hogy egy az egyben ugyanez a cikk volt az ehavi Voxban?
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Nálam nem tûrhtõ és az 1-el értek egyett. 200 esetleg 300-át, de 400nál többet nem adnék arra a kuplerájba amit miskolcon mozinak mernek nevezni😄 pedig megnéztem volna 2 filmet, de ennyiért nem éri meg.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
550Ft még épp a tûrhetõ kategória. ha mindig ennyi lenne, akkor megérné moziba járni. még úgyis, hogy én is az otthon este nyugodtsággal filmnézés híve vagyok.
Nem tudom, máshol hogy van, de nálunk Balassagyarmaton nincs ilyen kuponozás.
Hát ja...másfél órát nem lehet kibírni bagózás és szarás nélkül, meg 550 ft-ot is lehet értelmesebb dolgokra költeni, mint mozira...például cigarettára.
Meg legább emberek közé se kell menned...
Bocs az elírásokért. :S
"auz" helyett "az" és minusz "megnéz"
"auz" helyett "az" és minusz "megnéz"
Igaz, hogy csak kuponnal lehet auz ünnepen jegyet venni, és csak akkor kaphat az ember kupont, ha a moziünnep elõtt megnéz vesz egy teljes árú jegyet???
Úgy érzem te vagy az emberiség legalja. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én szent vagyok, de ez azért már túlzás.
na ahhoz gratulálok -_-
20 colos kijelzõn meg a 70 centis TV-n tényleg élvezhetõbb...
550ft a mozijegy inkább otthon letöltöm a filmet és megnézem a gépen, másrészrõl rá tudok gyújtani és még ha wc-re kell mennem le tudom állítani a filmet