Beer Pong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
eszembe jutott még 2 dolog:
-nem teli pohárral szokták játszani 😄 kb a pohárnak az 1/4-e van megtelve. szóval nem kell félni izomgörcstõl 😊
-ha pattintva(asztalra) találod el a poharat, szintén 2 sör az ellenfélnek 😊
I love this game!
oké hogy az egyik az amibe betalál de akkor itt melyika másik kettõ ezt nem értem
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
egy órán belül 1 - 1,5 liter folyadék még bõven biztonságos, szóval buliban 20 percenként egy korsó sör az belefér 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
elnéztem a beerpong és beerbongot 😄
u dont have to listen anybody else but me
hogy az emberi szervezet képes teljes izomgörcsbe rándulni hogyha hirtelen túl sok folyadék jut be, mindegy hogy az most sör vagy tea vagy víz.
a lényeg hogy ha már 3-4 litert kell meginni egyhuzamba akkor bizony begörcsölhet az összes izom. köztük a szív is 😊
nem mondom hogy ez mindenkinél és mindig, de bizony volt már sörpongos haláleset.
u dont have to listen anybody else but me
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
-amelyik pohárba bemegy a labda, abból a pohárból kell meginni a sört.
-ha mindkét játékos(egy csapatból)beletalál, akkor újból jöhetnek
-ha mindkét játékos(egy csapatból) EGY pohárba talál, akkor három pohárból kell az ellenfélnek meginni a sört és utána megint azok jöhetnek a dobó csapat következik
-egy játék folyamán általában 2x lehet kérni hogy újra rendezzék a sörös poharak felállását (ez ugye akkor célszerû ha már beletaláltál egy pár pohárba viszont úgy hogy nem egymás mellett lévõkbe. újrarakással viszont ismét egymás mellé kerülnek a poharak, így könnyebb beletalálni). Általában három alapfelállás van (háromszög, gyémánt és sor)
-ha a dobó játékos megmondja elõre hogy melyik pohárba talál be és be is talál akkor szintén három sört kell meginnia az ellenfélnek
-addig megy a játék amíg el nem fogy vmelyik csapatnál az összes sör
asszem nagyjából ennyi, de igazából mindenhol más szabállyal játszák de a lényeg az hogy azt a sört kell meginnod amibe beletalált az ellenfél.
I love this game!
tudom, ott a google, de ha már nyitottál egy külön topicot, akkor ennyi energiát bele lehetne fektetni.
wiki
http://jatekok.napiszar.com/play/3502/vicces/Fart%20Boy%20Beer%20Pong
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Most látom hogy már világbajnokság is van belõle😄
valaki ûzi még ezt a nagyszerû "sportot"?😄