6
  • Hegi90
    #6
    ja, és az kitudja milyen szar minőségű általában. Itthon meg megnézhetem bármilyen minőségben, ami csak nekem tetszik, aztán ha megtetszett, miért ne mehetnék el valakivel moziba megnézni? Persze ez csak a briteknél érvényes, ebben az országban minden késik, míg személyre szabják (elkúrják) a terméket. Lásd filmszinkronok....
  • Tetsuo
    #5
    britshit
  • aKIRAkechi
    #3
    Hány internetszolgáltató menne tönkre a nagyvilágban ha ez máshol bevezetésre kerülne? Kénytelen lennének feketén venni az írott lemezeket. Na akkor lendülne csak fel a feketepiac!
  • egyember1
    #2
    http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/8044651.stm

    What does this mean to me?

    Nothing yet. The revelations reflect suggestions that have been made, not policies that have been decided. The Digital Britain report allowed for a consultation period until 2012 to establish whether active pursuit of persistent pirates is necessary.
  • aaaaa
    #1
    Mi köze ehhez egy pénzügyminiszternek ? Csak nem kapott valami pénzt ő is a kiadóktól ??? A szerző jogok védelme nem a pénzügyminiszter feladata, sőt nem is egészségügyi miniszteré és sorolhatnám... Hiába a hatalmas szigor , ettől még nem fognak többet mozizni az emberek. Már csak azért se ...
    A CD-ket sem fogják tonnaszám vásárolni, mert ma már szinte nincs olyan szerencsétlen, aki hordozható CD játszóval, és két szatyor audio CD-vel rohangál az utcán. A hifisek egyedül akik még megveszik.