11
-
Epikurosz #11 Jelentés:
Az AVG kb. 5 óra alatt ellenőrizett le kb. 1,5 millió fájlt.
Egyetlen vírust sem talált.
Talált persze sok "tracking cookie"-t, kémkedő sütit (Casalemedia, Fastclick, Yieldmanager stb.), de ezek egyike sem volt veszélyes.
Trójait is többet talált.
Többek között az épp letöltött KolibriOS-ben azonosított be egy trójait (Generic 12 BRFY), valamint egy általam régebben letöltött segédprogram zip fájljában - amelyet még nem csomagoltam ki -, de ami a legérdekesebb, az APEH régebbi (nem a mostani Javás) ABEV nevű progijához tartozó, .exe kiterjesztésű nyomtatványokban is azonosított trójait (Delf.FAN).
Összességében azt kell, hogy mondjam, hogy ha az ember jól konfigurálja a rendszert (beleértve a routert is), használja a Windows tűzfalát és a Defenderét (ha windowsos), akkor megfelelően védett, nincs értelme vírusirtót használni, pláne nem úgy, hogy minden nap lefuttatja.
Ennyi...! -
Epikurosz #10 Update:
Eddig vírus egy sál sem, csak kémkedő sütik és "Archive bomb"-al felcímkézett .rar fájlok.
Ez utóbbi mi lehet? -
Epikurosz #9 Amíg végzek, olvasd el ezt a bombahírt!
tagek: MiniPanzer, MegaPanzer, skype dumcsik lehallgatása, Unteregger -
Epikurosz #8 Állapotjelentés:
Object svanned: kb. 450.000
Threats found: 0
Elapsed time: 15 perc
(folyt. köv.) -
Epikurosz #7 Forróteszt:
2006. óta nem használok semmilyen vírusirtót.
Most letöltöttem az ingyenes AVG-t, és lefuttatom, mert kíváncsi vagyok, hogy 3 év alatt hány vírus fertőzte meg a gépemet. Az eredményről hamarosan beszámolok. Maradj velem! -
#6 Amúgy az elsőre volt már példa, a második esetében, csak azt kell figyelni, hogy kb 5 évente ellenkezőjére fordul a táplálkozástani szakértők véleménye, a rendőröket, meg hagyjuk, arra is tudnék 1-2 példát mondani. -
#5 Höhöhö!
De azt kifelejtetted, hogy az milyen hülyeség, hogy a háborúk egy részét meg katonák csinálják!
Illetve izé, vagy hogy is van ez?
-
#4 Okosan, okosan! Kevesebbért is öltek már orosz újságírót!;D -
Archenemy #3 Én úgy tudom, hogy a tüzek nagy részét is maguk tűzoltók gyújtják, illetve az orvosok felelősek a világ betegségeinek jó részéért. A rendőrökről meg jól tudjuk, hogy mind bűnöző. -
Commandante #2 Kíváncsi vagyok, hogy a vírusok hány %-át írják maguk a vírusírtók fejlesztöi, csak hogy biztosítsák a mindennapi betevöjüket. -
#1 "Mézesbödönöket használnak a vírusirtók fejlesztői"
A -ök!