17
-
hypno #17 Azt értem, hogy mit jelent a "HIBA" de mi az a "TOS"? -
#16 A kék az most trendi.
-
#15 Azért jól néz ki ez a player, bár azt soha nem fogom felfogni, hogy miért kell bele szemkiverős erősségű kék ledet rakni minden ilyen cuccba. Egy gyengén világító narancs kevéssé zavaró szvsz. -
PR0DIGY #14 Így lenyílik az előlapja. -
Inquisitor #13 Volt az írható CD is 2000 forint felletti áron. Az első műsoros DVD lemezek 12.000 körül voltak, az első lejátszók meg 250.000-től csillagos égig.
Az is igaz akkor nem volt olyan gyári DVD mint most az 1-2.000 forintos korszakban, hogy már alapból szarul vagy sehogy nem lehett lejátszani :(
A BD lemezek ára meg érdekes, mert én ennél sokkal kisebb árakat láttam, még a kétrétegű újraírható se került 7.000-be. -
#12 osztán hó kell ebbe beletennia lemezt -
#11 nekem meg megvan attenboró a Fold.. 50 fontert :S qrva anyjukat :) -
gulyasandras #10 Elég sok német import hddvd volt egy időben a Saturnban. Ő pedig azt hitte, hogy csak azért nem dobják ki, mert befuccsolt.
(Lásd alkatrészellátás autókhoz.) -
msstz #9 hd-dvd lejátszót akart venni? -
#8 70k ért vettem anno egy jvc dvd lejáccót, ami a mai napig megy, de a gyári lemezen kivül mást nem visz.
mégegyszer nem nyalom meg a zacsit.. :) nem fizetek a dvd lejáccó-hoz képest 6* árat, 2009 ben ezt nem igazán indokolja semmi. drága a lézerdióda? vagy az üres fémdoboz? vagy az 1 db 40 dolláros célproci? haggyukmá. -
#7 en az amazonon meg mindig latok hddvd-s filmeket -
#6 Múltkor akkorát röhögtem, vagy mi.
Vagyok a Saturnban egyszercsak bejön egy kerekesszékes halmozottan hátrányos emberke és macerálja az eladókat, hogy HD-DVD-t akar venni.
Valszeg szegény most ébredt a kómából és még nem tájékozódott az ügyekben.
Hogy csodálkozhat, hogy Fletónak már csak bottal ütjük a nyomát, az Amcsi elnök egy néger, a Király meg halott.
Tudom tudom rokikkal, meg kisebbségekkel nem viccelődünk.
Akkor ez komoly volt! -
#5 2001-ben ennyibe került a DVD-is, meg egy xaros lejáccó, vagy inkább többe. Egy időben a 100+ ezer árával a PS2 volt a legolcsóbb DVD lejátszó.
De nem nagyon emléxem, hogy akkor éhségsztrájkoltál volna emiatt!
-
#4 aha, wdtv, aztán vinyórol mehet is a hd cucc a plazmára, vagy ami akad.
50k a lejátszó, 6-8k egy film, nnnyád sony. -
roliika #3 Csudajó.
1 üres bluréj 1700ft a kétrétegű meg 7000ft mindössze... -
#2 Biztos "olcsó" lesz. :) -
#1 laptop kéne.