11
Resident Evil: Code Veronica X - minden a járékról!
  • Fidolorous
    Üdv hölgyeim, uraim. Eladásra vagy cserére bocsátok két eredeti Dreamcast játékot:

Resident Evil 2 PAL Tokkal, füzettel, karcmentes.
    Resident Evil: Code Veronica ugyan ilyen állapotban.

Ravaszság csak annyi hogy a 2-nek a füzete egyben a borítója is, míg a Veronicanak megvan az alap borítója.

Árat nem mondok, mert akit érdekel az úgyis tudja mennyit szán rá, szóval keressetek priviben.

Köszöntem a figyelmet.
  • Dobronski
    Én csak ezt tudom ajánlani.
  • dbz
    u, tényleg! akkor sorry :)
    A kést még nem próbáltam, de mondom kínszenvedés a kutyulikat kinyírni a handgun-nal.
  • Heffi
    Nem akarok offolni de akkor tanuld meg, hogy ottvan a hsz aljában, hogy mire válaszolt. És most pont nem neked.
  • dbz
    A kutyába legalább 12 handgun bullet kell és azalatt legalább 2* megharap. Nem akarok offolni, de az "ehhez"-t helyesen írtam!
  • Anubys
    Hogy gyakorold az "ehhez" szó helyes leírását. ;)
  • Anubys
    Végtelen élet? Minek? Ez a legkönnyebb Resident Evil. Késsel hadonássz lefelé a zombik és a dobbermanok ellen (2 vágás mindegyik, nagyon brutál lett a kés), a zöld melákoknak pisztoly (gyengébb, mint a kés, de legalább nem kell közel engedni őket), a főellenfelekre meg mehet a brutkóbb fegyver.
  • dbz
    Mert nincs R.E.: Code Veronicás topik! Csak azért! Az okoskodás helyett meg válaszolhattatok is volna ...
  • hungaryws
    Minek nyitottál ehez új topikot??

• byzhouse
    Ehhez most új topikot kellet nyitni? GTFO
  • dbz
    Hali!

Valakinek nincs controlleren bepötyöghető kódja ehhez a játékhoz?
    Én csak ilyen Gameshark-osat találtam, de az nem jó, mert nincs chipelve a gépem. De a végtelen élet pedig nagyon jól jönne, mert nehéz a game és kevés a green herb :)