11
-
Wittgen #11 Én eléggé unatkoztam mind a 2 rész nézése közben, egyáltalán nem találtam szórakoztatónak a filmeket. Remélem valami jobbat sikerül ezúttal összehoznia a bandának. -
Etinger #10 Picit elhamarkodott volt és túlzottan általánosító a "nem nagy szám", valóban. Úgy mondom, amennyit én olvastam belőle, kissé bugyutának tűnt, teszem azt, Pókemberhez képest :) -
kalapos01 #9 Össze tudnák rántani, szerződésük is van, gondolom, de a két film botrányosan gyenge volt, pedig az első után még bíztam abban, hogy a második nézhető lesz, de hülyére vettek.
Szóval az FF4-gyel kell valamit kezdeni, mert egyébként baromi népszerű a képregény, de a filmek mindkétszer megbuktak. -
bladesoft #8 Reboot ennek... pedig rendesen nézhető volt.Más van a háttérben nem tudják összerántani a csapatot újra? -
PokerFace #7 Szvsz az első és a második (de főleg a második) film simán szerethető, és szórakoztató képregényfilm lett (természetesen van mit rajta kritizálni, de azért nem kell szerintem a földig alázni), a képregények pedig ahogy lentebb már írták változó színvonalúak. -
#6 tényleg jól sikerült. bár olyan nagyon sokat nem olvastam, de amit olvastam, az jó volt. -
winnie #5 huhh, izé. sok képregény van és vannak pár remek FF-comix. javítson ki valaki, de az ultimate FF4 jól sikerült, nem?
(nem mellesleg, nem hiszem, hogy meg lehetne bélyegezni a képregényt azzal, hogy nem nagy szám. hisz ez mégis csak sztorifüggő és a sztorik 4-6 számon át ívelnek át, így előfordulhat, hogy egy gyengébb után egy erősebb jön.) -
nessboth #4 Újfent kapott egy gáz írót! -
#3 reboot. nem ugyanaz. -
Etinger #2 A képregény se nagy szám. Amúgy az első film még nem is volt olyan nagyon vészes. Rendezőcsere lehet segített volna. -
Jubei #1 WTF az 1 és 2 is elég siralmas film volt és még remake lesz belőle.