11
  • TeDDyRuSh
    #11
    Lehetséges, hisz 2008-as a film.
  • grizzly21
    #10
    szerintem sem volt rossz film, en meg a repulon lattam kb 3 honapja.
  • TeDDyRuSh
    #9
    Csak77, pont ezt ecseteltem, hogy van Mo-n az a réteg, akit érdekelhet. De mivel fogalmuk sincs a film létezéséről, mert nem olvasnak pl SG-t, ami asszem érthető egy szinten, ezért ha lenne is nekik 1500 pénzük (és nagy eséllyel van is), akkor sem költik erre. Nem véletlen, hogy a Budapest filmnél köt ki a movie. Valószínű majd a kölcsönzőkben nagyobb sikere lesz, de én hiszek abban, hogy ha el tudják érni a megfelelő közönséget, és persze hajlandó a forgalmazó erre pénzt adni, akkor ha nem is rekordokat döntögető, de átlagbevételhez juthatnak.

    Ha te nem vagy nyitott az ilyen filmekre, akkor nem kell erre áldoznod. Nem lesz klasszikus, de kellemes kis üdítő, lélegmelengető film, ami két magányos ember magányosságáról és egymásratalálásáról szól. Én is letöltöttem, nem moziba néztem, de nem csalódtam volna, ha valamilyen úton módon ezen a filmen kötöttem volna ki valamelyik este.
  • mrt271
    #8
    Nekem Az oroszlánkirály volt a nyerő, még ma is sírok rajta...
  • tomcsa4
    #7
    Bocsi, rosszul emlékeztem. '95-ben láttam a Szív hídjait. Kedvencem lett még úgy is, hogy nem rég megnéztem megint (és megvettemm jad elolvastam a könyvet is) és rájöttem, hogy akkor még nem értettem mindent benne.

    Hiába van akit ez van akit már varázsol el. Emlékszem engem gyerekkoromban a Szépség és a szörnyeteg varázsolt el. És a héten néztem meg újra és bizony még mindig ütős. Úgy látszik az én kedvemre való. :) (Mindenkinek van kedvenc meséje, ami neki szól. Azért kedvenc.)
  • Csak77
    #6
    Persze, majd az 1500 forintos mozijegyért megnézhetem, ahogy két nyugdíjas egymásra talál... hogyne, persze, ja. Azért a 100 emberért aki képes ezt megnézni moziban biztos megéri vetíteni.
  • mrt271
    #5
    7 évesen a kedvenc filmem vmilyen mese lehetett..
  • tomcsa4
    #4
    Kedves cikkíró, kivételek mindig vannak. Én nekem az egyik kedvenc filmem a Szív hídjai és ott sem tinik szeretnek egymásba. Most 25 vagyok (azt a filmet '91-ben láttam). :)
  • Kerub
    #3
    A rettenetes poszter eddig közömbössé tett a film iránt de ez a kritika felkeltette az érdeklődésem.
  • TeDDyRuSh
    #2
    A film tényleg jó, bár én Viktorral ellentétben esélyét nem látom, hogy ez a történet egy fiatal színész gárdával megetethető legyen a huszonévesekkel is. Pont ez adja meg a pikantériáját, hogy a negyvenesek, ötvenesek már máshogy állnak a szív dolgaihoz. Mások a problémáik, más gondok kötik le őket. Harvey esetében meg végképp.

    Igaz tudatalatt rátapintottál a problémára, vagyis hogy ma már a mozikra úgy gondolnak többen, mint a fiatalok szórakozóhelyére. Meg sem fordul a fejembe, hogy ezt a filmet reklámozzák bármilyen platformon is, pedig komoly réteget is képezhet a 30-as 40-es fogyasztói korosztály. Ők nem a torrent generációhoz tartozak, és bár megválogatják mire ülnek be, de ha tudják, hogy nem fogja kellemetlenül érezni magukat tinik között, akkor kifizetik párjukkal, vagy barátnőjükkel a pár ezres jegyeket. Ha csak a csúcsokat döntögető Mamma Mia-ra gondolunk, akkor igen is van remény, hogy egy ilyen remek alkotások a multiplexek heti bemutatói között szerepeljen.

    Sok jó ilyen filmet mindörökre, hajrá "középkor":)
  • MeoH #1
    Az asszonynak biztos bejovos lesz. Pedig csak 27 :P