19
Lehet olcsó az, ami minőségi? Hol?
-
#19 szépen felvezetett reklámtopic, de sajnos láttunk már ilyet, és az SG továbbra sem adja ingyen a hirdetőfelületet. viszlát! -
annittaa #18 nah ez király...legalább nem kell végigmásznom az össze plázát...rajta van melyik plázában hol mikor van akció...ez fasza...de hogy online kupon:D:D...bezzeg a régi szép időkben amikor még vagdostunk:D -
berreg #17 amúgy mekkano itt az oldal linkje, télleg jó:
Katt ide -
berreg #16 sztem itt nem a márkán van a lényeg, hanem úgy gondolja a márkát, hogy tartós legyen,mert azért többnyire a márkás a tartós... -
#15 Megmondhatnád, mert engem is érdekelnének olcsó cuccok -
Wolfsnack #14 aki csóró az miért akar márkás ruhákban járni?
gazdagnak képzeli magát benne? -
berreg #13 Hát pedig vannak bőven akciók a neten, nemrég bukkantam pl egy jó kis oldalra, ahol egy rakat akció van egy csomó márkás cuccra:D -
annittaa #12 hát a turkáló necces mert vagy nagyon leharcoltak a cuccok vagy az is méregdrága...de ha tud valaki vmi titkos helyet az ossza meg
az autlettel meg úgy vagyok, hogy ott sosem találok jó cuccot...vagy elhordták a méretemet vagy már csak a rondák maradnak -
#11 ennyi az egész, de úgy se fogja megérteni, aki "olyan" -
Voronyinko #10 Az Internetről valakinek valami ötlete, akciós ajánlat? -
#9 Lehet olcsó, ami minőségi.
De ami márkás, az nem lehet olcsó. Pont az a "márkásság" lényege, hogy egy feliratért, emblémáért indokolatlanul sokat fizetsz. És a dolognak semmi köze a minőséghez, attól, hogy márkás, lehet szar is.
Csak úgy irányelvnek... -
berreg #8 Ja a turkáló a tuti,de van csomo akció,outletek meg ilyenek ahol szintén lehet bohockódni:) -
Voronyinko #7 Féllábú pumát már én is láttam -
annittaa #6 sztem azt minden pesti tudja hogy a 4 csíkos adidas nem a barátod..:D -
karajjj #5 turkálóba tessék menni, ha olcsón akarsz márkás cuccot... -
#3 ok -
annittaa #2 Hát nem tudom...én parázok megvenni nem márkaboltban a cuccokat...lehet hogy átvernek...de márkaboltokban meg nagyon ritkán van jó akció...vagy végig kell jrnod az összes plázát hogy találj valami értelmes akciót:(:S -
Voronyinko #1 Na igazából vásárolnék ruhát, de hirtelen nem tudom merre induljak Pesten