2331
folytasd!
-
#1411 Legyen ez egy őrült vágy - Groovehouse -
#1410 Legyen - Keresztes Ildi -
Retroman #1409 Legyen valami- Hooligans -
#1408 Mitől legyen? - Tankcsapda -
#1407 Rollsé az eredeti darab...kicsit "nyersebben" szól - zeneileg.
-
Retroman #1406 Az Adj helyet az már Bikini néven készült. Vagy Rolls Frakcióként is volt ilyen számuk? -
#1405 Pedig, talán a második "slágerük" az Adj helyet" után... -
Retroman #1404 Na, ezt a dalt nem ismerem, volt egy kazim a Rolls Fr-tól, de ezt nem ismerem. -
#1403 Magyarázd el, hogy mitől megy a villamos - Rolls Fr. -
Retroman #1402 Az első villamos - Fonográf
Ez szerintem egy abszolút örökzöld sláger! -
#1401 Szevasz Kolléga!!
-
#1400 Az első menet - Para Bellum -
Retroman #1399 Szerelem első vérig - Demjén Ferenc -
Retroman #1398 neten helyett netem :) -
Retroman #1397 Nos, tisztelt kollégák, több, mint egy hétig nem működött a neten, de szerencsére már működik, úgyhogy ismét visszatérek ide a játékba is! -
#1396 Szerelem - A.E. Bizottság
köpni kell .... pőőőő
Ez lehetne a jelmondatom is !!! -
#1395 Május végén ébred a szerelem - Piknik Club -
#1394 A felkelő nap háza - Feró -
#1393 A vidéki rokon - Cseh Tamás -
#1392 Basszus, ez már volt ! -
#1391 Vidéki kislány - Fonográf -
#1390 Vidéki sanzon - Magna cum laude -
#1389 Vidéki zene vidéki srácoktól - Aljas kúszóbab -
Retroman #1388 Vidéki kislány - Fonográf -
#1387 1.000.000 kislány - Publo Hunny -
#1386 Igen, természetesen én is ismerem....,de.... -
Retroman #1385 Ismerem a dalt, tényleg nagyon ütős!:) -
Retroman #1384 Nem úgy gondoltam, hogy ugyanolyan a hangjuk, csak a hangszínük hasonló, ebben talán van is valami, mert az utóbbi néhány évben, amikor újból voltak koncertjeik a Piramisnak, de már Révész nélkül, akkor úgy léptek fel, hogy Csoki volt az énekesük. -
#1383 Gyere kislány, gyere - Beatrice
Ezt Tyia kollégának szánom, ebben kolléga úr nem akármilyen basszus-menet van, érdemes meghallgatni !!! -
#1382 Ez a fix ez vmi borzadály !! Súlyos sértés a Sanyikára nézve, hogy hozzá méred ezt a szutykot! () Kb., mint a Rolls- Royce és a velorex. -
Retroman #1381 Gyere velem - Rúzs -
#1380 Ez a Fix is ilyen csaj-vadász alibi zenekar volt, kb úgy mint a Szigeti-féle Kanguru, ahonnan a paplanszájú énekes szintén a Manhattan-be igazolt... -
Retroman #1379 Meghallgattam Youtubeon ezt a Tiszta Diliház című Fix dalt, ebben a stílusban és dalban nekem Révész Sándorhoz hasonlít Csoki hangja:) -
#1378 Gyere őrült! - Edda "Műveletek" -
#1377 Igen tudom, hogy nem volt nagy sikerü az együttműködésük. Inkább elmegyógyintézetbe való, mint zenekarba...
A Kex nálam az etalon... -
Retroman #1376 Tiszta őrület - Erica C. & Robby D. -
Retroman #1375 Igen, a József Attila verset dolgozta fel az Omen és Oki, nekem se tetszik igazából, csak most ez jutott eszembe.
Itt van egyébként a dal:
Omen - Tiszta Szívvel
Oki egyébként meg is bukott az Omen énekeseként, nem volt hosszú életű a karrierje. -
#1374 Tiszta diliház - Fix
-----------------
Tudjátok, ebben a zenekarban játszott "Csoki", aki később a Manhattanban szerencsétlenkedett. -
#1373 Én ezt a dalt nem ismerem, de ha a József Attila verset ordíbálta el ez a tetű Oki, akkor rendkivűl méltatlan alak prezentálta ezt a gyönyörű költeményt.
Talán a Baksa Soós féle Kex előadása hitelesebb...gondolom Bigivan ezt alá tudja támasztani... -
Retroman #1372 Tiszta szívvel - Oki és az Omen