Újabb határ dőlt le a Transformers 2. előtt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én általában nem szeretem, ha egy második rész nekiáll felrúgni az elsõ logikáját. Itt pedig az történt, de vastagon.
Viszont egy gyakorló szülõ kénytelen idõnként a kiskamasz gyermekei kedvére tenni akkor is, ha a szuperkényelmes plázamozifotelek már jobban törik a fenekét, mint egy bicikli nyereg harminc kilóméter után.
Sok gyerek = jó nézettségi statisztika.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
két dolog biztos: egy, hogy a TF2 valóban jóval több negatív véleményt kap, mint pozitívat, de valóban igazad van, hogy a negatívat hamar leírja az ember, míg pozitív általában csak a sok negatív hatására születik.
és a másik, hogy az is teljesen igaz, hogy ilyen negatív hullám után az ember azt várná, hogy zuhanni fog a film, mint a legtöbb hasonló cipõben járó, de tényleg teljesen jól tartja magát, szerintem váratlanul jól. ez elismerést érdemel.
de ettõl még szerintem teljesen érthetõ mindkét oldal véleménynyilvánítása.
Az, hogy itt, meg egy-két másik fórumon a hisztis nyomik nem tudtak magukkal meg a szabadidejükkel mit kezdeni, ezért elkezdték szapulni a filmet, még nem fog statisztikát írni...
IMDB 6,3 azért nem olyan rossz. Tény, hogy nem egy világrengetõ alkotás, de 5 felett azért nem kapálnék el filmet...
senkinemertemmit.blog.hu
Kedves Sz. Viktor! Határok NEM szoktak ledõlni. A határ mint olyan egy kellemes fogalom. Nem pedig kézzelfogható tárgy.
Ha már a "dõlt le" igét kívánod használni, írj esetleg akadályt. Ámbátor az is inkább csaqk elhárulni szokott.
Ja, és szabad óráidban e két könyvecske olvasását ajánlom szíves figyelmedbe:
Rácz Endre-Takács Etel: Kis magyar nyelvtan
A magyar helyesírás szabályai
senkinemertemmit.blog.hu
mármint azok, akiknek tetszett, nem?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
attól értékes lesz egy film, ha felhõtlen/izgalmas/jól eltöltött 2-3 órát hoz a nézõnek?
persze nem arról van szó, hogy ezek mind jó filmek, sõt, de az értékest szerintem feledni kéne...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
úgyhogy trendi szöveg vagy sem, én tényleg elszundítottam rajta, és ebben még a dolby surround sem tudott megakadályozni.<#unalmas>#unalmas>
az a baj, hogy 2 kis gyerkõc mellett az ember nem válogat, mit nézhet meg és mikor a moziban, ha nehéz kire hagyni õket...hát nekünk sikerült befizetni erre az nem kis epilepszia-rohamot okozó látványfosra<#levele>#levele>
pedig az elsõ tetszett, igaz azt az hbo-n vagy hol néztem.
Star Wars fanoknak érdekesség, hogy a top 10-ben 3 SW film is van. A 3. helyen az 1977-es(!) elsõ rész áll. Ezek persze amcsi statisztika.
Igaz sok féle lista létezik, mint pl az inflációhoz igazított listák (vagyis nem ugyanannyit ért 20 éve a dollár, mint most). Ezek szerint a top 10 így alakul:
SW IV., E.T., Titanic, SW V., SW VI., SW I., Jurassic Park, Indiana J. I., Forest Gump, The Lion King.
Érdekes, még egyszer sem láttam alvó embert moziban.
De nekem lenne annyi eszem, hogy ahelyett hogy alszok a filmen kisétálok, és valami hasznossal töltöm az idõmet.
Vagy csak ez az 'alvás moziban' még mindig menõ szöveg. :/