Film lehet a Terminátor-sorozatból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egyetlenegy ellentmondást látok a sorozat és a T1-T2 között. Az eltelt idö emlegetése kapcsán bakiznak néhányszor.
nem vagyok biztos benne, de sztem a film elöbb volt mint a sorozat, elösszõr 1995-ben láttam. A sorozat 1997-ben indúlt.
Nem olvastam, hogy a sorozatból újra filmet akarnának csinálni. Vagy még is? :o
Nem olvastam, hogy a sorozatból újra filmet akarnának csinálni. Vagy még is? :o
Röviden:
T1, T2: Teljesen valósághû, kidolgozott világ. Hihetõ. filozófiailag perfekt.
T3: Történet az nincs, csilivili logikai hibák halmazával. Filozófia nincs.
T4: Totál képzavar. Story erõsen defektes, logikai hibák tömkelege és igazából semmi olyan dolog nem volt benne, amiért komolyan lehetne venni a filmet. filozófia:0
Sarah Connor C.: Röhelyes indítás, rengeteg ellentmondás az eredeti Terminator sztorival ráadásul a logikai hibák még a T4-es is túlszárnyalják (legdurvább az, mikor Cameron-nak a sorozat alatt végig kék világító szemet imitálnak, a végén meg mikor megsérül piros lesz. Még sorozaton belül sincs homogenitás). 1 pozitívuma a filmnek, hogyha eltekintünk a terminator univerzumtól, egész szórakoztatóra sikeredett úgy kb az elsõ évad 5. része után. (de az elsõ 3 az szinte már-már nézhetetlenül röhelyes. Én se néztem volna tovább, ha unalmamban egyszer nem nézek bele a 2. évadba)
T1, T2: Teljesen valósághû, kidolgozott világ. Hihetõ. filozófiailag perfekt.
T3: Történet az nincs, csilivili logikai hibák halmazával. Filozófia nincs.
T4: Totál képzavar. Story erõsen defektes, logikai hibák tömkelege és igazából semmi olyan dolog nem volt benne, amiért komolyan lehetne venni a filmet. filozófia:0
Sarah Connor C.: Röhelyes indítás, rengeteg ellentmondás az eredeti Terminator sztorival ráadásul a logikai hibák még a T4-es is túlszárnyalják (legdurvább az, mikor Cameron-nak a sorozat alatt végig kék világító szemet imitálnak, a végén meg mikor megsérül piros lesz. Még sorozaton belül sincs homogenitás). 1 pozitívuma a filmnek, hogyha eltekintünk a terminator univerzumtól, egész szórakoztatóra sikeredett úgy kb az elsõ évad 5. része után. (de az elsõ 3 az szinte már-már nézhetetlenül röhelyes. Én se néztem volna tovább, ha unalmamban egyszer nem nézek bele a 2. évadba)
Valamit nem szabad elfelejteni: Cameron slasher-filmet csinált a Terminátorból, kvázi "robotos horrort". A háború csak ürügy hogy motiválja mindkét felet: Sarah Connort a fia iránti felelõsség miatt, illetõleg a Terminátort Connor fontossága miatt. Szerintem Cameronnak soha esze ágában sem volt filmre vinni a háborút, sõt, ha megkérdeznénk, meggyõzõdése volna, hogy az emberek és gépek sci-fi klisékkel teliaggatott háborújáról jó filmet nem lehet csinálni. A Mátrix is csak addig volt jó míg Neo-val azonosulni lehetett: a nézõ vele együtt csodálkozott rá a "való világra" és a filmben rejlõ filozófiára. Mikor az emberek és gépek közti háborúvá degradálódott és elkezdett túlontúl "epikussá válni", a saját csapdájába esett és -számomra- elveszítette minden báját. Utóljára a Star Warsban találtam szórakoztatónak egy háborús szituációt, dehát ott is az ERÕN és a családregényen van a hangsúly. Gondoljátok végig.
Jah, sok könyv van, csak 1-et olvastam végig, de az sokkal ütõsebb lett volna filmen, mint ez a script! Az is poszt apokaliptikus. "Folyékony fém". A könyv király!
Oké, nincs (nem is lehet) a filmek szintjén, de teljesen jó sorozat! Pláne, ahogy "befelyezték", izé, abbahagyták! És gondolom kövezést kapok, de nekem a 3. rész sokkal jobban bejött, mint a 4.! Oké, az komolyabb, a 3.-ban vannak szánalmas megoldások ("kérd meg a kezem", meg a mellfelfújás...) de nem volt az rossz film! A 4. valahogy nem igazán jött össze, a sorozatot általában sokkal jobban élveztem! De azért álszent vagyok, mert akarok 5. részt is, mégha a emmszímicsoda is dirigálja...
Szerintem a terminátor készítõknek már el kellene felejteni ezt a Skynet vadászik John Connorra meg a családtagjaira aztán az altisztjeire meg még nem tudom kire. Ezt a témát Cameron jól kihasználta és már nincs mit mondani róla csak ragozni a korábbiakat. Éppen ezért semmi újat nem tudott hozni a 3. és a 4. sem. Ha elfelejtenék ezt végre és valami más irányba próbálkoznának talán sikert is aratnának. Az T4 bebizonyította hogy a látvány és az akciót leszámítva sok ötlete nem volt a készítõknek, mi sem bizonyítja ezt jobban mint a szánalmas végpárbaj, lefagyasztás aztán felolvasztás...pfffh:( Ha egy csöpp eszük lett volna akkor legalább hagyják az eredeti befejezést (szarni rá h kikerült a netre) és egy normális harcot az ember Vs. T800-as között.
egyértelmû. az amerikai sorozatok közül az akciós-zúzósak sikeresek, a nyafogós-ömlengõsek, meg nem. persze. nem mellesleg, pozitívum volt kettejük kapcsolata. emberi. olykor.
