12
  • Dynamic
    Jesszus, ilyeneket néztetek óvodában? Érdekes dolgokon szocializálódtatok. Az én koromban még a Kisvakond volt a menő. Nekem a Spawn kb. 20 éves fejjel is durvának tűnt.
  • Gvik
    Nekem speciel a kedvenc képregényem, habár az a néhány szám, ami megvan, még 4-7 éves koromból való, emlékszem, az egyiket még az óvodába is bevittem magammal. Olvasni ugyan nem tudtunk, de a rajzok tök jók voltak benne, azokat nézegettük a társaimmal.

Később amikor már el is olvastam a szöveget, a története is nagyon megtetszett, de főleg a karakter. Azt szeretem benne hogy ilyen magányos-farkas típus, aki folyamatosan kommentálja és kielemzi az eseményeket magában ( talán Rozsomák ilyen még az X-men-ből), és a saját íze szerint oldja meg a dolgokat, ami nem feltétlenül etikus. Ha fejbe kell lőni valakit két centiről, hogy véresen loccsanjon szét a feje, akkor megteszi, és nem olyan mint a legtöbb képregény hős, hogy az ellenfél lehetőleg csak megsérüljön, és nehogy véletlenül a harc hevében megölje. Ha véletlen mégis kinyírnak valakit akkor jön a "jaj, a harc mámora eluralkodott rajtam, most sajnálom magam és depressziósan visszavonulok, mert a világnak nincs szüksége gyilkos hősökre" szitu.

Spawn megy, teszi a dolgát, az etikai vitákat meg lerendezi magában. Sokkal szimpatikusabb, mert szerintem érződik rajta hogy ő is ember (-volt), és nem egy idealizált csodatévő.
  • slickboy
    Ha az első próbálkozásnál sötétebb, gótikusabb, elborultabb lesz, sok durvasággal és mocskos párbeszédekkel, akkor jó lesz. Na meg találjanak egy rendes színészt akit nem játszik le a vászonról a Bohóc figurája. Elsőnek a látványvilága nagyjából jó volt, na persze akkori CGI sokszor gagyi volt. A forgatókönyv volt szerintem gyenge akkoriban. De a Spawn-jelmez nagyon ütött.
  • winnie
    kérdeztél, válaszoltam. felesleges pukkancskodni.

amit megrendelsz, az nem itthon férhető hozzá. (de ez nem nagy felismerés, ilyen alapon minden hozzáférhető mindenhol. ráadásul az a pár szám minden, csak nem "itthon elérhető".)

azóta, hogy vannak magyarországon olyan képregényboltok (nem túl régen és nem sok, sajnos), amelyek kínálatában ott vannak a legfrissebb kinti megjelenések, amelyek polcairól leemelhetőek az amerikai füzetek, amelyek segítségével a netről rendelő (nagyon) kisebbségen kívül az átlagember is minden további nélkül hozzáférhet a képregényekhez, azóta jóval népszerűbbek a külföldi kiadások. (ráadásul sokszor olcsóbb is a bolttal behozatni valamit, mintha egyénileg rendelne az ember.)
    Hú bazmeg, de okosat mondtál. Akkor minden hozzáférhető itthonról, ami megjelenik valahol, mert megrendelem vagy letöltöm. Gratulálok.
  • winnie
    itthon is meg lehet venni a havonta megjelenő amerikai számokat
  • cateran
    A sajat ereje volt veges,a kopenye ereje kimerithetetlen volt (ha jol emlekszem),illetve elohalottkent eleg keves dolog okozott kart benne (persze joparszor elkentek a szajat a kepregenyben..:D)
  • Loverman
    google a barátod, wiki a barátnőd :P egyébként véges volt az ereje/hatalma, ha sokat használta a spéci dolgait akkor kimerült. de amúgysem volt olyan durván ellenálló mint mondjuk Superman (hogy tartsam magam a metaforához)
  • djstefi
    Ebbe a sok reboot-ba mar kezdtem bele unni...de erre kivancsi leszek.Anno sokat neztem a roman Hbo-n.
    Itthon is elérhető sorozat? Én nem nevezném így azt a néhány darab kiadott tesztszámot.
  • GG
    Igy visszanézve elégé gagyi volt az a Spawn. De akkoriba kezdtem olvasni a képregény nagyon megfogott a grafika részletesége.
  • bladesoft
    Jól hangzik...
    Spawnnak volt valami "kriptonitja" vagy valami gyengéje mert a filmben eléggé erős volt...