Spieberg megint a Jurassic Park írójához nyúl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Birkanép" hát köszöni szépen mindenki.
Ez a Viktor elég meleg cimet adott a cikknek... perverz Spielberg South Parkban láttuk hogy Indianahoz is hozzányúlt. 😄
Kommersz tényleg erõs... inkább a Harry Potter sikert meglovagló irókról mondanám hogy kommersz de nem mondom mert inkább olvasson a nép mint politizáljon.
Spielberg úrtól meg eddig ÉN CSAK jó filmet kaptam ez nekem tökéletesen elég.
Ez a Viktor elég meleg cimet adott a cikknek... perverz Spielberg South Parkban láttuk hogy Indianahoz is hozzányúlt. 😄
Kommersz tényleg erõs... inkább a Harry Potter sikert meglovagló irókról mondanám hogy kommersz de nem mondom mert inkább olvasson a nép mint politizáljon.
Spielberg úrtól meg eddig ÉN CSAK jó filmet kaptam ez nekem tökéletesen elég.
kommersz jelentése:
1. kereskedelmi, kereskedõi
2. tömegben gyártott, közepes minõségû (áru)
3. csak az anyagi sikert tekintõ (mû)
ezek közül melyik?
1. kereskedelmi, kereskedõi
2. tömegben gyártott, közepes minõségû (áru)
3. csak az anyagi sikert tekintõ (mû)
ezek közül melyik?
"sajnos a film igen gyatra" 😮
mert remekmû nem lehet kommersz? a jurassic park bestseller volt, vette a birkanép, mint a cukrot. remek könyv.
A film nem gyatra, csak iszonyatosan sok mindent kihagytak! A "madárkalitkás" rész a 3. részbe köszön vissza, persze átdolgozva!
Kommersz bameg 😮
Olvastad a Jurassic Park c. könyvet? Finomíthatnál a jelzõn, mert kicsit erõs! A könyv egy remekmû - sajnos a film igen gyatra.
Olvastad a Jurassic Park c. könyvet? Finomíthatnál a jelzõn, mert kicsit erõs! A könyv egy remekmû - sajnos a film igen gyatra.