Horrorparódiához ütős plakát dukál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, már megijedtem, hogy Flashon Vorteez-t ( ha már így elkapott a dolog:-) ) kihagyják a buliból! Favorit a skac!
jason es a szogesfeju a maradek 2, ha jol latom.
"a rendezõ elmondása szerint minden idõk hat leghíresebb filmes szörnyetegét fogja kifigurázni," a tavalyi hírben is vhogy így volt megfogalmazva és azthittem tényleg szörnyes filmeket fog,ezért vártam,de így kevésbé....
Egyébként ha a film a slasherekre, tinihorrorokra fókuszál, a Helsing név épp nem passzol. A többség biztos csak a Van Helsing-bõl ismeri persze, de ott is egyértelmû, hogy semmi köze a baltás sorozatgyilkosokhoz. Ez a film úgy szar, ahogy van. Messzirõl ordít róla, hogy intellektuálisan nem elég felnõtt egy igazi paródiához, az ugyanis nem abból áll, hogy fogjuk az ismert dolgokat és finganak, hasraesnek...
Persze, hogy hülyeség.
Én SZV cikkeit nem is olvasom, mert úgy szarok, ahogy vannak, csak a plakátra voltam kíváncsi.
Én SZV cikkeit nem is olvasom, mert úgy szarok, ahogy vannak, csak a plakátra voltam kíváncsi.
A jobb szélsõ, fehér maszk, konyhakés, õ lenne Michael Myers (Halloween sorozatgyilkosa) itteni alteregója.
A vicces trailer szinte kizárt, a Scary Movie is fos, még az elsõ része nézhetõ, úgy-ahogy. A többi meg celluloid hulladék.
"elég pár poén az elõzetesbe és a közönség máris a térdét fogja csapkodni a nevetéstõl és elkönyveli magában, hogy kötelezõ néznivalóval van dolga"
Ez úgy hülyeség, ahogy van, aki néz trailert is és filmet is, tudja.
A vicces trailer szinte kizárt, a Scary Movie is fos, még az elsõ része nézhetõ, úgy-ahogy. A többi meg celluloid hulladék.
"elég pár poén az elõzetesbe és a közönség máris a térdét fogja csapkodni a nevetéstõl és elkönyveli magában, hogy kötelezõ néznivalóval van dolga"
Ez úgy hülyeség, ahogy van, aki néz trailert is és filmet is, tudja.
michael criers az ki is?
ez valahogy annyira nem vicces