16
Ingyenes fájl visszaállító a Piriform gondozásában.
-
#16 visszahozott fájlokat, képeket egészben, csak mintha szét lenne szedve kicsit, nem tudom hogy ez így használható e még, de tény hogy van amit visszahozott:) -
#15 "The program can also be used to recover files deleted from flash/USB drives, memory cards or MP3 players."
k -
#14 Ha jól tudom vissza tud hozni hordozhat adathordozókról is dolgokat!
Egy próbát megér! -
#13 Múltkor vezettem egy csomót, GPS memóriakarira szoktam menteni ún. logokat, melyet neten egykét megfelelő honlapon feltötlve bel ehet járni újra az útvonalat ugyanazon körülményekkel, ami tök jó:)
A bibi az, hogy néha meghülyül valami, és nem menti el, vagyiselmenti, de ha beteszem kártyaolvasóba, feljön a scanDisk, hogy hibás. ott akármire megyek, szépen letölri nekem a fájlt, és volt-nincs.
peidg nem hibás, hisz gps meg letudta játszani:(((
ezzel ezeket is vissza lehet hozni? -
#12 ezek pendrive-ról letörölt állományokra is jók így utólag? -
#11 Én a "File Recover" nevű programot használtam/használom.
Egyszer (véletlenül) töröltem egy 9 gigás mappát, amiben volt minden... (Zene, kép...)
A fájlok nagy részét vissza tudta állítani, és működtek is. (Kb: 8,5 gigát.) -
#10 Okos legyél már...reklám topik ?
Benéztél még valaha ebbe a fórum részlegbe ? Miket látsz ? Szin tiszta free/fizetős szoftvereket...Szal akkor mind reklám ? All ban ? -
#9 szóval: használtam már régebben egy darabig -
#8 használtam egy régebben már darabig, de semmi hasznát nem vettem, mert ugyan talált pár 2008-ban törölt fájlt, de nem tudta helyreállítani. Aztán kíváncsiságból kitöröltem egy zene albumot, megtalálta, helyreállította de a zene nem ment, valami hibát írt ki. Uninstall lett a vége.
Ha már a Piriform reklámról volt szó akkor ajánlanám a Defraggler programot ami lemeztöredezettség-mentesítő és nagyon jó. Ajánlom mindenkinek. Bár nem tudom mi a különbség a sok töredezettség-mentesítő program között, én ezt használom. -
#7 Örülök, ha segíthetek bármiben is! -
#6 "Hát te komolyan beteg vagy! -.-"
áááz-.-
amúgy azt hiszem ez a progi most jól fog jönni!:D -
#5 Hát te komolyan beteg vagy! -.-
Tény, hogy az ötlet a CCleaner topikból jött, de nem hiszem, hogy egy ingyenes szofton nagyon van mit reklámoznom! Na meg mi közöm is lenne a Piriformhoz? -
#4 Én úgy vagyok ezekkel a szoftverkekkel, hogy legyen azelőtt a gépen, mielőtt a baj bekövetkezne! -
#3 piriform reklámtopikok nyilnak
megelőlegezném a bant mindkét accountra -
#2 pár hete jó lett volna:) de azért még hasznos lehet -
#1 Recuva
Visszaállítja a törölt file-okat a merevlemezről, vagy egyéb adathordozókról.
"A Recuvát a népszerű CCleaner fejlesztői készítették. Ez a program azonban a törölt file-okat (könyvtárakat) képes visszaállítani a file-rendszerből, vagy a "Deep Scan" opcióval a merevlemez vagy memória kártya szektorait átvizsgálva - elemezve, és a szektor információk alapján felépítve.
Célszerű külső (USB stb) eszközt felcsatolni a visszaállított file-ok cél tárolójaként, hogy az eredeti adathordozó információi ne módosuljanak, míg valamennyi visszahozható információt nem mentettük le.
Ez is freeware mint a CCleaner, és legalább olyan hatékony tapasztalatom alapján. Fájlrendszer sérülések akaratlan törlések esetén használható. Megítélésem szerint a CCleaner fejlesztőitől megszokott átgondolt, komoly háttér tudással és precizitással készült.
Ha valakinek hirtelen eltűntek az állományai, vagy egy részük, melegen ajánlom."
Forrás: Chip.hu | W!77!
LETÖLTÉS
Kereső nem talált hasonló topikot