14
-
#14 Ne bassz! De jó, hogy mondod, most már én is így tekintek a 8800GT-mre, amit két éve vásároltam és azóta semmi nem tudta megfogni a mai napig. De most, hogy kijelentetted, te Mr. Senki, hogy kalapszar, én is megpróbálom fóbiás elmebeteg ATI-fanboy módon meggyűlölni a karit is, meg a NVidiát is! :D -
CollerbladE #13 xuldar: Ja ha laptop driver-be miért van 1 asztali vga támogatás akkor ? -
CollerbladE #12 Bocsi, de a 8800GTX volt az első unified shader alapú kártya, és akkoriban irdatlan nagyot ütött. Atinak meg csak 3/4ed év mulva sikerült előjönni valami xarral. Armageddonnak igaza van. A 8XXXes sorozatnál még bőven az nvidia volt vezető félben. Csak aztán bealudtak vagy nemtom mi lett velük. Mindenesetre van azért fejlesztés ott is, csak ATI nagyobbat lépett előre. -
tomcsa4 #11 Bocsi, a Gf8 is egy kalap szar. A hülyékkel meg lehetett etetni. Utolsó jó széria az a Gf 7-es. -
Ornagy #10 Jó vicc xD Nvidia is pawned Ati foreva :D -
#9 de gyorsan elfelejtette mindenki a 8xxx-as sorozatot, meg annak sikerét :\ mikor sokan temették az Atit, hogy neki vége... most nVidia mélyzuhanásban van, de lesz ez még jobb is :) (hitegetem magam :\) -
tntmax #8 Kíváncsi vagyok van e még aki képes nvidia vackot venni...
_Régen_ (még a TNT2 és az első Geforceok korában) bejöttek a kártyáik, de manapság orrba szájba próbálják hülyének nézni az embert és rájuk sózni a roncsaikat. -
#7 1 desktop termék. bravó. mondjuk, hagyjanak is teret az amd nek.
jöhet egy újabb átnevezett 9800gtx++ származék -
xuldar #6 Úristen, ha nem csak néznétek, hanem értenétek is, amit olvastok, rájöttetek volna, hogy ez laptop driver, ahol 64 biten az nvidia a 186.81 WHQL verziónál jár, amit aug. 27-én adott ki. Meglepő, hogy eltérnek a verziószámok? -
Vanek úr #5 Attól félek, hogy ezek nem új termékek lesznek, hanem inkább egy újabb átnevezési hullám elő jelei... -
#4 Tényleg ideje lenne már a termék nevének gyökeres meg változtatására, mert lassan Chuck megharagszik és annak nem lesz jó vége!
-
#3 nekem is a 192.62 van fent, úristen, sg.hu -
nohea #2 Ööö... MIVAAAN?!?!?!?! Augusztus 21edike óta 190.62nél tart a GeForce driver...?! -
readswift #1 lehetne inkább
"V-RAMBO365GTX-V"
sokkal jobb lenne , igazi komoly boritóval