11
Resident Evil: Code Veronica X - minden a járékról!
-
Fidolorous #11 Üdv hölgyeim, uraim. Eladásra vagy cserére bocsátok két eredeti Dreamcast játékot:
Resident Evil 2 PAL Tokkal, füzettel, karcmentes.
Resident Evil: Code Veronica ugyan ilyen állapotban.
Ravaszság csak annyi hogy a 2-nek a füzete egyben a borítója is, míg a Veronicanak megvan az alap borítója.
Árat nem mondok, mert akit érdekel az úgyis tudja mennyit szán rá, szóval keressetek priviben.
Köszöntem a figyelmet.
-
Dobronski #10 Én csak ezt tudom ajánlani. -
#9 u, tényleg! akkor sorry :)
A kést még nem próbáltam, de mondom kínszenvedés a kutyulikat kinyírni a handgun-nal.
-
#8 Nem akarok offolni de akkor tanuld meg, hogy ottvan a hsz aljában, hogy mire válaszolt. És most pont nem neked. -
#7 A kutyába legalább 12 handgun bullet kell és azalatt legalább 2* megharap. Nem akarok offolni, de az "ehhez"-t helyesen írtam! -
#6 Hogy gyakorold az "ehhez" szó helyes leírását. ;) -
#5 Végtelen élet? Minek? Ez a legkönnyebb Resident Evil. Késsel hadonássz lefelé a zombik és a dobbermanok ellen (2 vágás mindegyik, nagyon brutál lett a kés), a zöld melákoknak pisztoly (gyengébb, mint a kés, de legalább nem kell közel engedni őket), a főellenfelekre meg mehet a brutkóbb fegyver. -
#4 Mert nincs R.E.: Code Veronicás topik! Csak azért! Az okoskodás helyett meg válaszolhattatok is volna ... -
hungaryws #3 Minek nyitottál ehez új topikot??
-
#2 Ehhez most új topikot kellet nyitni? GTFO
-
#1 Hali!
Valakinek nincs controlleren bepötyöghető kódja ehhez a játékhoz?
Én csak ilyen Gameshark-osat találtam, de az nem jó, mert nincs chipelve a gépem. De a végtelen élet pedig nagyon jól jönne, mert nehéz a game és kevés a green herb :)