Itt a The Descent - A barlang 2. előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt jelöldkia téglalapot-tará-ottaszöveg dolgot h csinálod?
Mi benne olyan hihetetlen? Rászállnak a sünök, hogy biztos õ ölte meg mind, bizonyítsa be hogy nem õ volt, és ehhez meg kellenek a hullák.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Junot nem mutatták, hogy meghal, és nyilván nem is halt meg, mert szerepel a második részben.
Hogy megkeresse az eltûnt barátait?
Hát nem tudom az elsõ részben
Hát nem tudom az elsõ részben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elég nyilvánvalóan meghalt rajta kívül mindenki...
az egy másik film😊 hadd ne lõjem el a címét, mert spoiler.
ellõttem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A barlang.
ellõttem.
Az érdekes mert ilyen befejezése nincs, mellesleg a szörnyek nem fertõzõek, hanem egy külön állatfaj vagy mi.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez érdekes mert amelyik verziót én láttam ott kikerül a barlangból, de megfertõzõdik a szörnyek harapásától és már mint szörny jön ki.... akkor most mi van?
csak azt mutatják. a horrorok befejezése a nézõknek van, de nem feltétlenül történik meg - ld. sok nem hepiend, amikor meghal a hõs, hogy a 2. részben visszatérjen.
mindegy, mit mutatnak. ha azt, hogy álmodott, akkor is megmagyarázhatják, hogy álmodta, hogy álmodott. amúgy meg nyilván megoldják ezt is😊
mindegy, mit mutatnak. ha azt, hogy álmodott, akkor is megmagyarázhatják, hogy álmodta, hogy álmodott. amúgy meg nyilván megoldják ezt is😊
LOL csak az a gáz hogy az eu-s verzióban csak álmodja hogy kikerült a barlangból, úgy végzõdik, hogy kiszabadul, aztán puff felébred, és még mindig ott van a sötétben. (és ez a vég a legjobb is)
Az amcsi verzióban persze a felébredés helyett vége van happy end-el.
Az amcsi verzióban persze a felébredés helyett vége van happy end-el.