Rambo V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
lol
Klemice
he

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

tommygear
he
tommygear
most találtam meg a topikot
Tyler1
nem mostani hír ez se. de jobb is így, a 4. után a csúcson hagyja inkább abba Rambo.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tommygear
Tyler1
huu kicsit megnyugodtam h mégsem "far cry" lesz a Rambo V-bõl ahogy tervbe volt véve(genetikai mutánsokat gyilkolászott volna), helyette új történetet kapott amiben remélhetõleg nem terveznek semmi antirambós scifi hülyeséget.

tommygear
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bertino

ez mekkora aranyköpés volt

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tyler1
jah most nézem imdb-n, bár még ott sincs biztosra írva 😊 viszont micky rourke neve is ott van 😄

DeerHunter01
ezekszerint elvállalta a fõszerepet 😊

\"Erről van szó!\"

Jövõre meg jön az Expendables az is király film lesz.Nem akármilyen stábbal és nevekkel. Aztán jöhet a Rambo meg még ki tudja miket le nem forgat az öreg. Jól csinálja na!

Tyler1
én úgy tudtam h a fõszerepet már nem vállalta el csak a rendezést

King of Roads
azért az öreg nem semmi...ennyi idõsen is ilyen filmeket folytatni még mindig még mindig..hát kiváncsi leszek. az elõzetes mondjuk ígéretes <#banplz>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Gubberx
<#banplz><#banplz>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

DeerHunter01
személy szerint csak a 4-et láttam de az nagyon bejött.

\"Erről van szó!\"

mosoporr
<#banplz>

mekkano
Jön a Rambo 7: elõzetes

mosoporr
ha nem tudnád az elözö rész is komoly bevételt hozott és ha ez is hozza azt akkor jön a 6odik ez tuti.
de nem baj szeretjük

Montanosz
ha lesz aki megnézi.
gondolom már rokkantkocsiból lövöldözik )))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

SL
mi van már te is beállítottad a startlapot kezdõoldalnak?
Azért kérdezem mert én is ott olvastam :]

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Totti5
Ha a végén itt is lesz 30 perc tömör dara, agyvelõ locsantás, belezés, kettészakadás, 1vs100, akkor jöhet!!😊)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DeerHunter01
Az ötödik Rambo-filmre készül Sylvester Stallone. A 63 éves akciósztár nem csak a fõszerepet vállalta, hanem a rendezõi székbe is õ ül, akárcsak a tavaly bemutatott negyedik epizódnál.
Az ötödik részben a rettenthetetlen hõs emberkereskedõk és kábítószerbárók hálóján verekszi át magát, hogy kiszabadítson egy elrabolt kislányt, akit a mexikói határ közelében tartanak fogva - számolt be róla a Variety online kiadása a hét végén. A Nu Image/Millenium Films a közelmúltban adott zöld utat filmnek, a produkció forgatása jövõ tavasszal kezdõdik.

FN.hu

\"Erről van szó!\"