Minden sorozatba a Terminátort akarják
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én szerettem anno a 4400-at, de most nem ugrik be, kit is játszott benne Dillahunt...
Nem tudom, én úgy voltam vele, hogy Cromartie-ként elkezdett beleégni a memóriámba az arca, az Utolsó ház balrában pedig végképp belekaristolta magát... "We made the first page, that's what's going on!"
Egyrészt eszembe se jutott,hogy Arnie-t akarnák,rögtön sorozat ugrott be,akár Summer Glau,akár a technológia,hogy valami cyborg izé legyen benne:)
A csávót meg a legfanatikusabb sorozat nézõknek a 4400-ból is illene ismerni,legalábbis nekem az ugrott be elsõnek,mikor felbukkant e sorozatban..
A csávót meg a legfanatikusabb sorozat nézõknek a 4400-ból is illene ismerni,legalábbis nekem az ugrott be elsõnek,mikor felbukkant e sorozatban..
A Cameron Philips nevû terminatort pedig én akarom ;)
Hah! Akkor nem csak nekem unalmasak ezek a sorozat-hírek.
írták, hogy nem semmi ügynöke lehet. vagy õ a nem semmi, de ilyet nem látni gyakran, hogy valaki egy hónapban 4 vendégszerepben tûnik fel. más színész örül, ha 1 v 2 vendégszerepet kap egy évadban, dillahunt, tippre, jövõre megint állandó szereplõ lesz valahol.
ez jó
"Minden sorozatba a Terminátort akarják"
Dr House - A terminátornak fáj a háta
Supernatural - A terminátor ördöge
Született Feleségek - A terminátor megcsalása
Monk - A terminátor lebukik
Fiuk a klubból - A terminátor bebuzul
Grace Klinika - A terminátornak fáj a feje
Rejtély - A terminátor valójában termintátor?
Dexter - A terminátor darabolva
Viktor, a címhez való cikket írjál. Vagy mi lesz legközelebb?
Terminátor az új Harry Potter?<#circling>#circling>
Dr House - A terminátornak fáj a háta
Supernatural - A terminátor ördöge
Született Feleségek - A terminátor megcsalása
Monk - A terminátor lebukik
Fiuk a klubból - A terminátor bebuzul
Grace Klinika - A terminátornak fáj a feje
Rejtély - A terminátor valójában termintátor?
Dexter - A terminátor darabolva
Viktor, a címhez való cikket írjál. Vagy mi lesz legközelebb?
Terminátor az új Harry Potter?<#circling>#circling>
Én is bedõltem - azt hittem Arnie epizódszerepet kap - és lám, azoknak a táborát erõsítem, akik fikázzák SZV munkásságát...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tévedsz!Nem azért olvassák el,hogy belekössenek, hanem mert a cikk címe azt sugallja, hogy számukra értékes információkat fog rejteni. Aztán persze nem rejt lóf@szt se, mert ilyen hazug bulváros cikkekkel operál az SG már egyre gyakrabban.És a fórumozók csak ennek adnak hangot.Egyre többen, többször!
Érdekes,hogy van egy pár ember akik mindig fikázzák Viktor barátunk írásait,de ennek ellenére az összes hírét elolvassák csak azért hogy jól belekössenek a fórumban.
Na ettõl nõ igazán az SG filmrovatának színvonala...
Na ettõl nõ igazán az SG filmrovatának színvonala...
\"Nothing happens unless first a dream…”
Komolyan, nem is értem, mit gondoltam! Én is Szekeres Viktor miatt nem olvasom a filmes híreket az SG-n, de most, kb. egy hónap után, megint bedõltem neki! Argh
Én se értem mi a nagy was is das ebben...:-/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
húha! <#wilting>#wilting>
egy ilyen cikket 500 másik sorozatszínészrõl is lehetne írni. hírérték = zéró.
egy ilyen cikket 500 másik sorozatszínészrõl is lehetne írni. hírérték = zéró.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.