9
-
Maniello #9 ezt jelöldkia téglalapot-tará-ottaszöveg dolgot h csinálod? -
#8 Mi benne olyan hihetetlen? Rászállnak a sünök, hogy biztos ő ölte meg mind, bizonyítsa be hogy nem ő volt, és ehhez meg kellenek a hullák. -
Al Ashrad #7 Junot nem mutatták, hogy meghal, és nyilván nem is halt meg, mert szerepel a második részben. -
Prof William #6 Hogy megkeresse az eltűnt barátait?
Hát nem tudom az első részbenSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elég nyilvánvalóan meghalt rajta kívül mindenki...
-
winnie #5 az egy másik film:) hadd ne lőjem el a címét, mert spoiler.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A barlang.
ellőttem. -
#4 Az érdekes mert ilyen befejezése nincs, mellesleg a szörnyek nem fertőzőek, hanem egy külön állatfaj vagy mi. -
#3 Ez érdekes mert amelyik verziót én láttam ott kikerül a barlangból, de megfertőződik a szörnyek harapásától és már mint szörny jön ki.... akkor most mi van? -
winnie #2 csak azt mutatják. a horrorok befejezése a nézőknek van, de nem feltétlenül történik meg - ld. sok nem hepiend, amikor meghal a hős, hogy a 2. részben visszatérjen.
mindegy, mit mutatnak. ha azt, hogy álmodott, akkor is megmagyarázhatják, hogy álmodta, hogy álmodott. amúgy meg nyilván megoldják ezt is:) -
#1 LOL csak az a gáz hogy az eu-s verzióban csak álmodja hogy kikerült a barlangból, úgy végződik, hogy kiszabadul, aztán puff felébred, és még mindig ott van a sötétben. (és ez a vég a legjobb is)
Az amcsi verzióban persze a felébredés helyett vége van happy end-el.