Recuva
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
k
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A bibi az, hogy néha meghülyül valami, és nem menti el, vagyiselmenti, de ha beteszem kártyaolvasóba, feljön a scanDisk, hogy hibás. ott akármire megyek, szépen letölri nekem a fájlt, és volt-nincs.
peidg nem hibás, hisz gps meg letudta játszani:(((
ezzel ezeket is vissza lehet hozni?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyszer (véletlenül) töröltem egy 9 gigás mappát, amiben volt minden... (Zene, kép...)
A fájlok nagy részét vissza tudta állítani, és mûködtek is. (Kb: 8,5 gigát.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Benéztél még valaha ebbe a fórum részlegbe ? Miket látsz ? Szin tiszta free/fizetõs szoftvereket...Szal akkor mind reklám ? All ban ?
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Ha már a Piriform reklámról volt szó akkor ajánlanám a Defraggler programot ami lemeztöredezettség-mentesítõ és nagyon jó. Ajánlom mindenkinek. Bár nem tudom mi a különbség a sok töredezettség-mentesítõ program között, én ezt használom.
áááz-.-
amúgy azt hiszem ez a progi most jól fog jönni!:D
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Tény, hogy az ötlet a CCleaner topikból jött, de nem hiszem, hogy egy ingyenes szofton nagyon van mit reklámoznom! Na meg mi közöm is lenne a Piriformhoz?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Visszaállítja a törölt file-okat a merevlemezrõl, vagy egyéb adathordozókról.
Célszerû külsõ (USB stb) eszközt felcsatolni a visszaállított file-ok cél tárolójaként, hogy az eredeti adathordozó információi ne módosuljanak, míg valamennyi visszahozható információt nem mentettük le.
Ez is freeware mint a CCleaner, és legalább olyan hatékony tapasztalatom alapján. Fájlrendszer sérülések akaratlan törlések esetén használható. Megítélésem szerint a CCleaner fejlesztõitõl megszokott átgondolt, komoly háttér tudással és precizitással készült.
Ha valakinek hirtelen eltûntek az állományai, vagy egy részük, melegen ajánlom.