750
Red Dead Redemption
-
#30 Ez nem így működik. A Bevételek nagy része mindig is a konzolokban lesz. Pc-n is van bevétel, de az nem olyan nagy.
Ez is ki fog jönni PC-re nem kell emiatt aggódni. Csak várni kell rá 1 évet minimum. -
ratgab #29 Mondjuk én kicsit (nem is kicsit a hétszázát neki) a Fable 2 és a God of War sorozat miatt is irigykedem a konzolosokra... De tudom nem irigykedni kell, hanem konzolt venni :-) -
ratgab #28 Miért van az, hogy ennyi jó dolog jön a konzolokra, pc-re meg csupa fo.s(néha vannak kivételek)? Egyébként ez olyan grandiózus nagy játéknak tűnik (western gta, baromi sok lehetőséggel: póker, vadászat, fejvadászat, különböző minijátékok, western fegyverek, lovak betörése stb.) , ami simán megállná a helyét pc-n is, sőt rendszerkövetelmények ismerete után azonnal elő is rendelném...
De szerintem látva a Call of Juarez új részének jó szereplését vétek lenne a Rockstar részéről nem kiadni pc-re. Max dobjanak rá egy jó kis védelmet, amit nem lehet 1-2 hónapig feltörni, addig meg tuti beszedik a bevétel nagy részét belőle. -
#27 Ez bitang jó lesz! :D -
#26 kicsit elbasztam, de legalább látni:D -
#25 Új multi vidi:
-
#24 -
-
#22 Elég rövid lett :P -
storm181 #21 Amúgy ITT egy előzetes róla. -
storm181 #20 Nagyon baba lesz! -
storm181 #19 Egy kis kedvcsináló -
myers90 #18 szerintem qrva jó lesz :) -
#17 Ez büntetni fog! -
#16 Multis dolgok -
#15 Hi!
Én már meg is rendeltem elővételben :) -
Lonni #14 Én várom :) -
#13 Van egyáltalán a pc-s részlegnek értelme?
A jövőhéten jön a multiplayer trailer, várós nagyon a játék. -
#12 ezt is be kéne zárni mert nem jön ide senki. van értelem egyáltalán konzol részlegnek az sg-n? -
#11 Uj kepek! -
kazuma89 #10 Nem tűnik rossznak...Red Dead Revolver megvan(nem játszottam ki)...De Gun jobban bejön/bejött(végigjátszottam).. -
fanatifo #9 nem nehéz döntés xbox 360 a megfelelő választás:))) -
#8 RDR Történelem Óra (magyarul)! -
dadario #7 Ja, es latva az uccso guns & deaths videot nehez elhinni, hogy ez a hetedik hozzaszolas. Konzolosok, nem latjatok ezt a gyongyszemet?? En PC-s vagyok, de lehet hamarosan konzolos (is) leszek (csak meg nemtom box-ot vegyek vagy ps3-at) -
#6 15 uj kep -
#5 Read... LOL... :DSA:D -
#4 csak ne legyen olyan szar mint a wet -
#3 Crap, tudtam, hogy el fogom cseszni, sietek... :D
Majd valami moderator javitja. :P -
#2 RED DEAD REDEMPTION -
#1 Nehez elhinni, hogy nincs meg neki topicja...
Hivatalos oldal.
Debut Trailer
IGN First Look
IGN Galeria