Pazar The Saboteur jelenetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
De ez az én szerény véleményem.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Már megint egy "kiírtották a nácik a családját, vagy a haverjait, aztán elindulunk nácikat gyilkolászni" tipusú játék. Még mindig lehet 100 000-ik bõrt lehúzni egy ilyen lapos sztoriról? (mondjuk most talán azért is, mert lesz ez a becstelen brigantyk film, ami szintén bõrlehúzás de mind1, és annak a mintájára kiadnak egy ilyen szutykot)
Off
Biztos lesz becstelen brigantyk játék is, hogy a viharba ne lenne? csináljunk játékot minden jó vagy szar filmrõl tökmind1 csak vegyék. Ááá
ON
Szóval szerintem lehetne mostmár hanyagolni az ilyen témát, vagy esetleg más oldalról bemutatni. Mondjuk a tengelyhatalmak oldaláról is egy kicsit a vh-t. Olyan miért nincsen sohasem? mennyi mindent lehetne mûvelni, használhatnánk a németek technológiáját. Lehetnénk németekkel, japánokkal, még akár magyarokkal is, és úgy lejátszani a vh-t. Mekkora jó lenne már.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tisztára, mintha Indiana Jones-t akarná utánozni. (nekem legalábbis ez az érzésem, sajnos nem túl eredeti)
Jópofa

flogging molly, ir akcentusu fohos, nepirtas mi kell meg?😄