Ha nem lett volna tele a film az anyjával való nyafogással és ömlengéssel, akkor nem bukott volna.
Ha lett volna zseton a visszatudták volna fizetni a kölcsönt :)
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
"Hiszen ha olyan jó lett volna mint állítod, a pénzben és nem az adóságban fürdenének. "
ugyan már, nyilván neked is van példád jó filmre, ami negatív mérleggel zárt. meg hát a halycon a csõdjét nem a mozis bevételek elmaradása miatt jelentette be.
ugyan már, nyilván neked is van példád jó filmre, ami negatív mérleggel zárt. meg hát a halycon a csõdjét nem a mozis bevételek elmaradása miatt jelentette be.
"Egy FILMBÕL készült sorozatból FILM lesz? Vicces.:) "
miért vicces? csillagkapu?
miért vicces? csillagkapu?
Terminator 4 nekem nagyon tetszett. Szvsz az év egyik legjobb mozifilmje volt eddig. A 3. rész tényleg szánalom volt, én örülök, hogy tudtak váltani és remélem jön az 5. is.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Jó akció film lett, még a 2 órát se érte el, John Connor, mint John Rambo hagyjál már 2. szer lezuhan egy helikopterrel, 3. terminátor ide-oda dobálja, (míg az egyben odahúzza Kyle Reeset, és úgy akrja megölni, itt dobálják John Connort). A trasnformers terminátor meg csúcs volt, asszem ott volt game over a filmnek.
Hogy a Halycon csõdbe ment, bizonyítja, hogy még se volt olyan jó. Hiszen ha olyan jó lett volna mint állítod, a pénzben és nem az adóságban fürdenének. Ide év legnagyobb csalódása volt...
Hogy a Halycon csõdbe ment, bizonyítja, hogy még se volt olyan jó. Hiszen ha olyan jó lett volna mint állítod, a pénzben és nem az adóságban fürdenének. Ide év legnagyobb csalódása volt...
Egy FILMBÕL készült sorozatból FILM lesz? Vicces.:)
A 4. részt még nem láttam,arról nincs véleményem,de anyagilag az is bukta lett?
\"Nothing happens unless first a dream…”
háát, ha folyamatos a bukás, akkor veszni kell hagyni. majd jön egy reboot.
Egyébként én most tartok a 2. évad elején és nekem is tetszik.Tény furcsa egy kicsit hogy egynémely robotba érzéseket probálnak csempészni,de eddig asszem jól megoldották,Bár a síró Cameronnál kicsit vakartam a fejem...No de jöjjön az a film!
Hidd el egy terminátor franchise-t nem fognak csak úgy veszni hagyni.Ilyenkor jön valaki és szépen megveszi.Szerintem.
Én úgy tudom nem igen lesz ötödik rész. Mivel a jogokat birtokló Halycon csõdbe ment és oda lettek a jogok. De bõvebben itt....
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
A 4. nagyon is jó lett, nem tudom milyen alázásról beszélsz.
A terminátor a 2. résznél véget ért, a 3. egy szánalom volt, de 4. nem különben. A sorozat, meg a legalja...Mindenki pénzt akart ebbõl kihúzni, és még közben szét is alázták ezt az egész világot. És a legrosszabb, hogy valami barom, még add pénzt McG-nek a 5. részre...
ÍGY VAN!
Akarjuk ezt a filmet. Világszerte petíció indult hogy folytassák a sorozatot. Sokan támogattuk, de hiába. Én nagyon bánom hogy nincs tovább. De muszáj befejezni a történetet. Nekem nagyon tetszett annak ellenére hogy egy alternatív spin-off volt. Várjuk szeretettel.
Akarjuk ezt a filmet. Világszerte petíció indult hogy folytassák a sorozatot. Sokan támogattuk, de hiába. Én nagyon bánom hogy nincs tovább. De muszáj befejezni a történetet. Nekem nagyon tetszett annak ellenére hogy egy alternatív spin-off volt. Várjuk szeretettel.
Most õszintén? Miért a legnagyobb? Oké, nagyot zuhant. De azt senki nem gondolhatta komolyan, hogy a sorozat majd felveszi a versenyt a filmekkel. Az magától értetõdõ volt, hogy lesz olyan akinek nem fog tetszeni.
Aki körömszakadtával ragaszkodott a filmekben letett alapokhoz, az keményen pofára esett. Én arra a heti 42 percre elfelejtettem, hogy mi van a filmekben, és remekül élveztem. És ennek fényében semmi probléma nem volt a szériával.
Ide azzal a filmmel, de azonnal!
Aki körömszakadtával ragaszkodott a filmekben letett alapokhoz, az keményen pofára esett. Én arra a heti 42 percre elfelejtettem, hogy mi van a filmekben, és remekül élveztem. És ennek fényében semmi probléma nem volt a szériával.
Ide azzal a filmmel, de azonnal!
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!