148
Crap Cleaner
-
#28 bocs, egy másik programmal volt gond :D
tényleg jó -
TomBond #27 Nekem sincs gondom win7 alatt. Nekem indításkor fut le mindig! -
Apocalipto #26 Win 7 alatt használom minden probléma nélkül. A start menü parancsikonokat meg mi a fenének pipálod be? Ha nem kell vmi kitörlöd kézzel bammeg. -
#25 ugyanúgy kitöröl mindent ez a fostalicska, WIN 7 ALATT NE HASZNÁLJÁTOK MÉG -
#24 pont ezt akartam kérdezni :) -
DIESEL DOG #23 2 éve használom ezt a kis programot, és nagyon megvagyok vele elégedve. Csak ajánlani tudom mindenkinek! :) -
#22 Már volt azóta bugfix külön a Win7-re! -
Apocalipto #21 Aha -
#20 kompatibilis már win7-el? mert nekem vagy 1 hónapja szépen kitörölt vagy 10 parancsikont random a startmenüből -
#19 Én is használom, eddig semmilyen negatív tapasztalat. -
Apocalipto #18 Hát azért nem naponta
Nem kellenek azok a sütik, mert ha törlöm az előzményeket meg mindent FF-ben, az akkor is megjegyzi a nevemet meg jelszavamat, és csak a bejelentkezés gombra kell kattolnom -
#17 "Már több mint 320 millióan töltötték le"
De azt se felejtsd el, hogy pár naponta adnak ki frissítést... és az egy újabb letöltés! -
#16 Na igen! De remélem tudod, hogy a Beállítások-->Sütik alatt beállíthatod, hogy mi legyen törlendő, s mi megtartandó!
Pl. az sg.hu-s sütit nyugodtan tartsa meg, s nem kell újra bejelentkezned! :) -
Apocalipto #15 Köszi.
BB7: Én ilyen kb. 1 hetente szoktam törölni a böngészőknek mindent, azért van bepipálva. Nem akarom hogy nagyon összegyűljenek a dolgok.
Az utolsó frissítés szerint (2009. Szeptember 3) Már több mint 320 millióan töltötték le a programot a megjelenése óta. -
#14 na megnézem má én is.
végre egy értelmes dologról szóló topic.
eddig is hallottam róla, de még sose használtam, nyitó hsz meg teljesen jo. -
#13 A megbízható sütiket meg érdemes beállítani, hogy tartsa meg! -
Apocalipto #12 A főoldalán be lehet jelölni milyen dolgokat pucoljon ki. Programokat is.
-
#11 Attól, mert valami nem használt, attól még az nem szükségtelen!
Mind a 2 feltétlenek igaznak kell lennie, hogy a CCleaner letörölje! -
#10 Hát nem volt! :D -
#9 "A CCleaner-rel a felhasználó eltávolíthatja a nem-használt, szükségtelen fájlokat.."
Van olyan fájlom, amihez több mint 3 éve nem nyúltam. Akkor az nem-használt? :)
Vagy ez csak a C meghajtón a programok között takarít? -
#8 Ha már Piriform, akkor még a Recuvát nagyon ajánlom, bármi baj történne!
Meg is nézem, van-e topikja! :D -
Apocalipto #7 Akkor inkább ezt a részét hanyagolom :) -
#6 Ha jól tudom, konkrétan azt csinálja! Csak csínján vele, mert egy pár megütötték már vele a bokájukat!
Csak kettő
a sok közül! -
Pio #5 szerk.: amúgy ha elindítod a funkciót és figyeled a futása közben a vinyók állapotát akkor azt veheted észre, hogy folyamatosan telítődni fognak. Ez azért van, mert a CCleaner módszere az üres terület megtisztítására az, hogy a rajta maradt fájlokat kitúrja egy az egész üres területet elfoglaló óriásfájllal, amit aztán letöröl, így az üres területeden az a bizonyos óriásfájl lesz. -
Pio #4 Biztonsági szerepe van a funkciónak, egyszerű fájlmentő programokkal nem fogod tudni megmenteni a letörölt fájljaidat. Persze azért a KÜRT szerintem tudna vele kezdeni ezt-azt ;-) -
Apocalipto #3 Úgy szintén. Egy kérdés: Van ilyen rész hogy szabad terület törlése. Ez arra való hogy szabad helyet leformázza? Mert akkor átfuttatom mind a 4 partíción...mindig gyorsformázást csináltam telepítéskor. Az meg köztudottan nem törli le az adatot -
#2 Évek óta használom idáig teljesen elégedetten!
Ajánlom! -
Apocalipto #1 A CCleaner (teljes nevén Crap Cleaner) egy olyan freeware program, amely optimalizálja a felhasználó számítógépét és eltávolítja a nem-használt, illetve szükségtelen fájlokat a merevlemezről. A programot a Piriform fejlesztette ki Microsoft Windows-ra, amely összesen 37 nyelven érhető el. 2009. június 25-én több mint 300 millióan töltötték le a Piriform weboldala szerint.
A CCleaner-rel a felhasználó eltávolíthatja a nem-használt, szükségtelen fájlokat a merevlemezről és számos más támogatott programból, illetve a webböngészőkből például az előzményeket, vagy a cookies-okat. Kitisztíthatjuk vele még a lomtárat, a memóriát, a töredezett fájlokat, a naplófájlokat, a fájltöredékeket és még számos más adatot is. A program emellett megkeresi és javítja az olyan hibákat, mint például a nem-használt fájl-kiterjesztések, program-bejegyzések és hiányzó megosztott DLL fájlokat a Windows Registry-ben.
A CCleaner rengeteg programban ki tudja tisztítani a nem használt fájlokat vagy szükségtelen fájlokat: Firefox, Opera, Internet Explorer, Safari, Google Chrome, Foxit Reader, Microsoft Office (2000, XP, 2003, 2007), Nero Burning ROM, Java, Windows Live Messenger, ZoneAlarm, Adobe Flash Player, QuickTime, VirtualDub, Windows Media Player, 7-Zip, Avira AntiVir, Spybot - Search & Destroy, Windows Registry, eMule, KaZaA, Google Toolbar, Netscape, Adobe Acrobat, WinRAR, WinAce, WinZip.
Mindemellett segít a programok eltávolításában és a Windows indulásakor automatikusan elinduló programok beállításában is. A 2.13.8-as verziótól kezdve már rendszer-visszaállítási pontot is lehet vele törölni. Rendszeresen jelenik meg hozzá frissítés, amit a program saját maga ellenőriz elindításakor, de ha ez blokkolva van tűzfallal, akkor manuálisan is leellenőrizhetjük az új kiadást. A program mentes a hirdetésektől és kémprogramoktól, ingyenesen és korlátozás nélkül használható.
Letöltés
Keresőt használtam, nem dobott ki ilyen témát.