9
-
szcsongor #9 Nem is tudtam, hogy Ron Gilbertnek is koze volt a Cavedog Entertainmenthez illetve ezen keresztul a Total Annihilationhoz, en is Chris Taylor nevet kotom inkabb ezekhez... Szerintem utobbi volt ott az otletgazda, Ron csak producer volt vagy mi. -
Loverman #8 Total Annihilation mögött inkább Chris Taylor állt, de mindegy... -
szaboi #7 Ez nagyon jónak tűnik. -
#6 Video alapján tetszik. -
#5 Mondjuk szvsz az egész stílus komolytalan, és pont a Diabló a legnagyobb gáz, hogy megpróbálja magát komolyan venni. Alien Shooterek, Bard's Tale: New Adventures... Sokkal jobban bejönnek. Idióta játékmenethez idióta fíling és körítés dukál. -
Szefmester #4 csakhogy ez kezdettől fogva ez volt, nem pedig egy hú de komoly szigorúan kockáknak szóló darkos ördögvadászat... -
#3 Ez kurvajónak tűnik igy video alapján, remélem a késztermék is az lesz. -
savior #2 a diablo klonokat halalra fikazzak, amiert konnyed kornyezetben jatszodnak. a most keszulo diablo 3 ellen is van peticio, amiert nem eleg darkos. namost ilyen korulmenyek mellett eloallni egy meseszeru hack and slash-el... nem egyszeru. -
MasterChief #1 Ez engem mind zenében, mind megrajzolásában az idióta amerikai rajzfilmekre emlékeztet. Nem várok ettől sem többet mint azoktól...