20
-
Oroszlánszív #20 Az első rész mega volt. Várom a 2-dik részt! -
gulyasandras #19 alig szolgál érdemi infóval, de azért akad benne
hosszabban
Pulfrich -
sandor8206 #18 jaja az utólag behelyezett dolgokat, könnyű 3D-be átültetni, a sima felvett anyagot én nem hallottam még róla, hogy menne (Lucas bácsi is dolgozik már egy ideje rajta, hogy a régi és új SW-filmeket átdolgozza 3D-be, de még nem nagyon sikerült neki), de valószínű itt csak a párbeszédek lesznek azok, az meg nem fontos :-)
BB meg szépen keresett, az miatt, hogy JÓ film és elég lassan csökkent a bevétele -
winnie #17 hogy jön ide az imax és a reald? (utóbbit említettem, de egy kérdés kapcsán) ilyesmiről senki nem írt. 3d-ről van szó. a batman begins pedig az év egyik legsikeresebb filmje volt, négyszeres bevétellel a kezdőhétvéghez képest (vagyis az első hétvége csak 25%-át jelentette az összbevételnek), ami képregényfilmeknél eszméletlenül jó, még a dark knight sem volt képes 4szeres szorzót produkálni -
pixx #16 Imax igazából hatalamas felbontása van, mivel nem 35mm mint a rendes film, hanem 70mm, ezért vették TDK egyes részeit is fel Imax kamerával, de nem kettővel csak eggyel. :) -
pixx #15 ÉS Dark Knight előzmény filmje hasalt a mozipénztárlnál, csak dvd-n szólt nagyot... -
pixx #14 Ne keverjük már a szezont a fazonnal, azt, hogy 3d-s lesz konkrétan nem IMAX 3D-t, és nem Real3d-t jelent.
Imax kamera 70 mm-es filmre dolgozik, ami nagyon drága, ha alapból erre készítik, akkor van ami kuka, tehát olcsóbb egy elkészített filmet erre az anyagra írni. Viszont nem tökéletes 3d.
És valószínűleg csak az akciót írják át, a párbeszéd nem lényeges... -
torcipepe #13 tele lesz a film utólag ráillesztett számítógéppel készített kiegészítésekkel, azt ugye nem nagy kunszt (nekik) 2d helyett 3d-ben elkészíteni. a probléma a kamerával felvett anyaggal lesz, hogy hogy tudnak a laposból nemlapost gyártani. -
winnie #12 nem tudom, de nekem már egy látványos nagytotál is eszméletlenül bejön, ha az ember érzékeli a mélységeket. -
kukacS3K #11 végülis el már nem cseszhetik mert nem arra mentek hogy minden percben 3D-s autók repüljenek kifelé a vászonból hanem egy rendes filmet dobtak össze - ha kijön ígyis akkor szerintem jöhet -
#10 hááát. Nekem vegyes dolog ez a 3D.
végülis jó dolog, mert azért látványos, szórakoztató. Meg az ilyen csili-vili, és eksön filmeket valóban megdobja, de AKKORA élményt azért nem nyújt... még. Én is azért a mellett vagyok, hogy még gyerek cipőben jár. Vannak bizonyos elemek, mint pl a szálló hópelyhek, meg buborékok, meg iylenek amik nagyon pofásan néznek ki, de a többin még úgy érzem, hogy erőltetett. Ez a 3D pont aztakarja elérni, hogy szinte benne érezd magad a filmben, csak hát, sajnos mééég nem sikerül neki.
amiért nem túl jó, az az, hogy drága pl. Meg szerintem sokat számít, hogy egy filmnek milyen a storyja, a hangulata, nem feltétlen 3D-ben jó minden. -
winnie #9 huhh, nem tudom. anno a beowulfnak volt egy díszelőadása, amikor megnyitották a westendben lévő realD termet, akkor jöttek nemzetközi képviselők, beszéltek, s tartottak előadást erről-arról, mindenféle technikai dologról és a film előtt levetítettek egy demót, hogy mi mindent lehet a technikával megvalósítani. az amerikai fociközvetítés elég sokkoló volt. ha olyat valaha el lehet érni majd otthon... -
Suffering #8 hol lehet megnézni azt a techdemot? -
Silenzio #7 A kérdés csak az, mit jelent ez a DVD és bluray forgalmazásra nézve? Jobb szeretem a hagyományos mozit. -
winnie #6 több évtizede jelen van, csak eddig anaglif volt. pár éve van digitális 3d, s ha kezdetlegesnek véled, akkor egyrészt nem láttad a realD-s techdemót, ahol többek között megmutatták, hogy egy sportesemény élő közvetítése hogy néz ki (leesett áll, döbbenet), másrészt pedig nem láttad azokat a filmeket, ahol ugyancsak 100%-kal megdobja a filmes élményt ez a plusz egy dimenzió. vagy láttad, csak immúnis vagy rá, nem alélsz el:) nem tudom, hogy meddig fog újdonság erejével hatni, mondjuk rám, de én az idei 10-nél több 3D-s nagy film majd mindegyikéről csak pozitívan tudok nyilatkozni. -
geronemo #5 Szerintem azért forgatják eleve 3D-be mert hiába jó minőségű a konvertálás, nem annyira jó mintha úgy forgatnák le alapból. -
bmw #4 Hat szerintem meg nem kellene mert eleg kezdetleges meg ez a 3D dolog... -
#3 ahogy olvastam a cikket, én is ugyanezt akartam kérdezni. Sőt egyenesen neked szántam volna a kérdést :)
Pl ha konvertálással is el lehet érni a 3D-t (gondolom olcsóbban...), akkor mi értelme lenne (drágábban) direkt 3D-ben forgatni? :/ -
winnie #2 valaki magyarázzon nekem. mi ez a konvertálás? afféle kamu 3D? 2d-s felvételből csinálják? akkor az alice nem is igazi 3d lesz. és tsai. hozzáértő?:) -
Rotcsa #1 Hú, de jó lenne 3d-ben nézni!
Én már nagyon várom a második részt, az első is fasza volt!
Ritka mostanság az ilyen jó képregény-adaptálás!
A Hulkot simán veri szerintem! Még a legújabb x-men sem olyan élményteli, mint a Vasember 1. része volt.